Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako tako gledas da. Ali ako gledas kao neko ko ima 30btc-a ili 1000ltc-a na jednom mestu onda si bukvalno poslao pozivnicu da te neko hakuje :)
Ja sam sve coine uvek drzao na nekoliko mesta, sto na berzama, sto na pool-ovima. Nije se bas ni retko desavalo da pool ne isplacuje novcice ili berza bude offline ali mi nikada nisu svi novci bili nedostupni sto je jako bitno ;)

treba kupovati YAC , to je realno jedino što skače i što će da skoči kada u avgustu više ne bude moguć GPU mining.

kupih neku sumu ltc-a, sad ce verovatno da padne kakav sam maler

jedino što ja videh na onom linku je ovo:

5 hours ago
U.S. seeks Snowden extradition in NSA leaks case
Posted by
CNN's Melissa Gray and Dan Lothian

Washington (CNN) - The United States has contacted authorities in Hong Kong to seek the extradition of Edward Snowden, the man who admitted leaking top-secret details about U.S. surveillance programs, a senior U.S. administration official said Saturday.

Federal prosecutors charged Snowden with espionage and theft of government property, according to a criminal complaint unsealed in U.S. District Court in Virginia on Friday.
FULL STORY

Filed under: NSA

Ja imam par novcica pa me interesuje koja berza je najbolja za povlacenje manje sume novca u slucaju da prodam tih par ltc?

Drzi li ko LTC na offline walletu ?

DoX je napisao(la):
Da ali sa 7 kartica. Ja sa jednom skupio saku LTC-a .. Prebacio bio na BTC za prodaju i sad se sve okrenulo... Nemam pojma...
8. Zar je bitan broj kartica? Bitno je valjda samo da uvecas zaradu, ovako ili onako.

Ja imam par novcica pa me interesuje koja berza je najbolja za povlacenje manje sume novca u slucaju da prodam tih par ltc?

Ovo i mene zanima... Mada ja jos uvek idem starom vodenicom - mining->vircurex (0.1 ltc fee)->vircurex ltc->btc (0.2%fee)->virurex->berza (0.01btc fee)->euro u dzep.

Zašto bi prestalo kopanje? Samo neće više raditi GPU mining.
Bilo koji cion čije kopanje prestane, prestaje i da postoji, pošto je mining neophodan da bi se verifikovale transakcije.

da ali poenta je pred prestanak kopanja šta će da se desi, odnosno kad presuši njegov izlazak na berzu.. neposredno pre toga, period od nekih 3-4 dana, kakva bi cena mogla biti ?

Rodjak stavio na LTC 1mil $ sell order na btc-e...

Pregazili ga ko plitak potok, sklonio ga je na vreme ^^

Pregazili ga ko plitak potok, sklonio ga je na vreme ^^

znaci hteo je da snizi cenu da kupi jos LTC-a? :)

gledam buy order za LTC/BTC sad je preko 6000BTC pre nedelju dana bio je ispod 2000 to jasno govori trend i uz dan za danom se povecava, e sad kratkorocno LTC moze da pada ako Mtgox kasni ali to je veliki rizik sa jako malim mogucim profitom....

Poslednja izmena:
Jel moze da se salje BTC sa Gox-a na Btc-e i obrnuto? Nisam to pokusavao, i ako moze kolika je provizija? Neki su pricali da im nista ne skida.

Jel moze da se salje BTC sa Gox-a na Btc-e i obrnuto? Nisam to pokusavao, i ako moze kolika je provizija? Neki su pricali da im nista ne skida.

Moze bez problema da se salje, fee je 0.001 btc sa btc-e na bilo koju adresu a sa gox-a mozes da saljes i bez provizije ali moras da cekas duze da se transakcija obavi.

0.001 fee!? Pa bilo je krajnje vreme da smanje onaj lopovluk. Kad sam ih koristio zadnji put bilo je 0.01...

LTC ide gore u isto vreme kada BTC pada?!
Ovo prvi put vidim... :)

Neko je rekao da ce Ltc i Btc da zamene cene uskoro :D

Tek očekujem da se zahukta panični prelazak sa BTC-a na LTC. Rise chickun! :D

zidovi za ltc na 2.999999 i 3 od po 23.xxx i 12.xxx sta mislite jesu li fake? da se istovarim ispred njih pa kad padne da malo kupim

pašće LTC u toku dana nešto, i treba ga tad kupiti..

Sanse 50-50, probije li zid lako ode na 4$ za dan-dva, a ako ne ode na 2.8$. To je moje misljenje
Edit: Wemineltc.ru trenutno najbolje radi, isplatljivost 1.5 u odnosu na pps u poslednjih 12h, a u 24h je 1.25

Poslednja izmena:
Ja ga kupujem vec duze vreme na LTC i nikako da ga kupim :) .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno