Ja imam dosta i DOT-a i čekam ga barem na 30$, a ATH mu je bio na 55$.A propustene prilike… Neko ce zaliti mozda sto ovaj FET nije uzeo za 1.85$ koliko je sad ako bude 30$, a opet mozda se strmoglavi opet na 0.80 ceni nikad se ne zna…
Podsecam da je DOT ATH imao na oko 50$ cini mi se.
Sta je dosta? Daj da izmerimo DOT da vidimo ciji je veci. 😂Ja imam dosta i DOT-a i čekam ga barem na 30$, a ATH mu je bio na 55$.
Možda za one koji nisu u Poligonu i LTC-u..njima pomoći nema 😂Sada smo u delu ciklusa kada i onaj ko nezna zaradi, (to sam nekada bio ja) posle dolazi period kada ulaze u nekoliko grešaka, jedne od načešćih su da od profita krenu ulagati sa polugama i korekcije ih likvidiraju i tako ponovo, ima koji zaglave u nekom koinu 2-3 meseca nakon nekog skoka i propuste sezonu, a ima koji stvore 100% za celu alt ludnicu pa će se zadovoljiti sa x2.
Po nekoj mojoj proceni na 20% do 25% smo u alt sezoni i nazvao bi je faza "i ko nezna će zaraditi"
Nikada se ne zna u kriptu.Možda za one koji nisu u Poligonu i LTC-u..njima pomoći nema 😂
Prerano si izasao iz svega. Iznosim svoje misljenje, koje proistice iz uvjerenja da imamo jos par mjeseci bull-a.Samo da napljujem XRP i XLM i odoh. Moze da me povuce za DOT.
Mislim da bi mogao da dobaci 50-60$. Videcemo.Ja imam dosta i DOT-a i čekam ga barem na 30$, a ATH mu je bio na 55$.
Vreme ce pokazati. To niko ne moze da zna. Drzim se ja vrabaca u ruci.Prerano si izasao iz svega. Iznosim svoje misljenje, koje proistice iz uvjerenja da imamo jos par mjeseci bull-a.
A sta sam ja sve prerano prodao, bolje da ne navodim. U sadasnjoj protivvrijednosti vise desetina miliona $ 😂.
LTC izbi na 120$. Polygon mrtvo puvalo, mada je ranije uvek palio poslednji.Možda za one koji nisu u Poligonu i LTC-u..njima pomoći nema 😂
Toliko je vredeo i davne 2019 tako da to i nije neki napredakLTC izbi na 120$. Polygon mrtvo puvalo, mada je ranije uvek palio poslednji.
Ja ga imam jos na cold wallet-u, iz mininga, izlazio me oko 3$ . Mada, to je jedan od coina koji je najvise podbacio kroz vrijeme.LTC izbi na 120$. Polygon mrtvo puvalo, mada je ranije uvek palio poslednji.
Neko picu, neko Oktaviju. Nadam se da te i dalje sluzi. 😀Ja ga imam jos na cold wallet-u, iz mininga, izlazio me oko 3$ . Mada, to je jedan od coina koji je najvise podbacio kroz vrijeme.
@dzigi12
Naravno, vrabav je vrabac. Ja sa 598 Eth kupio novu skodu Octavia-u prije 8-9god 😂
Zamijenjema odavno, sluzila bez greske 😂.Neko picu, neko Oktaviju. Nadam se da te i dalje sluzi. 😀
Znaci nista sto si napisao me ne zanima. Treba i to ubosti. Mozda jedino koka-kola ako si na to mislio. 😂Zamijenjema odavno, sluzila bez greske 😂.
Ne razmisljam o tome sekunde, ima toga kol’ko ‘oces. Svaka prodaja mi je bila x5-10, tako da… isto kao tvoje sada, u zdravlju da ih potrosis, na brza kola, kur** i kok***, a ostalo spickaj.
Ja sam samo zamisljao ali me zamima iz prve ruke ako ti nije problem da napises. Kakav je osecaj kad za mesec-dva zaradis nekoliko miliona ?Znaci nista sto si napisao me ne zanima. Treba i to ubosti. Mozda jedino koka-kola ako si na to mislio. 😂
A ja sam ETH prodao na x500 s'obzirom da ga imam od 7$ tako da sam dobar. 😀
Nista spec jer se to sve nadovezivalo od 20k, pa 50k, iz nekoga razloga se secam 86k ukupnog portfolia pre 7-8 godina. Meni je samo bitno da imam 3-5k mesecno zbog troskova i to je to. Mislim super je osecaj kada ne moras da razmisljas o novcu, ne moras da radis i sve svoje vreme koristis kako ti zelis. To je po meni neprocenjivo i bas iz tog razloga izvlacim kes i cuvam jer nikada ne znas sta moze da se desi sa kriptom ( real world > crypto ) a ne mogu sebe da zamislim da ikada vise radim za nekoga ili za sebe.Ja sam samo zamisljao ali me zamima iz prve ruke ako ti nije problem da napises. Kakav je osecaj kad za mesec-dva zaradis nekoliko miliona ?
Da, da, koka kola i haribo .Znaci nista sto si napisao me ne zanima. Treba i to ubosti. Mozda jedino koka-kola ako si na to mislio. 😂
A ja sam ETH prodao na x500 s'obzirom da ga imam od 7$ tako da sam dobar. 😀
Bitcoin je dizajniran da beskonačno raste u odnosu na fiat novac, jer je bitkoin konačan, a fiat novac se štampa masovno. Zbog ovoga, možete da pozajmljujete na osnovu svojih sredstava, a kako se vrednost vaših sredstava povećava, to će značajno minimizirati uticaj duga, zbog vašeg povećanja vrednosti. Ovo je tajna koju svaki vlasnik bitkoina treba da temeljno razume. Dok ovo ne razumeju, ljudi će da prodaju svoj bitkoin i izgube njegovu buduću vrednost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari