Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
...nek proda jos 100k ako je faca i eto mu novcica po 300$ :-devil-:

Pa da ali ko god dumpuje tolike kolicine treba jaka panika pa da svi posle njega dumpuju da on kupi taj dump, ili da cenu zadrzi na ~400-500 bar mesec dana kako bi polako kupio... e sad uvek ima drugih igraca koji itekako zele da pokvare te planove tako da dump se ne radi ako nema sanse da opstane ili stvori opstu paniku

Inace u ponedeljak se otvaraju banke, rizicno je gurat prenisko, oni sa malo mozga i kesom ima da ulete sa velikim parama i sve im pokvare

Mada ja licno kontam da su oni na +1100 istresli polagano tonu BTC-a tako da i kupe za 700-750$ profitirat ce

Poslednja izmena:
Litecoin je za sada dosta sigurniji za drzanje od bitcoina jer su znatno manje fluktuacije kursa u odnosu na dolar.

Litecoin je za sada dosta sigurniji za drzanje od bitcoina jer su znatno manje fluktuacije kursa u odnosu na dolar.

Niznam kako si to zakljucio ali ako gledas grafik LTC se drmao zesce od BTC-a na BTC-e....
ja ga kupih na ~0.03 pre toga ka kupio na 26$ a prodao na 34$, oscilacije bez razloga :)

jedio sto sam ko mutav uleteo u BTC na 900$ pa sad cekam da me LTC izvadi iz go@7na ali prvo da ga ljosnu dole

Poslednja izmena:
Da li ove dve slike lice jedna na drugu? Ja sam usao na 600 USD (nesto malo), mada sudeci po ovome "mean" vrednost bi trebala da bude oko 180 usd - ako se ne varam toliko je i bilo pre nego sto su kinezi uleteli u pricu?
btcbbl.jpg
Nadam se da gresim...
Za neupucene ova donja slika je Spanish property bubble..

Da, btc je stabilniji. LTC je pao sa oko 0.037 btc na 0.033, sto znaci da je imao veci pad

evo nesto beh dokon pa da pustim cisto da proverim stabilnost, po chatu mozete da pisete kupujem-prodajem a moze i ovako nesto da se pise, da vidim da li sajt ima neki limit
prase.3owl.com

pao je na 0.030 na momentu jer sam ja kupio gromilicu na 0.031 ;)

svaka cast. ja sam, kad sam video da sve pada, presao iz ltc u btc po 0.0360, pa se vratio na ltc po 0.0325. Mada imam malo novcica pa nije ni bitno. Ko je zamenio za USD po 36 pa kupio po 16, taj je najbolje prosao

Da li ove dve slike lice jedna na drugu? Ja sam usao na 600 USD (nesto malo), mada sudeci po ovome "mean" vrednost bi trebala da bude oko 180 usd - ako se ne varam toliko je i bilo pre nego sto su kinezi uleteli u pricu?
Pogledajte prilog 129991
Nadam se da gresim...
Za neupucene ova donja slika je Spanish property bubble..
Smorili ste sa ovom slikom...
Kačili su je i kada je BTC prvi put probio 200$, sa istim tim komentarom.

Ja sam iskreno ocekivao pump do ~1400$ i tek onda dump... mozda bi tek onda bili uspesniji, inace po meni balon nemzoe da pukne jer cenim da je cena od ~700$ prihvatljiva u odnosu na proteklo vreme i sta se sve izdesavalo oko BTC-a i borj igrace koji je u odnosu na april 2013 ukljucen u BTC

Moze neko da kaze, balon, nerealno ali u odnosu na april sad bar 50 puta vise ljudi zna sta je BTC ako ne i vise... zato i ova sadasnja cena itekako ima uporiste...nevazno sto neki od njih neveruju u BTC, vazno je da svakih par dana nesto pozitivno ili cak negatiovo cuju i vest ili ti BTC se polako uvlaci pod kozu vecini....

Mogu samo da zamislim neke vesti koje su prosle neopazeno a ne da su krupne vec su eksploziv u pripremi, ebay pomno prati BTC, lanac menajcnica koje prihvataju sledece godine BTC u UK i Rusiji (prakticno na svakom cosku), itd... takodje USA potajno daje zeleno svetlo, sve je proslo nepoazeno u odnosu na cenu a itekako bilo sta od ovog da se desi i polecemo!

svaka cast. ja sam, kad sam video da sve pada, presao iz ltc u btc po 0.0360, pa se vratio na ltc po 0.0325. Mada imam malo novcica pa nije ni bitno. Ko je zamenio za USD po 36 pa kupio po 16, taj je najbolje prosao

tako sam i ja pobegao iz ltc u btc na 0.036 juce, mada sam mogao mnogo bolje da prodjem jer sam prodao sav ltc na 42 pre neki dan, al sam se kasnije zeznuo pa usao na 39 da jos jednom okrenem :D da sam cekao jutro mnogo bih bolje prosao :)

Pa LTC nema argumenata da ide gore, ono je bio cist pump... mtgox kad? midas ide prvo, 99% LTC nece uci sa midasom vec 2-3 nedelje kasnije

Pa znaju i ptice na grani, prvo novi HW, pa midas, pa ltc i mozda jos nesto a usput resavanje problema s bankama. Oni su i sami izjavili cak tako da tu nema mozganja uopste. Jos ni HW nisu sredili.
LTC ce ici gore nevezano za mtgox, samo je potrebno vremena za sledecu fazu. A kad izadje na mtgox to ce svakako biti plus. Dali ce pre asic npr. ili ltc na gox, to je nebitno.

hahhaha ocajni su, cim su krenili sell zidove da postavljaju na 695$ :)
pa sell po 0.1 hahaha samo jos ko ce na to da im nasedne, uff da je ponedeljak al bi im neko pojeo zid samo u mljac :)

zid se polako krnji a oni stoje i gledaju, koje su to *****cine sa kesom, misle imaju milion pa mogu da zapovedaju

Poslednja izmena:
I sta sad. Jel ovo ide gore ili dole? Ja vise ne mogu da povatam kuda ide. U glavi mi da ce dole, molim Boga da ide gore :D

Smem da pitam za definiciju "zida" posto slabo radim poslove na berzi pa ne kapiram bas te termine a interesuje me na sta se tacno misli, na nekom primeru recimo, vidim pisete cesto pa da znam :) Mozda je glupo pitanje ali sta cu, ko pita ne skita. :D

Smem da pitam za definiciju "zida" posto slabo radim poslove na berzi pa ne kapiram bas te termine a interesuje me na sta se tacno misli, na nekom primeru recimo, vidim pisete cesto pa da znam :) Mozda je glupo pitanje ali sta cu, ko pita ne skita. :D

pa uradis dump na 690$ i odma postavi sell order od 1000BTC-a na 695$ i da bi cena krenula gore neko mora da kupi 1000BTC po 695$, to stvara paniku pa neki bez mozga podaju ispod te cene
Ali u principu ne pali vise, osim kod teskih noobo-va

Cudno sve, cak bi rekao da se ovi malo igraju i da se trenutno pune na 700-750$, teraju ljude da tu stavljaju sell order-e a ostale da panice ispod 700$ i to sve kupuju...

Poslednja izmena:
Zar "dump" nije kad prodas sve ? Kako onda da postavi da prodaje ako je vec prodao... Auf.. nisam bas zalazio toliko duboko u te stvari :D Samo klasicna i obicna prodaja...

Zar "dump" nije kad prodas sve ? Kako onda da postavi da prodaje ako je vec prodao... Auf.. nisam bas zalazio toliko duboko u te stvari :D Samo klasicna i obicna prodaja...

MA to ti i ja prodajemo sve, oni sto imaju 300K BTC oni se igraju... dump je kad prodas jednu kolicinu novcica po buy ceni (znaci prodajes ispod cene pa nalece prvi buy order) ma koja ona bila, uglavnom se stavlja niza vrednost od buy vrednosti

http://www.coindesk.com/baidu-stops-bitcoin-price-slumps-again/
Izgleda da svi odbijaju bitcoin, nije valjda da će se sve vratiti gdje je bilo.

Stara vest, kina ne daje firmama da posluju putem BTC, jedino fizicka lica mogu trgovat.... mada iskreno ko ce sta kupovat u kini za BTC???

Mislim ko je lud od lopova i muljatora da kupuje bez posrednika kao sto je PP, credit card bar...

Kinezi ionako kupuju samo americku i eu robi i to explicitno najluksizniju (kompeks nize vrednosti), ne interesuje njih kinesko trziste da kupuju

Zato sto je zeljko kupio na 900 :D...

Zašto onda ovako snažno pada?

Zato sto je prenaduvano. Pa pogledaj onaj grafik, stoji vertikalno :). Budimo realni, uopste ne pada tako strasno kako smo ocekivali da ce biti pad, dobro se drzi. Pogotovo ltc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno