Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze li malo objasnjenje za ove gornje grafike...?
I koji market gledate?

Nadam se da vam je jasno da su sve to manipulacije, jedan covek crta garfiku i smeje se :)
Dok ga neki drugi kit ne provali i zezne ;)

Zato i ne vredi da se procenjuje i lupa glava, kupuj kad je TEBI jeftino pa cuval ili prodavaj kad mislis da je skupo....

Nadam se da vam je jasno da su sve to manipulacije, jedan covek crta garfiku i smeje se :)

Zato i ne vredi da se procenjuje i lupa glava, kupuj kad je TEBI jeftino pa cuval ili prodavaj kad mislis da je skupo....

Bravooo Brate.

Kao sto rece Cacanin. Bravo!

Djavolja rabota :d

+1 Ovo ti je najbolje sto si napisao od onoga sto sam ja procitao :)

pa i nije bas. sta je nekome jevtino ili skupo je relativno.

ako cena ode gore, a nekome je skupo da plati jedan bitcoin 500 $ - on zapravo propušta priliku da zaradi.

to cak vazi i iz rudarske perspektive - svi su mislili da je 20 $ za btc ekstra skupo. pa kad se doslo do 20 $, onda je to postalo jevtino, itd.

trziste odredjuje sta je jevtino ili skupo, a pojedinci sta se njima cini kao jevtino ili skupo. trziste je uvek u pravu, a pojedinac...pa, zavisi od pojedinca.

Poslednja izmena:
Jel ima što od onoga što se pričalo da će bitcoin na wall street ili sam ja krivo razumio? To mi se čini kao jedina opcija koja ga može dignuti preko noći.

Buvu, kljucna rec je "buvu"...

Naravno momci sa WS rade standardnu foru, najavljuju sta ce da urade 3-6 meseci unapred, kako bi trziste moglo da reaguje, digne cenu a oni onda sto skuplje udju u pricu... Ludi su, nema sta!

Poslednja izmena:
Znaci ti si siguran u propast BTC-a, takodje nista se ni narednih 1000 godina nece menjat, sve ce biti isto, bankari, mesetari i ostala ***** ce i dalje da komanduju?

Ja verujem u to. Da me ne shvatis pogresno, ja sam 100% za BTC i mislim da je rizik mali u odnosu na potencijalnu dobit, ali mislim da, kad je ovolika frka zbog $1000, kad skoci do odredjene cene, (sto je mozda jos deset puta, mozda hiljadu puta), bice dva samara i gotovo. Do tada ce se verovatno mnogo ljudi obogatiti i daj Boze da tako bude, ali cela ova hipi ideja o kriptovalutama tesko da ce proci. Da bi pobedio kao valuta, BTC bi prvo morao da pobedi u 3. svetskom ratu aka The Bitcoin Wars 2021AD.

Poslednja izmena:
sreća pa se mali ljudi ništa ne pitaju. kada kažem mali - tu ne mislim na one koji nemaju para, već - ideja.

mislim da ljudi ne razumeju da se dobre ideje ne mogu zabraniti. probali su zidove da podizu u Nemackoj, napravili su citavu drzavu oko zida - i raspala se drzava kao jedna kula od karata, preko noci, brze negoli taj zid.

ako bitcoin bude zabranjen, i propadne - bice da i nije bio tako dobar. ali to pricaju vec 5 godina, pa se opet nista nije desilo.

Poslednja izmena:
imate ignore listu. pocnite da je koristite, ako vas neko bas smara. :)|

123.jpg

neki mali dampic se odigrao u Kini, i dalje smo u igri za raketu, ne prodajte zabadava. :)

Sta mislite sada o kupovini neke manje kolicine FTC-a? Cena mu se srozala strasno, ima li izgleda da to ozivi u skorije vreme?

delist nece biti sigurno (bila je jaka najava pre mesec i nesto da delistuju FTC i TRC, pa su FTC rekli da je greska, a ostao TRC kao delist za 1.12. medjutim ujeo vuk magarca)...ja kupio i kopam ih pa cekam da ide na 0.00200!

ja postavio na 751, 704, 654 da kupujem, videćemo šta će od toga proći, neko baš želi jevtine novčiće. :)

Kinezi izgleda nisu poslali raketu u svemir :)
Jel postoji neki crtez na tehnickoj "stavite padobran" ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno