Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda neka i padne, prosto, da zavrsimo sa farsom, lepo da ljosne na 50$, da tu i ostane i da polako za 6 meseci stigne na 100$ uz diff. redom od 18mil, 25mil, 35mil, 50mil, 70mil, 100miliona.... da ne duzimo vise sa samrtnim ropcem.

normalno. bolje da padne i da se stabilizuje, pa da onda zdravo raste, nego da oscilira ovako po 20~30 dolara na dnevnoj bazi.

Legla isplata od Bitsamp-a. Ovi ma**uni u intezi me nisu ni obavestili o prilivu novca, niti da trebam doci da potpisem izjavu.

U Ponedeljak (3.6.) krajem dana sam poslao pare na karticu. Sutradan, u Utorak (4.6.) Bitsamp mi salje poruku da je uplaceno. A u intezu je to stiglo u Sredu. Dakle manje od 48h sto je el fantastico!

I jos nesto, poslao sam 320e, bitsamp uzima proviziju $15, a inteza valjda 3-4$. Ja sam racunao da ce mi stici 300 ili ~295e. Meni je stiglo 307e. :D I ja sam se cudio kako jer to ispada da neko nije naplatio proviziju, ali bitsamp ima odlican kurs i odnos $-฿ i €-฿, pa sam tu zaradio koji evro vise. :)

Poslednja izmena od urednika:
Legla isplata od Bitsamp-a. Ovi ma**uni u intezi me nisu ni obavestili o prilivu novca, niti da trebam doci da potpisem izjavu.

U Ponedeljak (3.6.) krajem dana sam poslao pare na karticu. Sutradan, u Utorak (4.6.) Bitsamp mi salje poruku da je uplaceno. A u intezu je to stiglo u Sredu. Dakle manje od 48h sto je el fantastico!

I jos nesto, poslao sam 320e, bitsamp uzima proviziju $15, a inteza valjda 3-4$. Ja sam racunao da ce mi stici 300 ili ~295e. Meni je stiglo 307e. :D I ja sam se cudio kako jer to ispada da neko nije naplatio proviziju, ali bitsamp ima odlican kurs i odnos $-฿ i €-฿, pa sam tu zaradio koji evro vise. :)

Odlicna vest (mislim za bitstamp, ne za pacijente iz inteze). Reci mi samo sta si izjavio u intezi, odakle pare (rodbina, drugari ili strana firma)...moze i na pm.

Dobijes nekih ~15-ak ponudjenih odgovora (novac od rodbine, pomoc, prodaja gluposti, itd...), ja sam u opisu samo naveo izrada sajtova. Mada bila je i oblast Informatika i racunarske usluge (nisam je ni video).

Uglavnom nagovestio sam da ce biti jos slicnih transakcija pa necu morati svaki put da trcim i dajem izjavu.

Upravo sam se vratio iz banke (Intesa), stigli su $ sa Bitstampa.

Što se tiče transakcije Bitstamp je uzeo 15 $ i sve ostalo je leglo na račun (možda se ne podudara koji cent, to ću sutra da proverim dok ne proknjiže ovi u banci).

Kako je ovo nova firma koja mi šalje novac opet sam potpisivao izjavu, a odabrao sam opciju "računarske i informacione usluge" jer će biti još ovakvih priliva a ne bih da opterećujem rođaka kao prošli put. :D

Zaključak - šaljite $, nema troškova konverzije samo usluga Bitstampa. Ovo je priča za devizni račun u Intesi.

Da nije fejk bio bi i na MtGox sajtu, jelte. :)

Poslednja izmena:
Zaključak - šaljite $, nema troškova konverzije samo usluga Bitstampa. Ovo je priča za devizni račun u Intesi.
Jel to vazi i u slucaju da nam je otvoren devizni racun u EUR u Intezi?!...da li onda banka uzima proviziju za konverziju dolara u evre?!

Jel to vazi i u slucaju da nam je otvoren devizni racun u EUR u Intezi?!...da li onda banka uzima proviziju za konverziju dolara u evre?!

Da, možeš da šalješ dolare direkno na devizni račun. Troškovi transakcije su bili 15$ i približno 1.26% banka.

Nema konverzije ako ti to ne tražiš od banke. Možeš da podigneš dolare sa računa.

Pozovi banku pre toga, za svaki slučaj, i proveri jer ne znam kakav tip računa imaš.

Poslednja izmena:
opet se neko istreso za 13,000 ovaj put novčića i ošamario BTC na 102 dolara.. sjajno bajno .. vidim da ću prodati moje novćiće za >130 .. u 22. i po veku !

koliko su ti bre ASIC-ovci mogli da nakopaju do sad kad se ovako istresaju ?! kako drugačije je neko mogao doći do tolikih coina ??

koliko toga može još da ima u rezevi ? mislim, toliko coina koliko je prosuto na berzu u zadnje dve nedelje, to je moralo da kopa ko zna kolko čipova mesecima ?!

To nijedirektno zbog asic-a, moze jedino oni banditi kinezi iz avalona posto su nagomilali BTC sad manipulisu trzistem...

Kad ce BTC preci 150 e ? Neka vasa procena.

Kad ce BTC preci 150 e ? Neka vasa procena.

mozda tek tamo 2040, kad prestane da se kopa.:p

... pa raste polako cena. Pre par meseci je bio 200e, onda je pao na 40 i od tada opet polako raste sa manjim oscilacijama. E sad sto mi hocemo odma i sad to je drugo.

Poslednja izmena:
Dobijes nekih ~15-ak ponudjenih odgovora (novac od rodbine, pomoc, prodaja gluposti, itd...), ja sam u opisu samo naveo izrada sajtova. Mada bila je i oblast Informatika i racunarske usluge (nisam je ni video).

Uglavnom nagovestio sam da ce biti jos slicnih transakcija pa necu morati svaki put da trcim i dajem izjavu.
Jel postoji sansa da uzmu vecu proviziju ako stavis tako nesto da si radio za pravno lice (izrada sajtova i sl usluge)?!

Da, možeš da šalješ dolare direkno na devizni račun. Troškovi transakcije su bili 15$ i približno 1.26% banka.

Nema konverzije ako ti to ne tražiš od banke. Možeš da podigneš dolare sa računa.

Pozovi banku pre toga, za svaki slučaj, i proveri jer ne znam kakav tip računa imaš.
Imam devizni racun koji je u EUR (pitala me koji hocu da mi bude def). E sad, znam da je rekla da pored njega mogu imati i dolare pa je verovatno to to (to mi bas nije jasno, onda prakticno imam vise valuta na jednom racunu; kako je to moguce)?!

Imam devizni racun koji je u EUR (pitala me koji hocu da mi bude def). E sad, znam da je rekla da pored njega mogu imati i dolare pa je verovatno to to (to mi bas nije jasno, onda prakticno imam vise valuta na jednom racunu; kako je to moguce)?!

Kako je to moguće, ne znam, međutim, moguće je.

Kupuj Nesicu, ne kukaj.

mislis da nece padati vise? i ovaj ltc down the toilet

Jel postoji sansa da uzmu vecu proviziju ako stavis tako nesto da si radio za pravno lice (izrada sajtova i sl usluge)?!

Moguce je zato sto u toj Intezi filozofiraju. Devizni racun ti je po pravilu jedan za sve devize. Sto se deponovanja i uplata na racun tice, ako ces podizati dolare onda im reci da ti bude racun u dolarima, ako zelis evre onda u evrima, pa na bitstampu izaberes isplatu u evrima. Problem je kada ti hoces npr eur, a legli ti dolari, onda banka prvo to proda po donjem kursu za dinare, pa ona kupi po gornjem kursu za eur. To je instant razlika 5-6%.

mislis da nece padati vise? i ovaj ltc down the toilet

Pa padace, ali ce i rasti ponovo, sta panicite...

Ide leto ljudi prodaju mora se na more malo i tako. Kad prodje leto videces kako ima da zivne sve.

Problem je kada ti hoces npr eur, a legli ti dolari, onda banka prvo to proda po donjem kursu za dinare, pa ona kupi po gornjem kursu za eur. To je instant razlika 5-6%.

Aman, nije tako. Možeš na istom računu da imaš i evre i dolare, da podižeš šta ti je po volji, itd.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno