Znači zavisi od banke do banke. Dakle na OTP Visa se onda nikako ne isplati, to je još dodatnih ~2.37%"Withdrawal fees do not include fees of correspondent banks, which may be involved in the withdrawal process. "
Na drugom racunaru zeleno i na chromu, nista sto se neda srediti bitno je da nije do CEX.IO nego do mog kompa ili chrom-a. Nije do sata, ali nema veze skontacu do cega je :wave:
Lepo piše
Znači zavisi od banke do banke. Dakle na OTP Visa se onda nikako ne isplati, to je još dodatnih ~2.37%
Samo da proverim za ovu Visa Electron karticu da li moram prilikom verifikacije da imam taj 1 dolar na kartici? Ili su mi odbili Intesinu Visa Electron zbog neceg drugog mozda?
Hebiga karticu sam izvadio jos prosle godine ali saldo na njoj je 0, a ne mogu preko Intesa Online opcije da prebacim nista na nju, ne daje mi tu opciju :/
Isplati se, to je i dalje manje od 5-6% na ecd i kod zmaja
Cuvaj se sad ataka na sanduceNaravno. Ali mislim u odnosu na druge banke gde nema dodatnih troškova![]()
Dobro vi iskusni, da prodajem sad LTC ili ce rasti? :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari