Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
I ja mislim da smo zreli uskoro za 50+ ali nikako da se trazi dno posle toga vec verujem da ce se formirati novi support cim zamirise malo da se formira nastavak bull-a. Poslednjih 10-ak dana bas lepo deluje kripto, stabilan je. Lepo i altovi deluju. Videcemo dokle ce ovo potrajati ali ovako lagan skok je savrsen.

Mislim da nema goriva za tako nesto.
Potraznja je slaba a ovo poslednjih dana je verovatno koordinisana igra menjanica.
Kako god, nista mi nije ostalo u usdtu pa bih voleo da ste u pravu.

Goriva ima koliko hoćeš, nego je problem što 25og ističu nedeljni, mesečni i tromesečni fjučersi. Max pain price je na 41k( istraži šta znači ako ne znaš šta je ) a range puts i calls ugovora je između 30 i 50k, pa 35 i 45k i zato cena stagnira.
Verujem da će naredna dva dana cena ostati u tom range-u, a deribit i ostale options menjačnice će se već pobrinuti da cena bude što bliže max pain ceni kako bi najviše zaradili.

@Klapaucijus

prostudiraj malo ovde https://www.coinoptionstrack.com/options/BTC/open-interest pa će ti biti jasnija slika i o čemu pišem :)

edit;

Navodno je pre 2 dana zatvoren ogroman šort nekog kita ( možda on zna nešto što mi obični smrtnici ne znamo ), i neki iz tima Luna projekta je kupio masu btc-a preko binance-a kao " zalog " stabilnosti UST-a ako sam dobro razumeo ( ko stejkuje lunu verovatno zna bolje kako UST stejkovanje funkioniše pa može pojasniti i ostalima )

U svakom slučaju, mi koji trejduje sa leverage ćemo imati posla narednih par dana sigurno :) a sko se igra samo sa spot orderima, neka se strpi još malo

Poslednja izmena:
Znam za OI i za Kwonovu kupovinu BTC-a.
Pre toga i za njegovu opkladu da ce LUNA za tacno godinu dana biti na 88+.

Daj boze da si u pravu i da bude goriva, sve nade polazem u april :)

Vidis da je luda godina bila a ni ova nije nista manje ludja, sve je moguce.
Goriva ima, to nije problem. Jos uvek je frka oko situacije u Ukrajini, Amerikanci dolivaju ulje na vatru konstantno i produzavaju agoniju nepotrebno. Nadam se svakog dana da ce krenuti u resavanje situacije i cena ce sigurno krenuti gore.

Pa zavisi kada si usao i koliko si u plusu. Prodaj deo ako mislis da trebas.

toliko dobrih vesti , cena BTC-a nista posebno nije skocila

Može i MOB da opali, ali je rizik svakako.
Ja nisam ušao sa kešom koji čuvam već nekoliko nedelja.
Pravim se pametan i skeptičan sam, pa sam propustio ovaj rast od 10 do 15 % nekih sigurnih koina.
Sada čekam opet da još sve padne, pa da uletim, ako mi sve ne pobegne na gore. :)
Jako me svrbe prsti da sve odigram na 1 koin (onako kockarski) na XRP.
Njega nemam mnogo, a izgleda da će uskoro da se nešto dešava sa njim i SEC-om. Šta misle ostali ?

Prilozi

• 5BCE2366-35E6-4123-9E96-38FD3AD43D6D.jpeg
    5BCE2366-35E6-4123-9E96-38FD3AD43D6D.jpeg
    64.9 KB · Pregleda: 62
Au krenule i "dojave". Jel ima nesto iz 2 u 1 :)

Dobio sam prilicno "jak" info od Hrvatskih - USA jakih ulagaca da ce MobileCoin (MOB), https://www.coingecko.com/en/coins/mobilecoin u periodu od oko 6meseci - 1 godine otici na oko 30-40$. Prica je da je Wall Street ekipa u tome itd. Pa ko hoce malo da riskira, neka izvoli.

Korektno od tebe sto si podelio info sa forumom, ja licno nisam pristalica tih dojava ali ih svaki put odmerim i ako ulazim idem po principu 100-200$ pa sta bude, razmislicu o MOB coinu. Ako bih samo cenovni rang uporedjivao za 5,5$ mi se vise svidja ulaganje u INJ ali i MOB je vredan da se istraži, a sto da ne i odigra nesto sitno.

Može i MOB da opali, ali je rizik svakako.
Ja nisam ušao sa kešom koji čuvam već nekoliko nedelja.
Pravim se pametan i skeptičan sam, pa sam propustio ovaj rast od 10 do 15 % nekih sigurnih koina.
Sada čekam opet da još sve padne, pa da uletim, ako mi sve ne pobegne na gore. :)
Jako me svrbe prsti da sve odigram na 1 koin (onako kockarski) na XRP.
Njega nemam mnogo, a izgleda da će uskoro da se nešto dešava sa njim i SEC-om. Šta misle ostali ?
Medo samo je u pitanju vremenski okvir u kojem posmatras investiciju.
Kad kazes kockar imam osecaj da hoces na brzaka za dan/dva ili nedelju/dve da napravis 15-20% a kad god se hoce nesto na brzaka znas i sam koji je ishod.
Ja sam upravo pregledao svoje portfolie po svim menjacnicama, XRP mi je na drugom mestu po visini uloga odmah iza FTT ali mi je vremenski okvir u kojoj posmatram investiciju poprilicno dugacak (kao i sa FTT)
Medo uvek sam pristalica da se ulog rasporedi na vise coina nego all in u jedan, pa onda gledas jao vidi ovaj coin raste a ja sam ostao zaglavljen u nekom shitu koji ne raste...

... XRP mi je na drugom mestu po visini uloga odmah iza FTT ali mi je vremenski okvir u kojoj posmatram investiciju poprilicno dugacak (kao i sa FTT) ...
Druže hvala na iskrenosti. Drago mi je da i ti veruješ u XRP. Ako uđem jače u njega, nije mi problem da ga čuvam i godinama, mada mislim da će ove godine, a verovatnije je do leta, da se razreši situacija oko njega. Još nisam prelomio. ADA se lepo pumpa.

Druže hvala na iskrenosti. Drago mi je da i ti veruješ u XRP. Ako uđem jače u njega, nije mi problem da ga čuvam i godinama, mada mislim da će ove godine, a verovatnije je do leta, da se razreši situacija oko njega. Još nisam prelomio. ADA se lepo pumpa.
Medo tu smo da podelimo razmisljanja i podrzimo jedni druge da se uzme koji dolar. Za XRP nece biti potrebe da se drzi godinama, ovo je njihova godina ali ima i level koji posmatram i koji ne smemo probiti a to je low postavljen u januaru 0,60$
Za visegodisnje cuvanje FTT, SOL, LINK, LTC, ICP, ETC, od vecih a XCH, LYXe recimo od manjih... Nisam spomenuo neke bitne kao sto su DOT, Matic ima gomila dobrih projekata.
Ehh da ocekujem jos jedno divljanje kučića, Doge i Shiba.

Da ne bude zabune, ako bih ovo ne malo USDT pretvorio sve u XRP, tada bi mi XRP bio 10% portfolija.
Naravno da imam najviše ETH, pa onda ADA, Matic, SOL, LTC, BCH, ....
Na primer BTC nemam ništa, a znam da bi trebalo imati ga bar 1 komad. :)

XRP je x2 sigurica, tako da uleci. Da imam kes kao vi, bilo bi veoma lagano gde uloziti i samo cekati.
BTC ti je isto sigurica od x2, samo treba cekati.

Ja sam maltene full u XRP... Ako dobiju na sudu, a to je vec izvesno, i americke menjacnice ga vrate, ocekuje nas bas jak skok. Ja ga cekam vec dugo, i nadam se da se cekanju vidi kraj...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno