- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
naravno. a sto se tice bitcoin osnova - nista se tu nije promenilo. naprotiv, mreza je sve jača, ozbiljan novac ulazi, itd.
Ja sam u jedno siguran a to da ce 2014 biti godina BTC/LTC-a, pre svega mislim na boom implementacije crypt valuta, ulazak vecih ulagaca sa wall street-a, itd...
Pucanje jedino kad ulaganja stanu i kad se/ako pokaze da je koriscenje BTC slabo.. sto za sad ni ne razmisljam, jer se jos nisu desile glavne stvari
mrzi me da kacim sad neke long term grafikone, ali oba mi pokazuju mogucu raketu.
videcemo kako ce se stvari odvijati u narednih par dana, ali sada dajem vece sanse onoj prici da ce cena uskoro biti preko 1000 $ (bitstamp). stavise, ako prodje 1000 $, lako dostici ce all-time-high vrednost.
a posle...ko zna...
Recimo to...
Ako ja dobro ovo razumem u nekom trenutku gde bi UK rekla da menjanje BTC-a nije dozvoljeno moze klepiti sve pare koje zatekne na racunu bitstampa i nikom nista ?
I naravno, ode sve u kontru.![]()
^^Dobra kupovina kratkorocno, srednjerocno ili dugorocno? Ja sam uzeo na 845 na BTC-e (jos pre 3h) ali se nesto premisljam...
Sprema se zurka na BTC-E... FTC je u igri.![]()
Sprema se zurka na BTC-E... FTC je u igri.![]()
To je mac sa dve ostrice, ako krenu da ga jedu pa povuce i onda krene dole povuci ce sve ostale altove na dole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari