I ja sam mislio da je bull trap.Posebno na svu *******ciju oko segvita 2x i bch. Cak sam rasprodao deo BTC. Negde od 6700 polako ponovo dokupljujem.Sad mi mirise 9500-10.000 negde oko nove godinePogledajte prilog 240626
Otpor za LTC je 0.011 pa na 0.0132, tu se tempiraj ako hoces da trgujes jer ce sarati cena. Kada to predje moze lagano dalje do 0.0192.
Ici ce LTC jos gorenali hajde, da ne "navijam" vise.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pred Katolicki Bozic ide pad standardno, budite oprezni. Praznici su cudo, kapitalizam, potrosacko drustvo, kupovina poklona...
Ma kakvi. Ti su odavno vec uleteli, oni sad samo traze trenutak da istovaraju. Nisu blesavi da prodaju ono sto ce vredeti duplo vise pre nego sto mislimo
Ltc nece padati na 0.007, ne sada. Potcenjen je i taman je krenuo da skace. Mislim da niko nije blesav sada da ga istovara.
Edit: zaboravih da kazem... Ako krene pad btc-a pred praznike day traderi i ce sigurno istovarati cim vide signale. To ce pojacati efekat i ubrzati pad. Mozemo da ocekujemo 20% dole. Ima jos malo vremena do tada.
Mozda bude neki istovar pred Novu. Tu je moguca lancana reakcija ali long term niko nece prodavati jer nece stati s rastom jos uvek. Za sada nema balona tako da dok se ne promeni trendnili dok ne dodje do tacke pucanja nema nekog straha. Pred praznike sam rekao da je moguce 20% pada.Nije mi ovo bas jasno. Hoce li da istovaraju ili ce duplo da skoci, pa kad skoci duplo, onda istovar ???
Pred Katolicki Bozic ide pad standardno, budite oprezni. Praznici su cudo, kapitalizam, potrosacko drustvo, kupovina poklona...
Mozda bude neki istovar pred Novu. Tu je moguca lancana reakcija ali long term niko nece prodavati jer nece stati s rastom jos uvek. Za sada nema balona tako da dok se ne promeni trendnili dok ne dodje do tacke pucanja nema nekog straha. Pred praznike sam rekao da je moguce 20% pada.
mozda gresim, ali manje vise su svi dosta skocili, mislim da ETC jos uvek nije ispaljen u svemir, neka me ispravi neko iskusniji.
Ja sam skoro kupio i drugoligasa,). Ali ga uporedjujem iskljucivo u odnosu na BTC.Ako mi se danas ne odrzi na 0.0021 prodajem ga.Ovaj weekly nizi vrh mi se ne svidja ali sa druge strane ako se BTC danas ispuca eto nam ga drugoligas dupliran za nedelju-dve
Pogledajte prilog 241405
Za Saja i sve koji su se zaneli:
LTC se za razliku od BTCa posmatra linearno, bar od kad je poceo pump ove godine.
Tacno sada moze do 140$ u piku, ali ako posmatramo na duge staze (sto je i sam Lee pisao xx puta da ovo nije novcic koji ce napumpati na brzaka da se obogatite vec je tu na duge) pitanje je vremena kad ce biti retest 60$.
Do sada ko je isao ovako nije bilo greske.
Pogledajte prilog 241404
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari