- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Pa nema potrebe da drzi Bloody softver ukljucen, sva podesavanja pamti u memoriji misa, ima valjda 128 kb rom ;-) iskljucis bloody na exit i pokrenes igru...
Odlican je! Bas je igriv nekako za razliku od ovog Dirta, bagovit demo, ne moze pedale da mi prepozna, preko tastature mi bas daje onaj stari dobri CMR vibe.
Nego ne znam sta je fora sa optimizacijom u zadnje vreme, Dirt mi secka ubija, sve na low, ovaj isto sve na low, seckanje...
Odlican je! Bas je igriv nekako za razliku od ovog Dirta, bagovit demo, ne moze pedale da mi prepozna, preko tastature mi bas daje onaj stari dobri CMR vibe.
Nego ne znam sta je fora sa optimizacijom u zadnje vreme, Dirt mi secka ubija, sve na low, ovaj isto sve na low, seckanje...
Nikad nisam ocekivao da cu ovo reci, ali... iskulirao sam G25 i presao da vozim preko tastature, i interesantno, bolje je! Pretpostavljam da je zbog toga sto mnogo brze mogu da lupam kontre i naravno zbog toga sto je los osecaj na volanu, i pride Dirt je ipak casual driving game... sve to je doprinelo prelasku na tastaturu. Vrlo moguce da cu i S.Loeb igrati tako.
Ne slazem se uopste. Nije poenta u FF-u, koliko god ti tvrdio da je FF kljucan. U pitanju je mnogo realniji osecaj voznje na volanu, sa ili bez FF-a.Mozda Dirt nije najbolja igra za volan, ali je def. bolje nego na tastaturi i pecurkicama.
Što se tiče ovog relija ja i dalje ostajem pri svom mišljenju da je ovo 30% dobar a 70% loš reli za mene,zato što su mi pomešana osećanja kako kog zagazim na drugu podlogu,gravel mi je npr kao neka fina simulacija da bi onda na asfaltu doživeo arkadni osećaj
Kako si to zaključio? Strelicama na tastaturi, d-pad na gamepad-u ili odokativno :dMozda je arkadna na asfaltu sa ukljucenim pomocima.
Ali sa iskljucenim JOK.
Nije sad nego je takav od početka, jednostavno nisu završili započeto. Gravel je isto bio loš pa su ga sredili ali asfalt ostade na veoma lošem nivou. Pogledaj postove od pre nekoliko meseci kad sam dao prvi utisak o igri biće ti sve jasno...Sad ispade da je arkada na asfaltu.
Zdravko, ti li si?Odokativno na tastaturi, bas kao onomad vozeci RBR.
Sad ispade da je arkada na asfaltu.
To je bio CMR4
Ovo je ipak dosta realnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari