hsv.stoned
Audio Guru
- Učlanjen(a)
- 27.10.2009
- Poena
- 2,095
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- Kingston HyperX Fury 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (CL16)
- GPU
- Sapphire RX 580 Pulse 8GB
- Storage
- Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
- Zvuk
- FiiO K5 Pro + Beyerdynamic DT 900 Pro X/Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W + FiiO E10k
- PSU
- Cooler Master G550M
- Kućište
- Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
- Monitor
- GIGABYTE G27Q & AOC i2481FXH
- Miš & tastatura
- Asus ROG Chakram wireless & ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Black & Sony Xperia™ XZ2 Liquid Black
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Ne znam da li ova igra ima neki bag sa ai ''tezinama''.. na ''Elite'' u Grckoj oderem Ai i za 10-ak sekundi na jednoj od 2-3 najduze staze koje sam probao pre neki dan a na istoj tezini ai me odere u Velsu za 10-15 sekundi (isto najduza staza + kisa) doduse uz losiju voznju i izletanja, videcu posle 5-6 pokusaja sta ce biti. Jeste da tu vozim sporije i opreznije + sam gresio ali kako da bude tolika razlika.. jer i u Grckoj sam gresio pred kraj staze pa sam odr'o Ai.. kao da je bag neki.
Inace ne znam do cega je ali igra mi prvi put sam uspeo da zavrsim neku duzu stazu a da igra ne prsne (tj prsla je jednom, najduza staza ''uzbrdo'' u MK), ugasio sam bloody softver za mis a probacu i sa novim 16.1 amd drajverima.
Ali problem sa bezicnom tastaturom ostaje, kao da izgubi konekciju na 1-3 sekunde pa se onda vrati i taj problem sa imao u novijim Codemasters igrama (Grid 2 i Grid AS a koliko se secam i u dirt 2/3 samo dosta redje).
Ova staza je brutalno dobra, lik je pokidao sa vremenom
[YOUTUBE]6MvfDWKZc34[/YOUTUBE]
Tu sam uspeo da budem peti na Elite tezini sa imprezom 2001 (06:46.033, 5-6 pokusaja i veoma lose odvozana poslednja trecina staze) i daleko sam iza vremena koje je postigao ovaj lik, doduse on je vozio sa Polom WRC + volan verovatno.
A sa Polom prvi na istoj stazi, mislio sam da je neka druga ali nije (06:40.000, takodje lose odvozna poslednja trecina staze, ima mesta za ozbiljan napredak).
Inace ne znam do cega je ali igra mi prvi put sam uspeo da zavrsim neku duzu stazu a da igra ne prsne (tj prsla je jednom, najduza staza ''uzbrdo'' u MK), ugasio sam bloody softver za mis a probacu i sa novim 16.1 amd drajverima.
Ali problem sa bezicnom tastaturom ostaje, kao da izgubi konekciju na 1-3 sekunde pa se onda vrati i taj problem sa imao u novijim Codemasters igrama (Grid 2 i Grid AS a koliko se secam i u dirt 2/3 samo dosta redje).
Ova staza je brutalno dobra, lik je pokidao sa vremenom
[YOUTUBE]6MvfDWKZc34[/YOUTUBE]
Tu sam uspeo da budem peti na Elite tezini sa imprezom 2001 (06:46.033, 5-6 pokusaja i veoma lose odvozana poslednja trecina staze) i daleko sam iza vremena koje je postigao ovaj lik, doduse on je vozio sa Polom WRC + volan verovatno.
A sa Polom prvi na istoj stazi, mislio sam da je neka druga ali nije (06:40.000, takodje lose odvozna poslednja trecina staze, ima mesta za ozbiljan napredak).
Poslednja izmena: