Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ni r/btc u pravu, niti je BU u pravu, niti je fork dobra stvar za ikoga.

A blocstram svasta radi, guraju btc ka centalizaciji gde su oni gazde i cenzurisu sve sto im se ne svidja.

Nisam pametan zaista, ali btc je i dalje u najboljem stanju.

Litecoin jedan tip drzi 75% rudarenja, zcash tvorci imaju totalnu kontrolu plus uzimaju kajmak prvih 4 godine mislim, ethereum je lepa ideja ali cekam dan kad cu videti dobru i korisnu primenu eth, sve ostalo ne vredi mnogo ni diskutovati.

etherejum jeste ideja ali i ako krene primena ona moze radit samo an POS sistemu, znaci nula decentralizacija, pogotovo kad znamo da je ICO coin u koje isto kao POS ja nemam poverenja jer je sve lako manipulisano

blockstream uopste nije toliko uticajan e sad sto im je reddit cenzurisan vise pa bitcoinovci su oduvek bili takvi, mrzeli su svaku pomenu altova, reddit vbez cenzure ne moze, to bi bilo isto kao reci ova soba na benchu je zaduzena za nesto, jednostavno previse ih je povredjeno jer bi svi da se njihova ideja cuje

ako ides sam protiv vecine naravno da ces se osecat cenzurisano, tako je i nastao r/btc od r/bitcoin-a splita, ja akd citam r/btc ima lepih ideja ali su previse radiklani i masa ih trguje sa altovima sto skrivaju

LTC mining mozda ce se malo sad rastom cene decentrlizaovat, ali realno ti ne mozes protiv bitmain-a niko drugi nema konkurentne asic-e, bilo je nekh najava za LTC kao neki radikalna poboljsanja, ali realno u 90% bude samo jes jedan scam vidjen xxx puta do sad
f2pool sad je malo pao na 37% jer majmun iza istog ne veruje toliko u LTC pa sva sreca mozda nece kupovat nove asic-e u velikom broju :)

u BTC stanje nije bolje jer su neki pool-vi vestacki podeljeni pa je vise prividna decentralizacija

https://cointelegraph.com/news/japanese-investors-might-be-fueling-the-next-altcoin-bubble

japanski invetitori koji nisu svesni u sta ulaze, pogotovo sto veruju bankama i zato ulazu u XRP i NEM/stellar dubrestinu... ko zna moguce, ako neko ima para ne znaci da je oametan pa makar bio japanac...

Poslednja izmena:
a, nece da prsne bfx, nego ce to biti polo.

:D

znate sta sledi nakon losih vesti, brzog rasta cene i divljanja altova. :D

prodaju se dolari na benchu. :D

dolari se na benchu valjaju uveliko, ja se za BTC ne plasim ali ne ocekujem neko ludovanje cenom puno iznad 2K dok se ne resi scalling problem...
japanci dosta samo da testiraju shopping sa BTC da ga zaglave i odu kuci razocarani u kripto valute...... mada realno resenje postoji u offchain skalingu gde transakcija prolazi za par sekundi ali......

LN jos nije spreman za masovnu upotrebu, postoji 5-6 razlicitih pristupa koje rade razliciti timovi, cak ni ne znam (dev canal litecoin je zatvoren za javnost i samo devovi imaju pristup) da li su se na litecoinu slozili sta ce prvo testirat

Zex kako se kome zalomi i ko kako oseti berzu. Ja sam pre par dana sve istovario u dzepove i sad cekam BTC na okvirno 100$ i LTC na ispod 1$ pa da ubacujem ponovo novce na berze da kupim po tim cenama.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

kupujem BTC-E kod, moze i LTC/BTC/ETH ali konvertujte u USD kod :)

placam XE.com kurs u EUR (ili RSD po donjem kursu menjacnica), -10% moze licno u NS, BG, uplata na racun

primer: imate 1000$ USD na BTC-E, dobijate 810eur od mene ili 99600din (trenutni kurs 17.5.)

*ko ima povoljnije opcije, samo napred, ne morate meni objasnjavati kako ima jeftinije :)

Wow. BTC je prešao 200.000 nepotvrđenih transakcija...
Koliki su fee-jevi uopšte sada?

Ako su i dalje vlasnici te adrese naravno da ce da odrade povrat, moras da ih cimas.

Jedino ti ostaje da kontaktiras BTCe support. Pretpostavljam da je adresa i dalje aktivna, a imaju u logovima da si bio vlasnik iste.

BITSTAMP

Wed, 17 May 2017 - Support and verification response times are currently longer than usual.

Izgleda da je i kod njih nastala guzva. Prije kad sam povlacio $ od njih ako to uradim ujutro, povlacenje bude potvrdjeno do 12, 13h, a sad tj. zadnja dva puta cekao sam skoro i 48h.

Edit:

https://www.bitstamp.net/article/increased-demand/

Poslednja izmena:
Slucajno vidjeh na polou da je DGB skocio bas dosta i sjetim se da imam u walletu nesto coina, wallet naravno nije bio otvaran 2 godine, mozda i vise i trenutno je out of sync sa 0 aktivnih konekcija vec nekih pola sata, da li postoji nacin da se to sinhronizuje i kako?
Inace u walletu imam coine i vidim sve transakcije koje sam odradio.

Proveri na kome portu radi node. Pa otvori portove za taj node. Takođe postoji opcija da u configu dodaš neke njihove nodove da se pre odradi sync. Tako je na svakom walletu.

Proveri na kome portu radi node. Pa otvori portove za taj node. Takođe postoji opcija da u configu dodaš neke njihove nodove da se pre odradi sync. Tako je na svakom walletu.
Hvala na odgovoru, ali sam nasao rijesenje - skinuo sam novi wallet koji su izbacili prije mjesec dana i sada radi.
Inace da li je neko upucen u skok digibyta ili je ovo samo jedan brzi pump n dump? :D

okcoin china new ATH.... drzte gace rippleovci.......... :d

Ima li neko iskustva sa prebacivanjem usd ili eur sa cex-a na devizni racun pravnog lica u Srbiji? Meni je nesto zapelo pa mi treba savet. Moze slobodno PM...

ako neko prodaje BTC ili btc-e code nek se javi na pm :)

minimum 1 BTC

Poslednja izmena:
Je li neko spremio vatromet? :D

Jeste primetili kolika je razlika izmedju cene u $ i u €?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno