Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel se isplati cimati se za nekih 0.7btc preko banke ili ići preko lokalnih dilera BTC-a?
Ako imas mogucnost bolje preko dilera jer neces morati placati transfer.
Naravno da neces zaboraviti na taj novac prenos moze da traje do 10 dana i ne slusaj ove panicare
pare ce ti stici
Nisam ja rekao da nece stici vec da je vjerovatno razlog kasnjenja ruska banka. Ja kad god sam povlacio stizalo mi je za 3 dana ne racunajuci vikend.

Ako nekom trebaju dolari na BTC-E neka pise na pp, imam nesto na prodaju..

Ako imas mogucnost bolje preko dilera jer neces morati placati transfer.

Nisam ja rekao da nece stici vec da je vjerovatno razlog kasnjenja ruska banka. Ja kad god sam povlacio stizalo mi je za 3 dana ne racunajuci vikend.

Tacno ne treba nikog plasiti, ali sa Bitstampa tako ide 3 radna dana i po lovu ;)

Odgovorili su mi sa bitstampa u vezi tiketa. Naveo sam da je u pitanju sberbank i pitao sam da li to predstavlja problem ali nisu na to odgovorili. Rekli su samo da transfer nekad zna trajati i 5 dana i ukoliko mi sutra u toku dana ne stigne novac na racun da ih kontaktiram kako bi mogli dalje nastaviti sa rjesavanjem problema. Jako su brzo odreagovali na tiker i zato moram da ih pohvalim iii ocekujem pozitivan ishod :)

Poslednja izmena:
Legle su mi pare na racun Sberbank-e. Pare su legle treci dan, s tim da sam tog dana bio u banci oko podne i tad su mi aktivirali uslugu obavjestenja o promjeni stanja. Usluga je postala aktivna par sati kasnije, a u medjuvremenu su pare legle pa nisam dobio obavjestenje. Uglavnom sve regularno proslo. Tri dana kao i u ostalim bankama ali eto igrom slucaja se sve potrefilo kako ne treba :)

Dzaba si dizao frku, samo si trebao malo da sacekas.

BAs kuckam sa drugarom na skypeu...i poslah mu ovo...ne bih ulazio u polemiku o 4$, zvuci zaista presmesno, ali je zastrasujuca preciznost u vremenskoj prognozi skokova i padova...s obzirom na analizu koja je uradjena pre malo vise od godinu dana...ko ne zna neka klikne na play taster u desnom uglu slike

BAs kuckam sa drugarom na skypeu...i poslah mu ovo...ne bih ulazio u polemiku o 4$, zvuci zaista presmesno, ali je zastrasujuca preciznost u vremenskoj prognozi skokova i padova...s obzirom na analizu koja je uradjena pre malo vise od godinu dana...ko ne zna neka klikne na play taster u desnom uglu slike

Grafik za malu decu :)

On isti pise kao da je bitcoin promasaj totalni, sad ko veruje u to taj ce ionako izaci iz price... a taj isti flibbr laze ko ker je ce on kupovat i smejat se *****ima

A oveo i dokaz od fontasa cim on podrzava grafik:
Fontas 18 days ago
Great analysis flibbr, finally a rigorous prediction that came true. Though we'll probably diverge from that $4 dump
a tu je i btcdrak :) jaaaoj

Kad se setim koliko sam pukao na njihovom pumpu NVC majko moja, isti ljudi drugi nickovi, eto sta su profesionalni pilicari :)

Poslednja izmena:
sta god.

termine je prilicno tacno pogodio.

sta je pogodio nacrtas 1000 grafika uvek ce se nekom slagat..... sad ovaj pad na 4$ po cemu iz guza, za *****e
ti pilicari su se debelo osilili masa je usla rano u BTC a i u LTC pa misle oni su neke baje, udrzili se skupljaju se na kanalima i muljaju, plan da opet ponove pad i rast BTC i svega ostalog ali tako da svi puknu a oni urade neki mega short

inace taj flibbr je sasvim drugu pricu pricao ranije, nema tu nikog ko prica iz srca vec iz interesa

Poslednja izmena:
vidi...4$ zvuci zaista nemoguce, ali je meni pre godinu dana i 300 zvucalo nemoguce, a verovatno i tebi da kinezshitcoin moze ispod 5...sve u svemu, njegov deciji crtez pogadja u brdima i doljama zastrasujuce precizno onaj crtez za odrasle koji dobijes kad ucitas grafikon od dana kada je svoj postavio. Ne kazem da ce biti sta je nacrtao niti u to verujem, ali do sada je prilicno pogodio.

vidi...4$ zvuci zaista nemoguce, ali je meni pre godinu dana i 300 zvucalo nemoguce, a verovatno i tebi da kinezshitcoin moze ispod 5...sve u svemu, njegov deciji crtez pogadja u brdima i doljama zastrasujuce precizno onaj crtez za odrasle koji dobijes kad ucitas grafikon od dana kada je svoj postavio. Ne kazem da ce biti sta je nacrtao niti u to verujem, ali do sada je prilicno pogodio.

pa nije mi zvucilo nemoguce ali nisam bio ubedjen da ce pad biti toliko dug... a za LTC znam ja da je on vezan za BTC i nimalo cudno da dok pada BTC altcoini a pogotovo shitcoini sve im se raspada pod nogama

videli smo neke naznake da su neki shitcoini pumpani debelo sto je relativno dobar znak i za BTC, ono sto treba BTC je da udje svez kapital ja to ne sporim i to verovatno ide sporo, ono sto ne valja je to sto masa kako ih ja zovem pilicara a to je jedan veci deo ljudi koji drze krypto znaju samo da shortuju i njiima je to cist cilj, tako da i ako kapital ulazi mi to tesko vidimo na graficima, bar dok ne krene da ulazi u vecim kolicinama

Takodje na tom garfiku nema pada na ~150$ pocetkom januara tako kad se i to uzme u obzir dalji tok analize nema smisla istog grafika, jer je po meni to velik dogadjaj

Poslednja izmena:
Ajd, odluči se.

vadis moje recenice iz konteksta, lepo sam rekao dok je padao BTC shitcoin-i bar 99.9% su se raspadali (mislim da je jedino darkcoin izuzetak ako ne gresim), pad cene BTC je trajao do januara 2015 je je peak pada bio 152$ i to je to... i sad jedan period smo imali stabilizaciju cene BTC, i poslednjih nedelja smo videli pumpanje nekih shitcoina

@student koliko takvih grafika imas na netu pa bar par hiljada

Poslednja izmena:
Svi ('ajd da kažemo većina jer ima i anarhista, kolekciona...) su u crypto priči zbog para, coin je vrsta token-a i imaš slobodu da ga koristiš kako želiš.
Neko akumulira mining-om, neko trading-om.
Pomenuti likovi su trader-i a svakom trader-u je veliki short cilj jer cena brže pada nego što raste.
Ako cena padne 50%, za povratak na nivo pre pada je potreban 100% rast.
Ako je očigledan downtrend, short-om hedge-uješ svoj kapital, akumuliraš još coin-a ili prodaješ profit.

Pad na $150 je bio organizovan a dotična ekipa je bila unapred obaveštena i preporučen pazar $135-185.

Poslednja izmena:
ne dizem ali ima nesto, prilikom logina javlja mi se server error, pa posle nekoliko puta se prijavi :p

Samo nek nastavi da raste.

Asset backed coin ? Sta je ovo ? Raste non stop po nekoj stepwnastoj shemi.. Ovo je bas nesto novo.. Nova prevara ? ;)

BLockChain skoro dva dana već ne radi normalno.. niko ne komentariše, Coindesk ćuti.. ovde se svi smorili izgleda više ? ;) ABC gazi nesmanjenom žestinom, kinezi dampuju BTC da kupe to novo čudo, a Volume 0 ? ;)

Poslednja izmena:
Sta je sa blockchain-om? Tamo imam nesto btc-a. Gdje ima taj ABC?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno