Sta mislis tom sto je dumpovao, koliko vremena treba da kupi ~300 000 BTC na primer po ceni ispod 750-800$ ...
...nek proda jos 100k ako je faca i eto mu novcica po 300$ :-devil-:
Litecoin je za sada dosta sigurniji za drzanje od bitcoina jer su znatno manje fluktuacije kursa u odnosu na dolar.
Da, btc je stabilniji. LTC je pao sa oko 0.037 btc na 0.033, sto znaci da je imao veci pad
pao je na 0.030 na momentu jer sam ja kupio gromilicu na 0.031![]()
Smorili ste sa ovom slikom...Da li ove dve slike lice jedna na drugu? Ja sam usao na 600 USD (nesto malo), mada sudeci po ovome "mean" vrednost bi trebala da bude oko 180 usd - ako se ne varam toliko je i bilo pre nego sto su kinezi uleteli u pricu?
Pogledajte prilog 129991
Nadam se da gresim...
Za neupucene ova donja slika je Spanish property bubble..
svaka cast. ja sam, kad sam video da sve pada, presao iz ltc u btc po 0.0360, pa se vratio na ltc po 0.0325. Mada imam malo novcica pa nije ni bitno. Ko je zamenio za USD po 36 pa kupio po 16, taj je najbolje prosao
I sta sad. Jel ovo ide gore ili dole? Ja vise ne mogu da povatam kuda ide. U glavi mi da ce dole, molim Boga da ide gore![]()
Smem da pitam za definiciju "zida" posto slabo radim poslove na berzi pa ne kapiram bas te termine a interesuje me na sta se tacno misli, na nekom primeru recimo, vidim pisete cesto pa da znamMozda je glupo pitanje ali sta cu, ko pita ne skita.
![]()
Zar "dump" nije kad prodas sve ? Kako onda da postavi da prodaje ako je vec prodao... Auf.. nisam bas zalazio toliko duboko u te stvariSamo klasicna i obicna prodaja...
http://www.coindesk.com/baidu-stops-bitcoin-price-slumps-again/
Izgleda da svi odbijaju bitcoin, nije valjda da će se sve vratiti gdje je bilo.
Zašto onda ovako snažno pada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari