Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Srbiji mozda ne, tamo npr. Novac sa racuna od dolaznih transfera kao i njihov novac od provizije posto nisu radili za kikiriki, kao i licnu imovinu odgovornih lica. I nisu na 100$ bezali vec je od 900+ krenuo selloff.

Ima li neko informaciju sta se desava sa menjacnicom Poloniex?
Vidim da vec par sati sve stoji.
Kada pokusam nesto da prodam samo iskoci porukica "This market iz frozen".
Konkretno sam prodavao DarkCoin.

Da sam sebi odgovorim...pisalo je u tweet-ovima.

Poloniex Exchange @Poloniex
Some markets may be frozen momentarily while some new security features are tested.

Poslednja izmena:
Gox - 210$ :p...jos malo pa 300$ ...

Poslednja izmena:
ne otvarajte fiatleak ni slučajno, zabode mi komp :d

KInesu kupuju na huobiju trenutno kao ludi ..za 5 minuta sad su kupili 5000 BTCa ..videcemo do koliko ce da guraju

OK Gox skaČe :) ! znači sutra ili u ponedeljaka objava da je popravljen.. ovo je sigurno insajderski buy, isto kao prošli mega sell (dump sa 220 na 90), dan pre nego što su objavili da su pobegli u nove prostorije (odnosno da još nisu popravili)..

covece.. u trenutku pocistili tablu, nije bilo vise ponude :) ovo skoro nisam video

a se nadam da je spekulacija jer pokusavam da shortujem :(

Max Keiser ‏@maxkeiser 36m
As suggested yesterday, BTC bottomed out on MtGox and other exchanges. Looking for a $750 - $800 next week

Ma te manipulatore netreba slusati... pre neki dan je rekao da BTC ide dole da MtGox utice puno, bla bla, bla, i onda kad je kupio odma promeni misljenje

Da, samo voleo bih da cujem kad to Max nije bio u pravu i ko ima bolje informacije.
Sto uopste ne znaci da one prave informacije deli na tvitu :)

Dokle god cena prati njegove tvitove prave informacije me i ne zanimaju :)

Poslednja izmena:
ma nesto mi je iskrslo, pa mi treba samo toliko, zato i prodajem samo jedan ltc...
problem je sto jos uvek nemam racun u banci, te mi jedino "radi" ta isplata na ruke...

ne znam sta je cimanje naci se u centru na 5 minuta...

ehh da imam ja 100 ltc-a :D, za sad samo 5... i naravno da necu prodavati svih tih 5, po ovako niskim cenama...

^Bice to puno za tebe :wall:

Mislim da je trenutni skok privremen. Gox ce sigurno "pasti", samo je pitanje vremena. Bilo bi (nazalost) bolje za ostale berze, a i samu cenu BTC-a, da to bude pre nego li kasnije.

Poslednja izmena:
Raste vrednost LTC-a...
Idemooooo ...to da MOON !

upTsvz9.gif

probah stidljivo krapsi ponovo, poshto mi za bter depozite treba 1-6h, i sve ide brzo i glatko, ja se zaprepastio :D.
da me nisu preveslali za onaj yac.....

Opet padovi... taman se malo "kovarnu" cene kad ono ponovo buc ;)

Matori, grafikon nije grafikon ako nije reckav. Sto vise lici na roller coaster to je veca zabava ,)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno