Šta je novo?

DiRT 2

Jesi promasio temu ili si totalno puko? :D

Ahahahahah, gledam sada gejmtrejlers opis...

"Imate u igri Pontiak i Hamer" :d Da li je moguće da se te stvari spominju kao ozbiljan adut relija? :d Pa gledam neki meni gde se nude (ponavljam, reli je u pitanju) BMW Z4, Ševrolet Silverado, Dodge-evi i slično. Šta je bre ovo? :) Zbudžićemo reli igru sa dosta skinova američkih kola?

Probam sam da igram ovo 30 minuta i sve me nervira - meniji, muzika, announcer, cinjenica da te igra tretira kao debila, sama voznja mi je jos i najmanji problem.

Najvise nervira volan napravljen od papirnih maramica:)

Naravno, topla preporuka se podrazumeva, kao i juche sam pocheo da se igram i sad mi je sve super :d

Nemoj o toploti da ne pomislimo da si topli vozac...hahahahaha.

Nego probaj malo Dirt 2 stvarno je dobar, a ne da smaras i ostaris cekajuci nesto drugo-mislim realno simulativno!

Bolji je od demo-a u svakom slucaju... Bitno je da se voziiiii.....

U demou je upravljanje bilo ocajno, a sad je malo bolje bar koliko sam na brzaka probao. Ali zato je grafika za svaku pohvalu...

Nemoj o toploti da ne pomislimo da si topli vozac...hahahahaha.

Ovog puta chak ni ne kapiram shta si hteo da kazesh, majstor si humora majke mi :d

Nego probaj malo Dirt 2 stvarno je dobar, a ne da smaras i ostaris cekajuci nesto drugo-mislim realno simulativno!

A ti mislish da ga ja nisam probao i sad sam doshao ovde da pishem bezveze ? :) Nishta nije bez razloga sine :)

meni stoji 2 dana na hardu, nema dual layer-a u NS nigde. koji imbecili, nisu naručivali

Retko koja multiplatform igra vredi originala :)

Stvarno Dirt 2... gotivio sam prvi, ali ovo pretvoriše u mutanta... ovo je GRIDirt... svaka čast na menijima, optimizaciji, brzo radi, brzo se učitava, teksture su konačno baš high res, broj detalja je veći na stazama, za grafiku sve pohvale (3x detaljnije od Dirt-a, a radi 2x brže i učitava se 3x brže), ali nema nikakav šmek. Doduše, igrao sam samo trke u arenama, možda će reli biti bolji...

odigrao sam samo malo Croatia rally i za sada to nije to... prvi mi je imao nekako bolji osećaj u vožnji, ne mogu da verujem da kažu da kola sad imaju kao veću težinu...
isto tako sam se razočarao kad je izašao prvi Dirt... bio je korak u nazad u odnosu na prvih par delova...

meni izađe iz igre kad pokrenem BAJA onu drugu trku, tj ne odmah nego u prvom zavoju. ne znam zašto.

Svaka cast na menijima :) ?

Naravno bre... iscimali su se za ono, plus radi jako brzo i ne ucitava nesto svaki cas...
Ali ok, nema to mnogo veze sa trkom... bolje da je ostatak igre bio bolji, a da se igra ucitava sa DOS prompta, ako mene pitas :)

Meni odlicno izgleda, mozda zato sto nisam probao Colin McRae od drugog dela :D

jel se desi još nekome u BAJA-i druga trka da ne radi na Xbox-u?

Ne...

Vrh Dno