Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko čeka da se sroza cena još, posavetovao bih mu da isprati situaciju kako će se razvijati kada padnemo na 82 $. mislim da će tada cena ili brzo da padne još niže, ili ćemo imati jedan kratak skok, pa onda opet pad.

ko čeka da uvalja ltc - najbolji trenutak za to će biti pred izlazak na mtgox! mislim da nije pametno čekati izlazak ltc-a na mtgox.

Poslednja izmena:
To sve pod uslovom da objave datum, a ne da samo osvane jednog dana na mtgox-u.

Njaveci pump LTC ce biti bas kad se pojavi na Gox-u, dumperi nemogu dumpirati jer treba prvo LTC preneti tamo, a i damper iako je kratkovid itekako ce proradidi alavost tako da ne bi rekao da ce cena pasti bar ne ispod 5-6$ ako i padne toliko, dok ce peak po meni biti 10-15$

mislim da nakon izlaska na mtgox, LTC čeka ista ona sudbina koja zadesi svaki novi novčić koji dospe na malo veću berzu, a to je veliki pad.

5 $ po ltc-u je nerealno. mislim da će nakon istovara cena pasti ispod 2 $. plan je jednostavan: cenu maksimalno napumpavati do izlaska na mtgox kako bi se od novih ltc korisnika sa mtgox-a izvukao svež novac.

zato i kažem da je najpametnije prodati ili pre izlaska, ili odmah nakon izlaska na mtgox. čekati da cena skoči na 20 $ je ćorav posao.

Poslednja izmena:
Nemozes LTC porediti sa ostalim, shit coinim-a (ni to ime ne zasluzuju) nikako kao ni MtGox sa ostalim shit noname berzama......
Ja drzim na BTC-e novcice jer rizikujem, pravi investitor nikad nece ista postavit na btc-e iz vise razloga (nepoznat server, vlasnici, itd...)

na zalost MtGox je za sad jedina prava berza......

ne poredim ltc sa shitcoinima, kažem samo da čim se budu formirale malo ozbiljnije ponude (10.000+ novčića) na mtgoxu na 5+ $ da će neko iskeširati.

Poslednja izmena:
Pa ista ce cena biti i na btc-e , tako da ce se i tu moci prodati po dobroj ceni

Ode sve u tri lepe...

BTC propada rapidno, sa njim i LTC.

Klasika manipulatori cekali pravi trenutak da odrade dump na MtGox-u :)

Klasika manipulatori cekali pravi trenutak da odrade dump na MtGox-u :)

Pa ne rade sada dump... dump se radi na recimo 130-140$, ova faza sada je jos uvek rusenje cene, pa ce kad jos padne pocece da kupuju, e onda ide pump na visi nivo, pa tek posle dump....

Kad su ovakve fluktuacije od po nekoliko $ za sat vremena moze da se zaradi spekulacijom.
Ako BTC propadne, nikakav alt nece preziveti, bar ne sa takvom slavom.

Da li mozhe neko da objasni najisplativiju varijantu ako se kopa LTC...da se dodje do para uzivo- u ruci...ako nije problem sa svim dazbinama i objasnjenje onako potanko...ili ako vec imaa da sam ja propustio dajte link :)

6-10% daš nekom da ti izvadi u kesu sa btc-e, ako sam ne mozes da skontas to ti je najjeftinija varijanta.

Povraćaj investicije ako se kopa samo BTC po trenutnoj ceni je prebacio dve godine.

Nisam proveravao ali sasvim jasan pokazatelj propasti gpu rudarenja na btc-u...

Istovar ltc-a u skorije vreme kad skoci cena poslednja prilika za povracaj novca posle toga ko zna sta ce biti...

vise od dve godine ahahahahaha, nisam gledao odavno, da masa ne ocekuje da ce ltc da ide na gox pa svi kupuju nebi se ni on ovoliko isplatio, kada vide da od toga nema nista ide cena dole mnogo dole, a samim tim i isplativost i onda potapanje kupusa
hung.gif

Ma sve se da resiti jednim potezom, ubace scrypt zvrcku u SHA256 i kraj, GPU rudari nastave da kopaju a kinezi sa svojim ASICima na djubre, to je po meni naj postenije iako ce mo svi puci po neki BTC ali to je nista u odnosu na ono sto se dobija, skace cena, pada dif, mreza na 20-30T i sve lepo i posteno, ovako samo ce se sve raspasti

aj da pretpostavimo da je ltc na goxu i sad svi prebacimo ltc tamo i razmenimo, kako cete posle izvuci novac? cekati da se smiri stanje pa kupiti ltc/btc slati na bitstamp/btc-e i posle podici?

aj da pretpostavimo da je ltc na goxu i sad svi prebacimo ltc tamo i razmenimo, kako cete posle izvuci novac? cekati da se smiri stanje pa kupiti ltc/btc slati na bitstamp/btc-e i posle podici?

Prodas za $...kupis BTC...posaljes na BitStamp, dalje znas... :D

mozda se pricalo o tome ali mozda nije na odmet opet, ako jeste...

da li neko pravio plasticnu (mastercard,visu ili sl.) na nekom od sajtova okpay ili slicno pa prebacivao lovu tamo? takodje moze neki konstruktuvni predlog za otvaranje naloga na nekom od tih sajtova koji su priznati od btce, mtgox i drugih menjacnica?

da moze i na okpay ili na perfectmoney preko deviznog svakako, ali lepo je imati i karticu kao sto to radi moneybookers

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno