Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sada nema više keša za ulaganje, nego samo da se molim Bogu da portfolio i dalje raste barem do 1M$. Onda se rastajemo.
Cek da dodjes do prve milke. 😀 Onda apetiti rastu. Ti imas vise poverenja u DOT nego ja u ETH. 😀 I posto nama sve mozes da kazes o kojoj kolicini DOT-a pricamo? Jedan moj drugar je na nekih 25k+ DOT-a, ja sam u jednom trenutku bio na 32k+ ali sam prodao nagrade pa sam tu negde oko 30k komada trenutno. Imamo 3 DOT poluwhale-ica ovde na forumu. 😀

Ja imam manje DOT-a i od tebe i od tvog drugara, ali imam 7 vrste koina, a bilo ih je 15 nekada. Grupisao sam ih malo. Lakše za pratiti.
Najviše ima ETH-a, pa sve ostalo. Nisam ja ni blizu tebe, ali za mene će 1M biti premija, a biće verovatno manje kakve sam sreće.

Izgleda da sam prodajom dve nekretnine i ubacivanjem svega u kripto ušao u poslednji čas.
Smeo, lud potez, ali i promišljen. To mi je bio jedan renoviran stan ulickan za prodaju, koji se prodavao već nekoliko godina.
Konačno sam ga uvalio rusima i ušao u 3 koina. Dođe korekcija, a ja ti poslovni prostor koji donosi kiriju uvalim i sve u DOT.
Kupio sam DOT ispod 8$ i mislim da je to zadnji voz po toj ceni. A bar da sam XRP kao što sam hteo, ali sin prevagnuo.
E sada nema više keša za ulaganje, nego samo da se molim Bogu da portfolio i dalje raste barem do 1M$. Onda se rastajemo.
To je moje malo ispovedanje, kao da ste mi rodbina, ali njima ne smem ništa da pričam.
Neka je sa srecom i u zdravlje

bice roler kostera .. bice tumbanja.

Ah divno Avax će opet da me opari.

Inace BEAMX je trenutno jako povoljan a moze lepo u skorije vreme da ode gore. Dobro se pokazao kroz krizna vremena što je dobar znak da će dobro da odradi u bullu. I naravno nema emisije coina 100% je u opticaju (nešto od čega sam postao alergican).

BEAMX samo cepa (jedan od jacih gaming coina, a od skora su usli i u Ai segment). Inace jedva je osetio ovaj pad sto pokazuje snagu.
U trenutku pisanja ovog posta $0.021, sada $0.376. savrseno.

Cekam ga na 0.1-0.2 stepenasta rasprodaja.

Cek da dodjes do prve milke. 😀 Onda apetiti rastu. Ti imas vise poverenja u DOT nego ja u ETH. 😀 I posto nama sve mozes da kazes o kojoj kolicini DOT-a pricamo? Jedan moj drugar je na nekih 25k+ DOT-a, ja sam u jednom trenutku bio na 32k+ ali sam prodao nagrade pa sam tu negde oko 30k komada trenutno. Imamo 3 DOT poluwhale-ica ovde na forumu. 😀
Imao sam ja u nekom momentu oko 10ak komada.

Nisam mogao da odolim. 😅 Prodao sam jedan deo kupljen na 3520$ tacnije 300 komada po 3920$. Suvise lep gain da bih to propustio. 400$ po novcicu stvarno steta ne iskoristiti. Ali ovaj put cu stepenasto da prodajem. 300 po 300 pa ko pre odustane. 😀 Sledeci sell order ce biti na 4420$ ako dodje a ako ne kupujem na 3520$ i nize. Manji su gain-ovi ali sigurniji da budem pokriven sa obe strane.

P.S.
Kada vec Saj ne sme...😀

Prosecan ulaz mi je na 0.0058, cekam ga na x4 i krecem sa izlazom. Doduse ako vidim da kilavi u sledecih 5-6 meseci verovatno cu krenuti sa izlazom i ranije.
A da li je realno da dogura x4 od prosecnog ulaza, boga pitaj..

Korekcija ce po svemu sudeci biti odlozena jos neko vreme a onda ce biti krvava i jaka. Mozda ode i preko 30% dole u dan dva cisto da se novi ulagaci zapitaju sta ih je snaslo. Iskusni ce sedeti i trljati ruke za novi ReBuy

Izgleda da sam prodajom dve nekretnine i ubacivanjem svega u kripto ušao u poslednji čas.
Smeo, lud potez, ali i promišljen. To mi je bio jedan renoviran stan ulickan za prodaju, koji se prodavao već nekoliko godina.
Konačno sam ga uvalio rusima i ušao u 3 koina. Dođe korekcija, a ja ti poslovni prostor koji donosi kiriju uvalim i sve u DOT.
Kupio sam DOT ispod 8$ i mislim da je to zadnji voz po toj ceni. A bar da sam XRP kao što sam hteo, ali sin prevagnuo.
To je moje malo ispovedanje, kao da ste mi rodbina, ali njima ne smem ništa da pričam.
Da sam danas upecao zlatnu ribicu, i da mi da da poželim tri želje (ali realne), to bi bile sledeće:

• da imam para kao Džigi
  • da imam optimizma kao Saj
  • i da imam m**a kao Medo!!!

Ja ako dođem do tih nekih cifara, plan mi je baš kontra od tvog - da sve pretočim u stan i lokal 😂 😂 😂

Inače, imam i ja neku količinu DOT-a, ali ispod 30$ ne razmišljam o izlasku. Do tada samo hodl i stake.

Niko ne spominje skok LINK-a. Za mene jedan od glavnih altova, ima sve preduslove da povuce jako nadam se da ce ispostovati!
Uz tebe i LINK sam svim srcem. Lepo je odskočio. Sada je malo prešao polovinu ATH-a. Do kada čekati ? Šta misliš ?
Treba ga u nekom trenutku, barem polovinu, pretočiti u nešto drugo.
Da sam danas upecao zlatnu ribicu, i da mi da da poželim tri želje (ali realne), to bi bile sledeće:

• da imam para kao Džigi
  • da imam optimizma kao Saj
  • i da imam m**a kao Medo!!!

Ja ako dođem do tih nekih cifara, plan mi je baš kontra od tvog - da sve pretočim u stan i lokal 😂 😂 😂

Inače, imam i ja neku količinu DOT-a, ali ispod 30$ ne razmišljam o izlasku. Do tada samo hodl i stake.
Ja ću DOT da počnem da prodajem ili prebacujem u drugi koin već od oko 25$. Može da se desi da dođe do 29,
pa da krene da zeza, a možda ode i na 50$.

Uz tebe i LINK sam svim srcem. Lepo je odskočio. Sada je malo prešao polovinu ATH-a. Do kada čekati ? Šta misliš ?
Treba ga u nekom trenutku, barem polovinu, pretočiti u nešto drugo.

Ja ću DOT da počnem da prodajem ili prebacujem u drugi koin već od oko 25$. Može da se desi da dođe do 29,
pa da krene da zeza, a možda ode i na 50$.
Link je jak. On bi mogao na ath.

Prilozi

• Screenshot_2024-12-12-22-14-41-964_com.android.chrome.png
    Screenshot_2024-12-12-22-14-41-964_com.android.chrome.png
    120.7 KB · Pregleda: 256
Da, ovo za ETH LINK I AAVE, je proverena info 100%.
Prica je da ce biti i Algo uskoro sa US gov.( ali ne verujem bas).
Ja sam holder ne trejdujem cesto jer mi je uglavnom sve na novcaniku.
Ali za Link kad probije barijeru izmedju $34 i $37,5 mislim da je pitanje trenutka kad ce proci $50+.
Link ima bukvalno jaaaako puno stvari vec zavrseno koje ce objavljivati javno kako cena bude rasla, sve velike korporacije bukvalno svaka je uvrstila Link u partnership.
ukratko Link ce biti glavni za povezivanje globalnog kapitala izmedju njih u takozvanoj (onchain economy).
Naravno svi smo ovde zbog para ne zbog napredovanja ili uspeha samog novcica, ali mislim da je potencijal ozbiljan.
Svakako jos uvek ne aktivira moje zacrtane pocetke prodaje, ja tek krecem sa LINK prodajom posle $90+ ali bas laganom, tako da za sada mi je samo vazno da probije i ostane iznad $37.
Da ne budem pogresno shvacen ne hajpujem niti bilo sta samo iznosim svoje zakljucke, posto ga pratim jako dugo.

LINK je jedan od retkih koji radi nesto korisno, i samim tim dobru pricu tako da verujem da ce lepo ovaj ciklus da odradi.
Pokazao je snagu i na ovim dipovima koje nije osetio.

Svi oni misle da rade nesto korisno.

Prilozi

• rodneycryptojourney_-13-12-2024-0001.jpg
    rodneycryptojourney_-13-12-2024-0001.jpg
    37.7 KB · Pregleda: 140
Misliti i raditi nije isto :D

Inace opet ja sa Beamx (ili Beam, uglavnom bitno je da je to bivsi Merit Circle i sada ima dugine gej boje :D), imali su dobru objavu pre neki dan. https://x.com/BeamFDN/status/1866754998354301128

Dubai, ulaze u Ai, sopstveni L1..
Cetvrta je stvar sa nodovima koje ce da plasiraju na svom L1.
Plus sto imaju treasury od 220M u raznim assetima.

Ovo ce da leti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno