undertaker_84_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.03.2004
- Poena
- 620
Koja bitka na berzi za BTC
Ma kakva bitka, WofW, nadajmo se da ce nasi da pobede:d 110 je devojacki most na reci kvaj
zna li neko da opishe detaljno proces varijante prebacivanja novca na neki servis tipa skrill ili payoneer i sl... kao i iskustva...vreme chekanja da legne lova...provizije....
chini mi se da je Superstar neshto malo pisao o tome....
Pumpaju cenu sad, po dosadasnjim iskustvima za vikend moze da se ocekuje nagli pad po obicaju, tako da nije lose sad razmisliti o prodaji, pa kupovini nakon pada. Ovo je samo neko moje razmisljanje, za eventualnu stetu i finansijski krah (ne daj boze Brankov most) ne snosim odgovornost, svi ste punoletne osobe i odluke donosite samostalno![]()
zna li neko da opishe detaljno proces varijante prebacivanja novca na neki servis tipa skrill ili payoneer i sl... kao i iskustva...vreme chekanja da legne lova...provizije....
chini mi se da je Superstar neshto malo pisao o tome....
mislio sam ako ima josh neki bolji nachin od gox transfera, kako zbog provizija tako i zbog brzine stizanja love i ono mozda najbitnije da te niko ne smara i ne cima oko toga koliko ti je love stiglo i da to morash da pravdash.
sad prochitah ovo shto je Superstar pisao, ali mi mnogo 12%...ne znam da li je neko probao neshto drugo, neshto povoljnije....
FTC na BTC-e najbrza zarada za sada ulozio samo 5BTC zaradio ~200$ za 2min, panicni rudari skljokali cenu na 0.001 pa se za minut digla na 0.0014 smesni su, i to slucajno primetio pad od 40%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari