Tomiprunet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020
- Poena
- 265
Ima onaj Vulin Pulin na youtubeV/Pulin bi imao dobru perspektivu 👌😂
Ima onaj Vulin Pulin na youtubeV/Pulin bi imao dobru perspektivu 👌😂
Već si dostigao x4,x5 ili da sačekaš još toliko?Meni je pitanje sada, izaci iz avaxa i sola na x4,x5 ili cekati još?
Prošli put sam izašao ranije, pa kako je raslo ja opet kupovao i čekao, i bukvalno sam zaradio 20% od onoga što sam mogao?
Iskreno novac bih uložio u neke opipljive posliće.
Ali pojma nemam šta mi je činiti.
...bukvalno sam zaradio 20% od onoga što sam mogao?
Hvala na odgovoru i ohrabrenju, stvarno dobar savet, izaći ću sada nekih 40%, a ostatak postaviti ordere pa stepenasto.To je normalno, u uptrendu se iz opreza nekad izadje prerano, pa kada se nastavak uptrenda potvrdi udje ponovo po višoj ceni, time se žrtvuje deo profita, ali se zato hedge-ju rizik od naglog reversal-a ka downtrendu. Ne bi menjao ništa u tom pristupu, uvek je ok uzeti profit (ili deo profita), ali bih te savetovao da zaboraviš na investiranje u, kako ti kažeš "opipljive poslove" jer su oni, barem u našoj jurisdikciji, totalno neisplativi (jako duga priča...).
Drži se ti ovih "neopipljivih" i kripta i zaradičeš XXX... puta više, pogotovo ako nastaviš da se čvrsto držiš svoje sadašnje risk averse strategije.
Izvuci ono sto si ulozio. U najgorem slucaju ostaces na nuli i nece ti biti zao. Sa ostalim novcicima se provozaj jos, bice prilika za izlaz koliko zeliis.Meni je pitanje sada, izaci iz avaxa i sola na x4,x5 ili cekati još?
Prošli put sam izašao ranije, pa kako je raslo ja opet kupovao i čekao, i bukvalno sam zaradio 20% od onoga što sam mogao?
Iskreno novac bih uložio u neke opipljive posliće.
Ali pojma nemam šta mi je činiti.
Obavezno podeli sell order-e na sekvence što manjih suma....podelim ordere na 22-23 i 26-27.
Gde moze da se pronadje tehnicka analiza, crtanja i sta sve ide uz to, neka dobra edukacija a da je top za kripto..
Ja ga se ratosiljao..možda sam pogrešio, ali čekao predugo, a uzimao sam ga i onomad kad je bio 22$...Fil je sve samo ne zaboravljen, isto kao i ICP
Necemo ispod 50. Korekcija je super jer posle ide skokČini mi se da idemo ispod 50k, i da ćemo oko 48k zastati.
Ja ga se ratosiljao..možda sam pogrešio, ali čekao predugo, a uzimao sam ga i onomad kad je bio 22$...
Evo budi se. Doduše, gomila altova je zaplesala, ali za sada apsolutni hit je worldcoin...x3 za nedelju dana.Imao je los start zbog FTX itd, ali ICP je verovatno tehnoloski najnapredniji coin od svega sto postoji u kriptu. To ne znaci da ce se vratiti na cenu od 500+, ali da ode 100+ je sasvim moguce. Za njim i Filecoin koji je iz iste kategorije (DePIN) plus se sada uvezao sa Solanom koja ce biti glavna zvezda ovog bullrun-a.
Nisi pogresio i da si u njemu i da nisi, jer toliko ima prilika u kriptu mozes da napravis 10 vrhunskih portfolija sa po 10 coina bez da se preklapaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari