Darko
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.12.2001
- Poena
- 679
Ajde iskusni rudari, radio neko konverziju na Cryptsy-ju i ili Vircurexu ? Neki utisci ?
Na vircurexu ide sve brzo i jednostavno, ali uz proviziju od 0.01 btc po transferu.
Ajde iskusni rudari, radio neko konverziju na Cryptsy-ju i ili Vircurexu ? Neki utisci ?
A sto se tice cele price oko btc gde ima milion predvidjanja.. pa ja kontam jednu prostu cinjenicu.. ako btc bude proizvodilo 50tak ljudi sa a-sik spravicama ko ce verovati u btc?
Za sve koji ne mogu da skontaju Ripple - neka me nazovu, objasnjavam proceduru preko skype-a veoma rado, funkcionise prosto kao i bitstamp kodovi, izvrsava se trenutno, jedino otvaranje traje 5-6 min. Ne morate nikakve pare da ostavljate na ripple-u, to je samo posrednik da ih ne bi zezali amerikanci.
Danas sam uspesno uradio 10ak transakcija sa ljudima, samo su mi se usta osusila od price. Sreca je sto se ta procedura prolazi samo jednom, posle funkcionise isto kao bitstamp kod na copy/paste
Bitstamp je danas uveo novi uslov vezano za povlacenje novca u evrima - a to je da racun na koji saljete novac mora da glasi na vase ime sa kojim ste se registrovali.
Zabranjeno je isplacivati pare na racune Pere, Mike ili Zike - a corporate racuni ce morati da prodju dodatne verifikacije.
Mene interesuje sta uslovljava ovoliku razliku cena izmedju pojedinih menjacnica (konkretno mt-gox btc trenutno 81e, btc-e 75)?! Sta me sprecava da kupujem koine na btc-e po 75e i prodajem iste na goxu za 80.80e?!
Generalno.....ostaviti sve u LTC-u....ili menjati u BTC...mala cifra je u pitanju.....znaci neki predlog za buducnost....da li je bolje ipak sve cuvati izgleda u LTC-u....?
Generalno.....ostaviti sve u LTC-u....ili menjati u BTC...mala cifra je u pitanju.....znaci neki predlog za buducnost....da li je bolje ipak sve cuvati izgleda u LTC-u....?
Ja mislim da cela ova prica nema buducnost. Jos koja godina muze para i to je to. Ali ovako kratkorocno, verovatno je bolje cuvati u LTC, tako i ja radim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari