Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Retardirani vircurex je hakovan, pretpostavljaju da su novcici otisli u qr*c.. Rasprodajem sve samo da dodju online i cao zdrao, imah 11btc-a tamo i jos neku sicu od drugih valuta... To naravno ako novcici nisu dobili krila

Poslednja izmena:
jaix :(

Skrill/Moneybookers [12%] [min 100 USD]

Poslednja izmena:
Retardirani vircurex je hakovan, pretpostavljaju da su novcici otisli u qr*c.. Rasprodajem sve samo da dodju online i cao zdrao, imah 11btc-a tamo i jos neku sicu od drugih valuta... To naravno ako novcici nisu dobili krila

Ovi sto znaju svoje adrese tamo kazu da im je sve jos na adresi da nije skidano... znaci trebalo bi da je sve tu

11btc... :banghead: joj sto ih tamo drzis. Velika je to kolicina za vircurex...

Dobro je, ja sam juce sve svoje novcice strpao na gomilu i prebacio. Ostalo mi je mozda oko pola btc-a tamo u raznim valutama, nista strasno.

Ljudi, imam mali problem.
Poslao sam danas sebi na wallet 1 btc sa pool-a (danas je stalno pucao 50btc, a coveku sam trebao da prodam 1BTC pa rekoh prebacicu sebi na wallet pa cu onda kod njega) i kad mi je leglo odmah reko da saljem dalje kad mi trazi passphrase da bih mogao izvrsim slanje coin-a.
Ne secam se da sam stavljao bilo kakvu lozinku na wallet, probao sam sve lozinke koje koristim i nista.
Gledam u jedan BTC koji mi je u wallet-u i ne mogu nista sa njim.
Ako je neko enkriptovao wallet, stavljao lozinku, da li idu samo slova ili idu i brojevi i specijalni karakteri i koliko je minimum ili nema minimuma?
Probao sam 50 lozinki i nista. :(
Znam sad da je taj 1BTC siguran, toliko da i ja samo mogu da gledam u njega.. :))

ispade da su smanjili jos? jel se cimao neko bese sa njima da nisu hteli da isplate na moneybookers

- ima li šanse da LTC počne uskoro na MTGox-u ? i koliko bi to podiglo vrednost LTC-u šta milsite ? na LTC temi rekoh "wishfull thinking" 3X povećanje hah.. :/
- i još jedno laičko pitanje, ako je konstantno zadnjih par dana na BTC-e duplo veća količina "BUY LTC" nego "SELL LTC" zahteva količinski u koinima, zašto ne raste vrednost LTC-a adekvatno tome ? dobro, juče je stidljivo skočio sa 3.25 na 3.31..

Kada LTC implementiraju na MtGox cena će mu naglo skočiti prvi dan a posle će pasti na ispod ovoga što je sada.
Jedini vredan koin je BTC a tako će i ostati dok nešto opipljivo ne bude moglo da se plati sa LTC - om ili čime već...

Kada LTC implementiraju na MtGox cena će mu naglo skočiti prvi dan a posle će pasti na ispod ovoga što je sada.
Jedini vredan koin je BTC a tako će i ostati dok nešto opipljivo ne bude moglo da se plati sa LTC - om ili čime već...

nadam se da nećemo propustiti taj skok.. prodati po najvećoj mogućoj ceni će biti cilj svima,.. samo da se ne desi neko zagušenje kad svi pohrle..

Terracoin, jel kopa to neko ? vidim isplativost od 170 posto na http://www.coinchoose.com/

odlicno smanjili proviziju, ali povecali minimalnu sumu. po nekoj racunici (do 300dolara) se tako vise isplati nego direktno na devizni...
jel neko salje pare preko Skrill-a? kolko vremena treba da stigne na skrill pa na devizni?

odlicno smanjili proviziju, ali povecali minimalnu sumu. po nekoj racunici (do 300dolara) se tako vise isplati nego direktno na devizni...
jel neko salje pare preko Skrill-a? kolko vremena treba da stigne na skrill pa na devizni?

Par dana, samo treba tu uzeti u obzir i konverziju $ u € ako ti je MB račun u evrima. Ovo je vrlo povoljna varijanta za prebacivanje novca ali mene odbija sam BTC-e. Nisam baš uveren u njihovu sigurnost, često se dešavaj kojekakve gluposti tamo što za MtGox još uvek nisam čuo.

i MB i devizni su mi u dolarima

Kopa li neko RoyalCoin?

Krenuo ja da ga kopam pre nekih 12 sati, iako znam da je 99% premided smece od novcica prvog reda al rekoh ajd da uposlim rudare pola dana-dan dok je mali diff(mada je vec otisao na preko 17), radi samo jedan raspad od pool-a i mogu reci da vecih scamera od njih jos nisam video a kopao sam kod svakakvih lopovcina, u pitanju je royalcoinpool.com, od nekih 60ak RYC koliko bi trebalo da sam izrudario, ja imam 0.3569289 RYC pa ti vidi.
Znaci ovo jos nisam video do sad, tacno mi dodje da kopam iz inata sad i kacim po forumima.:mad:

Taj pool je PPLNS tako da je dobit normalna. PPLNS sistem nagradjuje one koji dugo kopaju tako da ako budes kopao recimo 24 sata imaces tacno onoliko koliko ti i kaze. Cak i kada prekines da kopas, satima ce ti stizati nagrade kako prolaze blokovi.

Pa PPLNS pool isplacuje i po 12 sati poslije zaustavljanja mininga, sacekaj jos malo pa vidi koliko ce da ti legne, pa onda blati okolo. ;)

E ***, nece valjda da mi uzmu i tih oko 3btc-a sto imam tamo...ja sam namerno drzao tamo malo jer mogu da radim konverziju itd, ali ocigledno je najsigurne odmah prebaciti na mtgox (pa onda i na devizni), virtuelni novac ipak nije bas siguran kao papirnati u ruci :).

ma da, nego sta mislite do koliko ce padati cena ltc-a? zamenio sam neku svotu sa btc na ltc pa u dolare pa cekam kupovinu

Zeljko, sta mislis dal da se kupuje BTB dok je ovako nisko? Ja se nadam da se nece spustati vise. Nesto ne pratim BTB, tako da ne znam sta da ocekujem, a vidim da je pao na 0.36.

evo ga vircurex online,sve je tu :)

Poslednja izmena:
Ja sam upravo poslao par BTC sa goxa na Bter i stavicu pecaljku na 0,25 pa neka izgubim sve ako se ne oporavi na 0,7 :)
Kupuje se kad mislis da nema nade a prodajes kad pomislis da je nebo granica :)

evo ga vircurex online,sve je tu :)

Nemojte da propustite ovu informaciju:

Due to a security breach we had to reset all wallet addresses of all coins. You cannot user the old addresses anymore to deposit funds. Should you need to transfer funds from a source which does not allow you to change the deposit address (e.g. mmpool.bitparking.com), then contact us and we will work out a solution.

hvala za info, nisam obratio paznju na to, btc/ltc pade malo ja rasmenio po 0.03cc sad je 0.02881

niko ništa ne komentariše .. kad se može očekivati prestanka pada LTC-a ? ima li neko neku ideju ? kad će taj Gox ?

Kad ga gox uzme pod svoje
Sam od sebe ne moze da poraste

Na berzi se nesto desava, vezite se polecemo :D

Tobogan... wheeeeeee :d

Poslednja izmena:
Poslednji opticaj na mtgox-u 34.8k novcica, steta sto nije u plusu :D....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno