Ti koji su pricali nikad vise 20k, sad pricaju nikad vise 70k, a vi koji ih slusate i ubacujete vas novac na osnovu tamo nekog forumasa koji ni sam nije zaradio 100 eura od kripta ste posebna prica.
Nemoj tako, dobićeš odgovor da si smrad i da lažeš 🤣🤣🤣Evo recimo ko slusa Morbiusa, poslednjih 5 godina je covjek pogodio 2 shorta onaj sa 20k i ovaj sa 70k. Evo sad mu Powell kaze SHORT i samo SHORT, niko drugi to ne moze da provali, sve debili, ali nas Morbius provalio i ceka btc na 5k, a ako dodje na 5k on ce opet da shortuje, ako dodje na 0 i tad ce da shortuje.
milsim da kasniš sa promenom strategije u BEAR. Bar što se tiče BTCa, ne verujem da može još puno niže od ovoga.Ne radujte se zelenom. Pogledajte primer 2018-te, godina bear-a, sve crveno. To je najbolji primer onoga sto ocekujem. Drzte gace ljudi.
Ostavio sam nesto malo novcica. Sad mi zao sto nisam i to zavalio. Ne znam za sta ih cuvam. Ako uhvatim par dolara skoka zavalicu i to.
@[Saj]ber kurajber
Kako si poceo na kraju ce i Morbius poceti da nas tesi 🤣 Resio si da mu preuzmes titulu
Problema nema
Radi se re-distribuciji novca, moci i sl.
Gresis samo jednu stvar, on je pesimista 24/7, ja samo pricam da nismo blizu dna, realno skroz. Kada nadjemo dno ja cu opet kupiti za sve pare bez razmisljanja kao i do sada a on ce i dalje prizivati slom berze i pricati kako je zlato najbolje. Navikli ste da pricam samo lepe stvari a niko ne zeli da cuje onu drugu stranu. Neka pada, nije to nikakav problem. Proci ce sve pre ili kasnije i opet idemo gore, ciklus kao i svaki drugi do sada.@[Saj]ber kurajber
Kako si poceo na kraju ce i Morbius poceti da nas tesi 🤣 Resio si da mu preuzmes titulu
Problema nema
Radi se re-distribuciji novca, moci i sl.
Sta ce ili koga na kraju proglasti za krivca i uzrok totalno je nebitno
Strpljenje je kljuc. I da se doceka dno i kasnije vrh.
Pa ako ceo svet zove 14k kao dno.. Znaci neće tu biti...I kako planiraš da prepoznaš dno? Ja recimo s obzirom da sam debelo u minusu sveukupno, ne smem da prodam da bih čekao neko dno... Kad imam i mogu, dokupim malo i to je to. Voleo bih da jednom uspem da prodam i sačekam to "dno" a ne da se uvek desi kontra 😂
Pa ako ceo svet zove 14k kao dno.. Znaci neće tu biti...
Imaju o da dve opcije.. Ili će da sve zakopa tako što će sići na 8k ili neće ni doći na tih 14k već će sa ovih nivoa da krene..
Ja uvek gledam iz ugla ako svi imamo sve te informacije a ovde većina mora da izgubi da bi manjina dobila.. Znaci najverovatnije neće biti kako većina kaže
Saberite ova dva.. Pa da vidimo kako će proći u narednih mesec dana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari