Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji email dobijate, withdraw confirmed ili requested, kad posalju pare sa cex-a?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Meni stigo email prvo sa confirmed, a sad mi stigao jos jedan sa requested :) pa reko da proverim koliko jos emaila treba daa dobijem

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Vjerovatno ti je taj prvi kasnio, nista uredu je to stice lova ne brini ;)

Ja sam imao sinoc neki osjecaj da ce ici do 730 ali nisam htio sebe da poslusam i povucem order sa 702 sad vidim da sam pogrijesio.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

samo da javim da mi josh uvek nije stiglo na vizu nishta...probano malopre.

Stigo je ponovo iznos od 350$, pušteno juče u 19:30, stigo danas oko 14:00, međutim, sve ovo sa cex.io isuviše lepo zvuči da bi bilo tolko dobro, NAPLAĆENA JE I DODATNA VISA PROVIZIJA OD 7,55 eur, to lepo piše u elektronskom plaćanju OTP banke.
Prošli put za 20$ je bila 0,43 eur, sad na 350$ je 7,55 eur.

goldi, da li pri transferima kod tvoje banke naplaćuju tu dodatnu proviziju ?

Poslednja izmena:
Msilim da nije naplatilo nikakvu proviziju, ali bez onog listinga ne mogu sa sigurnoscu tvrditi, nemam online uvid u transakvcije niti sam blizu banke da provjerim.

Da li si ikada ranije ista primao na tu karticu?
ja redovno primam sa paypala lovu, postavljao sam slike i sa Advacned casha kad sam slao, sada kad sam slao sa cex.Io 2 puta je bilo po 20$ i 200€, na ovim malim iznosima nisam nista primjetio, medjutim na 200€ po onom visa Eu. kursu trebao sam dobiti mozda jos oko 2€, ali opet nisam siguran kad skidaju za ono mjesecno odrzavanje racuna tako da ne znam sto ne bi imao uvid u transakcije. Ne mogu ti nista potvrditi.

Lepo piše
"Withdrawal fees do not include fees of correspondent banks, which may be involved in the withdrawal process. "
Znači zavisi od banke do banke. Dakle na OTP Visa se onda nikako ne isplati, to je još dodatnih ~2.37%

Poslednja izmena:
Sad to bi znacilo da moze zavisiti od posrednicke banke... uglavnom ko jos bude povlacio obratite paznju i na to da znamo. Ja cu povlaciti cim se BTC popenje na 1000$ :D povucu max iznos od 2000€ na toj sumi bice vidljivo ako ima ikakav skriveni fee.

ne možeš toliko... 400$ dnevno je max ako nisi verifikovan

Na drugom racunaru zeleno i na chromu, nista sto se neda srediti bitno je da nije do CEX.IO nego do mog kompa ili chrom-a. Nije do sata, ali nema veze skontacu do cega je :wave:

Sad ce stručnjak da vam objasni što je zeleno.

Zeleno zato što certifikat stoji na Load Balanceru koji raspoređuje korisnike između više servera i balanisra load.

A sad da kažem što je crveno. Crveno je kad vas prebaci na neki server, a na serveru nema validan certifikat (SSL), što znači da na serveru ništa nije enkriptovano.

Samo da proverim za ovu Visa Electron karticu da li moram prilikom verifikacije da imam taj 1 dolar na kartici? Ili su mi odbili Intesinu Visa Electron zbog neceg drugog mozda?
Hebiga karticu sam izvadio jos prosle godine ali saldo na njoj je 0, a ne mogu preko Intesa Online opcije da prebacim nista na nju, ne daje mi tu opciju :/

Samo da proverim za ovu Visa Electron karticu da li moram prilikom verifikacije da imam taj 1 dolar na kartici? Ili su mi odbili Intesinu Visa Electron zbog neceg drugog mozda?
Hebiga karticu sam izvadio jos prosle godine ali saldo na njoj je 0, a ne mogu preko Intesa Online opcije da prebacim nista na nju, ne daje mi tu opciju :/

ako imaš lovu na tekućem, idi na "menjačnica", sa leve strane selektuj tekući račun, sa desne strane u dropdownu izaberi račun za koji je vezana electron, ukucaj iznos i "izvrši"

Ludilo na berzi , Pravi USA tobogan :D Prodaj/ kupuj = zaradjuj = lunapark

Ne moze sa 450$ tako lako do 1000, ne moze svaki dan da raste po 50$ i vise mora se desiti otresanje, sad iskusni zaradjuju, panicari gube. Bezbroj puta vidjen scenario.

meni samo zao sto sam prespavao 4700 :( mada i sada je dobar buy za short

Izgleda da su neki hakeri navalili na eth pa gase berze :p salim se uzasan lag na poloniexu

Cak sam i ja kupio nesto LTCa , da ne bude bez mene, ako dogura do negde mogu i iz torbe da vadim, ostalo od 2013te...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Ovo sto se sa Ethom desava moglo bi ugroziti rast i BTC-a, takodjer i LTC-a cim se desi neki pozitivan trend, mora se desiti neki hakerski napad, ovo vise postalo smjesno nema smisla, sve se ovo radi sa odredjenim ciljem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno