[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
BTC udario na 2461$ trenutno. Kako je krenuo pregazice 2500 veceras.
BTC udario na 2461$ trenutno. Kako je krenuo pregazice 2500 veceras.
Izmedju ostalih i CEX. I Okcoin je imao istu cenu. Ostali su kaskali malo ali eto, probilo se 2500.Ako pricas o CEX-u vec sigurno mesec dana je ubedljivo najjaca cena i zaista me cudi kako nema veci volume da se to malo iznivelise i izjednaci sa ostalima. Ne bih da fudujem jer ga i sam koristim i imam sredstava tamo, sve radi i deposit i withdrawal, ali svi se secamo sta je bilo kada je jedna menjacnica imala osetno visu cenu od ostalih...Doduse ta je tada bila najveca i skoro sinonim za BTC pa je njen krah uzrokovao agoniju. Sa druge strane spekulise se da bi neko ko kontrolise prezivelih 200k BTC-a sa Gox-a po ovoj ceni mogao da ih proda i da obesteti sve gubitnike, jer su dugovanja navodno konvertovana u $. Kontam da Zeljko to prati, ja se ne udubljujem.
Jel vam lezu depoziti na poloniex..meni ceo dan nijedan koin ne leze
Pogledajte prilog 229687
Trenutna situacija na margini.
LTC i XMR me ne brinu uopste.
XRP moze da napravi bull trap, na koji necu reagovati jer mi je short dosta visoko.
ETH moze svasta da napravi ali sam se kladio za sada na dole.
Postoji li mogućnost da se na neku berzu uđe uplatom platnim karticama, ili nekom formom keša? Znam da mogu da kupim kod od nekoga, ali me zanima i ovakva mogućnost.
Hvala za svaki info![]()
Upravo, zato me i brine LTC, drzim gace samo tako :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari