Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

čini mi se da će narednih 7 dana igrati sideway/horizontal channel, dakle bez većih oscilacija do zatvaranja monthly candle
 
Binance web stranica do pre par minuta imala glitch koji je pokazivao sledeće cene (naravno pogrešno):
 

Prilozi

  • Glitch.jpg
    Glitch.jpg
    151.7 KB · Pregleda: 174
Ja čekam 25. uveče za ulaz. Izlaz 27. kasni prepodnevni sati, ili rani popodnevni. 27.12. je bio najveći pump između 5 i 9 ujutru. 27.1. je bio pump između 9 i 13. Tako kaže 4h chart. Sad će možda između 13 i 17. Staviću targete na 150% ulaska, 170% ulaska i 200% ulaska. Ovaj poslenji najmanji procenat. Kad mislim na 150%, mislim da je ulazak 100%. Dakle 50% dobitka.
 
Poslednja izmena:
Agix i Fetch podivljali, volume im pipne 30% i ode gore, predstavu nemam gde bi ovo moglo da stane. Agix zgrabio na 0,31 i još mi se ne izlazi, moj lični indeks strave i alavosti otišo na 99.
 
Ja bas juce izasao iz AGIX-a misleci da bi morao malo da ode dole kad ono medjutim i danas preko 20%
 
Agix i Fetch podivljali, volume im pipne 30% i ode gore, predstavu nemam gde bi ovo moglo da stane. Agix zgrabio na 0,31 i još mi se ne izlazi, moj lični indeks strave i alavosti otišo na 99.
Agix nemam ali Fetch i Beam mi kidaju. Preko 50% sam u plusu na njima u zadnjih 15 dana. I tek ce da idu gore.
Agix sam preskocio ali je sjanja kupovina svakako.
 
Imam i ja Agix. Ista dilema ko Borat. FET još malo, pa dupla zarada. Ja ću da ostanem za sada u novcima, grafici odlično izgledaju.
 
Poslednja izmena:
Ja do daljeg necu prodavati nista. Cekam da nastavi BTC da skace. Jedino sam prelivao iz Solane u Fetch, Beam, Myria, Pepe... Solana se vuce presporo i odbila se dole pa sam prebacivao solidno parce u ovo sto ide gore i to je bio sjajan potez
Ne treba gubiti vreme i cekati inertne novcice. Ima sta moze da skace.
 
Izasao proposal da podele revenue share sa uni holderima
 
Inače tog datuma će i Dzigi da se opari na DCR-u, ako mu ne prođu danas sell orderi pošto trenutno isti divlja.
(po teh. analizi Vlayze) :)
Ne znam sta ce biti tog dana ali sam upravo izasao iz DCR-a. Mozda je rano, mozda nije ali uhvatio sam za sada ok cenu. Zbog kolicine koju sam prodao pokupio sam sve ordere od 20.4 do 19.7 jer je mali volume. Sve u svemu i ovo je ok za sada. Cekam neki dip oko 17.5 ili manje za ponovni ulaz. Svakako je problem kupovati/prodavati DCR kada su vece kolicine u pitanju ( ako se radi live trade ) i treba pratiti postavljene ordere zbog brzine kojom se sve desava.
 

Prilozi

  • Screenshot_20240224-124549.png
    Screenshot_20240224-124549.png
    120.1 KB · Pregleda: 68
Cena DYM (dymension) tokena ja na na prilično dobrom discount-u sada, razmišljam da uzmem malo radi stake-ovanja, daju dobru kamatu, a navodno biće i airdrop-ova za stake holdere.
 
Imam i ja Agix. Ista dilema ko Borat. FET još malo, pa dupla zarada. Ja ću da ostanem za sada u novcima, grafici odlično izgledaju.

Popišmanio se kad sam video da je po mc napravio ozbiljan ath, postalo mi izglednije da se strmekne sve do nivoa oko 0,3 nego da pipne dolar i zadrži današnji nivo cene. Pričam za narednih par meseci, long term nikakav problem da se ostane u istom.


Ako se ispostavi da sam se "zeznuo" upecaću nešto drugo. Trenutno me svrbe ftm i ar.
 
Ima smisla to što pričaš. AR i FTM nemam. Misliš da ih kupiš, ili prodaješ?
 
Da kupim, iz FTM sam prešao u AGIX sa nekih 10% više novčića, sad da se vratim u FTM to je duplo. Ulaz za FTM bi mi sad bio odokativno 15 centi, što je nešto ispod dna u ovom ciklusu. Ova dva sam odabrao zato što se često gađaju sa cenom, nije ogromna razlika u mc, od različite su sorte (nije baš realno da će L1 i AI u isto vreme dramatično rasti ili padati)... Najbitnije, sasvim sam komotan da ostanem u bilo kom od ta dva.
Jedini razlog što odma nisam skočio u FTM je što ne očekujem da če nešto dramatično uraditi u skorije vreme, pa gledam ima li šta što bi kratkoročno moglo jako gore, dalje po planu. Ako ko ima ideju, otvoren sam za predloge. Ako za par dana ništa izgledno ne uđe u radar, onda po planu pa čekam novu priliku za AGIX.
Slično sam se igro sa AR i MOVR, preskakali se sa cenom 10% i više, AR se u nekom trenutku odlepio sa cenom a ja ostao zakopan u MOVR. Prodam to na preko 6 i budem dobar nekih 50% u dolarima, ulaz je bio nešto minimalno ispod 9 dolara. U roku od odmah baksuz naraste na 40 dolara, malo je reći da sam popizdeo. Kako rekoh, od sad tu igru igram samo kad sam komotan da ostanem u bilo kom od dva novčića.
 
Ja koliko vidim AR polako kreće u bull. :) Ja nemam vremena sve da pratim, ali vidim odvaja se od dna...
 
Danasnji skok STRAX-a mi je lepo zakacio sell order. @dzigi12 jesi ti prodao sta? Koliko se secam i tebi je u januaru AVG buy bio oko 1$.


1708885238521.png
1708885277841.png
 

Prilozi

  • strax.jpg
    strax.jpg
    56.3 KB · Pregleda: 54
Danasnji skok STRAX-a mi je lepo zakacio sell order. @dzigi12 jesi ti prodao sta? Koliko se secam i tebi je u januaru AVG buy bio oko 1$.


Pogledajte prilog 430617
Pogledajte prilog 430618
Nisam. Moji sell order-i su dosta vise. Izmedju 1.4 i 1.6. Necu jos uvek nista da diram dok ne vidim sta ce biti vezano za swap. Skoro svaki dan izbacuju neke vesti za Strax sto se moze pozitivno odraziti na cenu. Plus nema kolicina. Da hocu sve da prodam pokupio bih buy ordere od 1.15 do 0.9 ako ne i nize. 😀

Trenutno se zezam sa DCR i cekam da mrtvi ARK nesto uradi. Gledam i DGB i XVG skocili 25% odnosno 45% pa mozda i tu odradim neki trejd ali to su znatno manje kolicine pa me smara da gubim vreme sa tim i ako je 45% realno dobar skok.
 
cekam da mrtvi ARK nesto uradi.
Ja ga uzeh krajem januara na 0,9 za ne malo para, nakon onog skoka na 1,8 nadajuči se da će brzo reprizirati bar na 1,5 a on ni makac. Ma da je 2 puta dolazio na moju ulaznu cenu ali nisam htio povući.
Misliš li da bi trebao da krene, hajde obraduj me sa nekim info :)
 
Izgleda da je DCR poranio 2 dana. Za sada, ništa od moje "analize" za 27.2.
 
Šta mislite, koliko BNB može da dobaci u ovom krugu? Gledam koliko je stabilan i u rastu i u padu, ide polako ali sigurno. Od januara sam rasčistio gomilu altova i prelio u BNB, ETH, BCH i ETC.
Etc mi je tu nekako kao ispušena muštikla, ali reko da mu dam još malo vremena.
 
Što se tiče BNB, moje mišljenje je da je negde pri vrhu u ovoj seriji, ne verujem da će dalje da raste uskoro, jer ima bedeme (vidljive)... A što se tiče BCH, veliki potencijal ima za rast dugoročno, jer je baš nisko... eto...(nije finansijski savet)
 
Nazad
Vrh Dno