Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista se ne desava blockchain ima problem sa DB bazom, da li lazu ili ne ko ce znati..... tvrde da si novcici sigurni...
ABC jos jedan scam kao i onaj XPY

Uff kopam quark na tu adresu. Sad vidim da zadnja dva dana nisam dobio mail o uplati sa nicehash-a.

sad vidim poloniex trazi da se ostave licni podaci, zasto ukidaju anonimnu trgovinu?

Nista od najavljivanog pada i zemljotresa pilicara, izgleda su vecina u $ i tesko drmaju berzu :)

Jedino su bojice besplatne pa mogu da crtaju i dalje :d

Poslednja izmena:
Šta imaš od toga da prozivaš ljude...

Ko zna i sme, crta i radi, ti slobodno radi na osećaj.
Ne kupuje se u downtrend-u, DCA underperforms.

Javio sam structual resistance oko 250

https://www.tradingview.com/x/bb9DPQZH/

Perfektan OTE tag, Volume Profile PoC, trougao, nivo dva breakout-a iz prethodne konsolidacije.

Sto ne bi prozivao onog prostaka flibbr koji nacrtao 4$ a fontas ga podrzao, a posle i ovi nasi samo kez nabacili u vlaznim snovima :d

Ja a verujem i vecina poboznika kripto sveta onaj grafik na 4$ je debelo uvredio, ako mogu oni mozemo i mi! :smoke:

Poslednja izmena:
Aha, ta ekipa, ne poštujem.

Ma Jubi se sad i smirio. Nemas pojma sta se sve desavalo kad je bio pump shark-a, isao je do 0.7$ a volume je bio astronomski, presisao je apsolutno sve menjacnice sa volumom. Mislim i sada je ima najjaci volume ali drugima ide mrsavo trenutno a oni peglaju shark i dalje. Malo mi je cudno, taj novcic mi je skroz promakao.

Ma gledaj ti FTC samo da te ne zaboli glava jer si svoj prodao :d

BTC target hit, trade zatvoren. LTC fino odigran adam & eve double bottom, čestitke kolegama koji su pazarili dole.

https://www.tradingview.com/x/mkU9Uxr6/

A kažu chart-ovi ne rade poso.

”Throughout all my years of investing I’ve found that the big money was never made in the buying or the selling. The big money was made in the waiting.”
Jesse Livermore

Summertime...

Ko je poslusao, uzeo je pare. :)
Sad je vreme za kupovinu LTC-a ako hocete 'brzo' da obrnete lovu.
Ja konkretno cekam otplike ovde da prodam:
2a6t9mp.png

+1

Dobar setup i strpljenje.

Odavno nije bio ovakav konstantan rast ne samo BTCa po dva tri dolara na dan, vrlo lepo za videti ;) nego i altcoina.. Lep skok volumea cak i na stampu, velike pare izgleda pobovo u igri, razlog nepoznat ;)

Masa malo boljih alt coin-a je rasla, malo i BTC raste mislim da bi bilo pametno da se i BTC pilicari smire bar do 300$.... generalno mirise da bi sve polako moglo na gore

Samo neka raste. Nista lepse nego videti kako se uvecava. Ja se nadam da je sve ovo samo pocetak.

Jos se nista ne desava nije ni razgibavanje pocelo, samo se trese prasina sa novcanika
:)

Samo da se otvori jedan veci kineski novcanik pa nastaje cunami sa cenom mislim da ovo nije ni zagrevanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno