Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nastavljamo pricu danas :d
ltc 6.7
gox 587
bitinstant 499
btce 460

padaaaaaaaa brze nego sto editujem post

Poslednja izmena:
Znači danas je dan kada sve ide doleee...:S:

Bitsamp ispod 400$. :d

A na btc-e, sa 800 na 400 za ~6-7 sati.

Sad je prelomno da li ce raja ici na panic sell ili ce jednostavno odmoriti glavu od berze na pola sata. Ali po mome ce se to u roku od 2-3 sata vratiti na (ne)normalnu vrednost. :p

Poslednja izmena:
Ko danas ne poludi neće nikada. :D

Sa 8$ na 5.9, pa na 7.8$ za 5-10 minuta. Pa ti posle budi pametan. :)

Najpametnije je ne gledati berzu.

Poslednja izmena:
a tek oni bez primanja :smash:
:type: pa sta bude, kao poker

volume ltc na btce 30286460 USD :shock:

Poslednja izmena:
Ko danas ne poludi neće nikada. :D

Sa 8$ na 5.9, pa na 7.8$ za 5-10 minuta. Pa ti posle budi pametan. :)

Najpametnije je ne gledati berzu.

A tek btc, jutros/noćas 750 pa na 380 pa na 590 pa sad opet dole...pa verovatno iznad 600uskoro..mada ko zna kad je gotovo sa ovim..

Poslednja izmena:
Svaka čast, ja pošto sinoć onako polubunovan nisam se setio :d da prodam na 730 kad sam pogledao, sad nisam mogao baš ništa. A i da sam imao $ sa ovim ultrasporim netom na poslu pitanje šta bih uradio..

stamp je bio ultraspor. skoro neupotrebljiv, kao i gox onomad.

tako da se mora presecati - ili staviti svoje ordere ranije, ili skupiti muda i u trenutku postaviti svoj order dovoljno nisko. ali generalno mislim da je sve to vrlo rizično.

ovo za 1000 $ se šalim. mislim da to nije realno ove godine + ova korekcija mozda još nije gotova.

ako bude išlo još dole, treba razmatrati ulazak na 390 > 266 > 180 > 100 $. na 100 $ prodajem babu i kupujem sve.

Poslednja izmena:
stamp je bio ultraspor. skoro neupotrebljiv. tako da se mora presecati - ili staviti svoje ordere ranije, ili skupiti muda pa postaviti i u trenutku postaviti svoj order dovoljno nisko. ali generalno mislim da je sve to vrlo rizično.

ovo za 1000 $ se šalim. mislim da ovo još nije gotovo.

ako bude išlo još dole, treba razmatrati ulazak na 390 > 266 > 180 > 100 $. na 100 $ prodajem babu i kupujem sve.

To je solidna analiza, ja sumnjam da ce probiti 266. Zamisli koliko njih je kupovalo za debelo iznad. Bice mala ponuda a strpljenje je keva. Kao sto je doslo 5 minuta za aprilske buyere od 266, docice i za ove od 700+

Da nije ovo gotovo još...proći će sad dosta vremena verovatno dok dođe opet na 650+, prošao je megahype za kupovinu čini mi se..videćemo..

To je solidna analiza, ja sumnjam da ce probiti 266. Zamisli koliko njih je kupovalo za debelo iznad. Bice mala ponuda a strpljenje je keva. Kao sto je doslo 5 minuta za aprilske buyere od 266, docice i za ove od 700+

heh, to sto su kupili iznad 700...pa to je njihov problem. :)

retki profitiraju, a vecina gubi, *** - tako to ide. ne moze se profit stvoriti ni iz cega.

Odlicno uradjeno!

Ne lici mi da je u pitanju neki ozbiljan pad, sell strana je vrlo niska, i obim trgovine je takodje nizak, to se neko malo igrao. Videcemo za par dana dokle ce ici.

Poslednja izmena:
Odlicno uradjeno!

Ne lici mi da je u pitanju neki ozbiljan pad, sell strana je vrlo niska, i obim trgovine je takodje nizak, to se neko malo igrao. Videcemo za par dana dokle ce ici.

samo oprezno!

depth_mtgox_15d.png

Ajde da budem otresit, pa da kazem, da predvidjam 1000$ bez problema vrlo uskoro... Dakle pre nove godine.

Ja predvidjam stabilnih $1000 i to pre Decembra meseca. Znaci za ~11 dana ocekujem. :)

Litecoin neka bude tu oko $10, to je sasvim fina cena za sada.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno