Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Moze li malo objasnjenje za ove gornje grafike...?
I koji market gledate?
I koji market gledate?
mozda bi prespavao da si medo pa se probudis na prolece...odo da spavam, neće to skoro.
poz
Nadam se da vam je jasno da su sve to manipulacije, jedan covek crta garfiku i smeje se
Dok ga neki drugi kit ne provali i zezne
Zato i ne vredi da se procenjuje i lupa glava, kupuj kad je TEBI jeftino pa cuval ili prodavaj kad mislis da je skupo....
+1 Ovo ti je najbolje sto si napisao od onoga sto sam ja procitaoZato i ne vredi da se procenjuje i lupa glava, kupuj kad je TEBI jeftino pa cuval ili prodavaj kad mislis da je skupo....
Nadam se da vam je jasno da su sve to manipulacije, jedan covek crta garfiku i smeje se
Dok ga neki drugi kit ne provali i zezne
Zato i ne vredi da se procenjuje i lupa glava, kupuj kad je TEBI jeftino pa cuval ili prodavaj kad mislis da je skupo....
Sprema se zurka na BTC-E... FTC je u igri.![]()
Na sta mislis? Sta se desava sa FTC?
Moze li malo objasnjenje za ove gornje grafike...?
?
+1 Ovo ti je najbolje sto si napisao od onoga sto sam ja procitao![]()
Znaci ti si siguran u propast BTC-a, takodje nista se ni narednih 1000 godina nece menjat, sve ce biti isto, bankari, mesetari i ostala ***** ce i dalje da komanduju?
pa se opet nista nije desilo.
Možda zato, jer još uvek nema "uticaj"?
Sta mislite sada o kupovini neke manje kolicine FTC-a? Cena mu se srozala strasno, ima li izgleda da to ozivi u skorije vreme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari