ber Kurajber, post: 6360187, member: 4607"] Da, ATH ce jako brzo. Pauza? Pa sta si do sad cekao? Nece bull tebe da ceka, koristi svaku priliku. Ko kaze da BTC ne moze 6 kvartala da bude u plusu? Ovakvu situaciju nismo imali nikada do sada, ne nasedaj na to uopste, to ne treba ds ti bude nikakav...
forum.benchmark.rs
Evo gledam gornji post od 11.4.2021. Tada sam projektovao cenu od 97k, sto je tada izgledalo SF. Trebalo je preko 3 godine da dodjemo do te cene. Cestitam svima koji slave
😉
Kad sam vec u Baba Vanga fazonu, da nastavim tom linijom.
Elem, od pre nekoliko meseci (a mozda i duze), u moj monotoni & smesni zivot se usetao Smesni chart.Tada sam i pomenuo na ovom cenjenom forumu da cu poceti da kupim prnje na 96k.Delom sam to i uradio, ali zaista veoma malim delom (ispod 10%), a iz sledeceg razloga. Jednog nedavnog mamurnog jutra sam kao Neo u Matrixu, poceo da gledam kroz Mr Smitha (chart BTC-a) i sve mi je postalo jasno. Odjednom sam uocio nove zakonomernosti koje (gle cuda ) do tada nisam primetio a (gle,gle cuda) izgleda ni niko drugi (bar koliko je meni poznato).Kako ne zelim samo ja da uzivam u blagodetima otkrovenja, vec ako ne citava planeta onda bar citav Benchmark forum, da predjem na stvar.
Elem,vecina kripto zajednice nekako govori da ce ciklus trajati do kraja 2025. Tu i tamo, neko pominje i skraceni ciklus, ali niko tacan target i tacan datum. Kako nema vise Hudinija, resio sam ja da preuzmem tu nezahvalnu ulogu.Kao sto se vidi, u prethodna 2 ciklusa, od pravog proboja ATH(roze polje), samo 4 candla je bilo dovoljno da dodjemo do sledeceg roze polja. Rukovodeci se time, mozemo ocekivati da ce krajem marta 2025. kurs biti 256k. Mozda se desi neka korekcija pa ponovo dodjemo i krajem godine do istog kursa ili neznatno viseg(kao u poslednjem ciklusu), ali to je nebitno
Ali ne samo to. Vidimo da i kada krene Bear market, zaustavice se na donjem roze polju. To je gde smo sad. 96k
Ko ne zeli puno da rizikuje moze da kupi npr call opcije (nisam se jos udubljivao u novu derivatnu berzu). Kao siguricu moze da stavi 21 SMA na weekly chart. U prethodna 2 ciklusa u sadasnjem stadijumu nijedan weekly candle nije zatvorio ispod. Ukoliko se to desi, moze se reci da je patron prekrsen. Ali moze se desiti da su vas kitovi istresli. ***** li ga, nema bas garancija za sve. Pozz drugari, happy trading, i kao sto nam rahmetli premijer rece-Vidimo se u buducnosti. Ili jos bolje, vidimo se na pivu u martu. Nadam se da cete dotle dovoljno da zaradite da castite nekim pivom🍺🍺