Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam 100% siguran da ti sto pumpaju BTC sputavaju LTC, sve je to planski, sutra ce tako isto taj BTC dumpovat kad misle da su ga izmuzli

PS: ovo neznaci da neverujem u BTC vec manipulatori koriste momenat trzista i dodatna popiruju vatru

PPS: @student idi da spavas, popi nesto nemoj srcko da te strefi ;)

Poslednja izmena:
Kakav student ni meni nije dobro. ****** koji je verovao u ludu cenu, ne mozda ovu ali jesam u veliku, bar ne onu koju sam istresao 16 btc koje sam cuvao 7 meseci. Ali najkrivlje mi je poslednjih 6 koje sam prodao po 184$ i padne na 180 i jedan klil me delio do kupovine i ne vredi ... ******.
Mislim da svi ovde na forumu sad nemamo ukupno 50 btc da izuzmem jednog clana... STRASNO.

Pa ko vas vukao za nos da mesetarite ;)
Ja u LTC gledao kao u dugorocno investiciju, da sam sad ostavio BTC pa imao bi ~300% vise ili ti blizu 100btc-a :p

Ne zalim uopste, jeste da pomislim e da sam cekao, ali realno gledano crypto valute idu u ODLICNOM smeru i zato sam zadovoljan, sutra da je BTC 1500$ a LTC ~3$ ja bi bio i dalje optimista.... bez ikakvog straha

Pretnja za LTC nastaje jedino ako prestane da se kopa ili ako se pojavi neka crypto valuta koja je debelo naprednija od LTC/BTC-a ali tada i BTC gubi tlo

Poslednja izmena:
Znam ali uvek ima ono ALI...
Cekamo LTC sad je gotovo.

Znas kako ide ako juris ALI pucas 1000%, ma treba ti sreca kao za lotto da ti se sve poklopi idealno, jedino mozes reagovat na cinjenice, ja sam jedino tu deblje zaradio na CNC-u i na FTC-u jer sam ih kupio na Bter-u a prodao na BTC-e, sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno, trgovao sam BTC/$ dva meseca zaradio 60% i onda na skoku BTC-a izgubio 55%, mislim glupost
na LTC/BTC nisam uvatio vise od 7-8% sveukupno gledano, zato se sad orjentisem na investiciji

Ko zna studenta nek proveri jel ziv... jos malo pa ode 600$

Verujte sto se BTC pre napumpa, ozivet ce alt valute, LTC 101%, treca valuta definitivno ali pitanje koja?? (FTC nece sigurno..;) )

XPM obecava najvise, samo da ga ne kopaju virus botovi :(

Poslednja izmena:
Al neće daleko pored ove ludnice oko btc-a. Danas će verovatno biti pakleno sa cenama jer će najverovatnije probati da iskoriste vesti iz senata da naglo obore cenu btc-a :-(

Pijem kafu i ne mogu sebi da dodjem. Gledam ovaj nagli rast LTc-a i nije mi dobro. Konacno i nas koji cuvamo i kukamo sto imamo LTC, da bije dobra vest. Ne znam koja je, ali je fino 6$ za LTC

Ltc je isao do 5.88, ali je se neko istresao i pade na 4.8 bukvalno u 1s.

Poslednja izmena:
Odoh da radim, još uvek je preko 5$. U trenutku mi zaigra desna ruka na mišu ali sam uspeo da se iskontrolišem i ne prodam. Zacrtao sam na 8$ pa ćemo da vidimo. :p

ako neko ima $ na stampu sad mu je trenutak da kupi BTC, sigurica je ~ 10% u narednih 2sata. Nikada nisu zaostajali za BTC-E, rano je jutro, Evropa se uspavala...

Dobro jutro radni narode! :d

Odoh da radim, još uvek je preko 5$. U trenutku mi zaigra desna ruka na mišu ali sam uspeo da se iskontrolišem i ne prodam. Zacrtao sam na 8$ pa ćemo da vidimo. :p

ja sam zacrto na 50$ mada dao bi i za 45$. :D

Sreća što me je beba probudila taman kad je počeo pump, na vreme da se vratim u LTC. :D

oci mi sevaju :D

kad zaseda senat ili ko ves gde mozemo da vidimo rezultate zasedanja? mozda ce da se iskoristi nesto opet za dump ili pak pump

Poslednja izmena:
Krece niz planinu...
Gox 618→530
Stamp 530→490
Btce 558→500

ltc 5.45, gox lipco

edit vratio se

Poslednja izmena:
Jel se to neko istresa na bitstamp-u ili sta?

Neverovatno mi je koliko ljudima klecaju kolena zbog dumpa na ovim visinama, 6k btca je istovareno sa $530 na $490, a sad je opet na $512 i raste.

Neverovatno mi je koliko ljudima klecaju kolena zbog dumpa na ovim visinama, 6k btca je istovareno sa $530 na $490, a sad je opet na $512 i raste.

To se i ja smejem, a prodali po 450 ili 550, svejedno je za one koji su kopali :D - sad je ono "Ko uzme kajace se, ko ne uzme kajace se"

juce sam uzeo, danas prodao i ne kajem se :D... sad sam opet uzeo :sceptic:

Svaka cast uruk, ja sam se opeko u aprilu, sad samo na note...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno