Simke1984
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.08.2011
- Poena
- 475
Na žalost, još nema naznake da se trend menja. I dalje je down i tako će biti sve dok ne budemo imali HH ( 45600 i 52000 ).Izgleda da se trend lagano okrece ..
Na žalost, još nema naznake da se trend menja. I dalje je down i tako će biti sve dok ne budemo imali HH ( 45600 i 52000 ).Izgleda da se trend lagano okrece ..
Ne verujem, jer oni svakako ne kupuju preko menjačnica, već preko OTC-a i ne utiče na cenu. Msm, uticaće dugoročno svakako.Da li je samit u Dubaiju razlog zelenila, kao i vest World's largest hedge fund investing in crypto ?
neki iz tima Luna projekta je kupio masu btc-a preko binance-a
Godišnji chart mu je baš jeziv..Dobio sam prilicno "jak" info od Hrvatskih - USA jakih ulagaca da ce MobileCoin (MOB), https://www.coingecko.com/en/coins/mobilecoin u periodu od oko 6meseci - 1 godine otici na oko 30-40$. Prica je da je Wall Street ekipa u tome itd. Pa ko hoce malo da riskira, neka izvoli.
Možda će da opali 😂Šta je ovako poguralo cenu lrc?
Nisam mislio ltc nego lrc, koji je danas opalio 40+%😀Godišnji chart mu je baš jeziv..
Možda će da opali 😂
Dobio sam prilicno "jak" info od Hrvatskih - USA jakih ulagaca da ce MobileCoin (MOB), https://www.coingecko.com/en/coins/mobilecoin u periodu od oko 6meseci - 1 godine otici na oko 30-40$. Prica je da je Wall Street ekipa u tome itd. Pa ko hoce malo da riskira, neka izvoli.
Fully Diluted Market Cap | $1,295,869,191.05 |
---|
Ovo je razlog.Šta je ovako poguralo cenu lrc?
Dobio sam prilicno "jak" info od Hrvatskih - USA jakih ulagaca da ce MobileCoin (MOB), https://www.coingecko.com/en/coins/mobilecoin u periodu od oko 6meseci - 1 godine otici na oko 30-40$. Prica je da je Wall Street ekipa u tome itd. Pa ko hoce malo da riskira, neka izvoli.
Medo samo je u pitanju vremenski okvir u kojem posmatras investiciju.Može i MOB da opali, ali je rizik svakako.
Ja nisam ušao sa kešom koji čuvam već nekoliko nedelja.
Pravim se pametan i skeptičan sam, pa sam propustio ovaj rast od 10 do 15 % nekih sigurnih koina.
Sada čekam opet da još sve padne, pa da uletim, ako mi sve ne pobegne na gore.
Jako me svrbe prsti da sve odigram na 1 koin (onako kockarski) na XRP.
Njega nemam mnogo, a izgleda da će uskoro da se nešto dešava sa njim i SEC-om. Šta misle ostali ?
Druže hvala na iskrenosti. Drago mi je da i ti veruješ u XRP. Ako uđem jače u njega, nije mi problem da ga čuvam i godinama, mada mislim da će ove godine, a verovatnije je do leta, da se razreši situacija oko njega. Još nisam prelomio. ADA se lepo pumpa.... XRP mi je na drugom mestu po visini uloga odmah iza FTT ali mi je vremenski okvir u kojoj posmatram investiciju poprilicno dugacak (kao i sa FTT) ...
Medo tu smo da podelimo razmisljanja i podrzimo jedni druge da se uzme koji dolar. Za XRP nece biti potrebe da se drzi godinama, ovo je njihova godina ali ima i level koji posmatram i koji ne smemo probiti a to je low postavljen u januaru 0,60$Druže hvala na iskrenosti. Drago mi je da i ti veruješ u XRP. Ako uđem jače u njega, nije mi problem da ga čuvam i godinama, mada mislim da će ove godine, a verovatnije je do leta, da se razreši situacija oko njega. Još nisam prelomio. ADA se lepo pumpa.
Medo uvek sam pristalica da se ulog rasporedi na vise coina nego all in u jedan
Za visegodisnje cuvanje FTT, SOL, LINK, LTC,ICP, ETC, od vecih
Za visegodisnje cuvanje FTT, SOL, LINK, LTC, ICP, ETC, od vecih a XCH, LYXe recimo od manjih... Nisam spomenuo neke bitne kao sto su DOT, Matic ima gomila dobrih projekata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari