Šta je novo?

DiRT 2

I šta je pokazano tim poređenjem?

Da je PS3 hardverski gledano inferioran pa mu padaju frejmovi ili da oni koji su pravili igru nisu baš dali sve od sebe da igra izgleda i radi isto na obe konzole? Ili oba?

I šta ja sad kao treba da menjam koznolu jer na onoj drugoj igra radi bolje (po njihovim testovima)?

Traćenje resursa su njihovi testovi.

Ne ne, daleko do toga da neko treba da menja konzolu...
Njima uopste nije cilj da pokazu PS3, 360, PC, ili bilo koju drugu platformu inferiornom, u negativnom svetlu ili bilo sta slicno, nego objektivna tehnicka analiza multiplaftorm (i ekskluzivnih) igara (naravno, ne sve, vec one popularnije i u zavisnosti od vremena). I to je to, nema nikakve filozofije, nema potreba da se bilo ko "streca", dize frku i sl, dzizs, neki ljudi su previse osetljivi...

Poslednja izmena:
Niko ne dize frku, ali je pomalo glupo razglabati oko gluposti.....

However, during in-game, you can easily be forgiven for not noticing so much of the tearing on the PS3 version, and it is an interesting example of how the mathematical certainties of automated analysis do not always tally with the perceptions of the human eye. Sometimes a game simply looks cleaner than it actually is... it's all about the context.

E sad, obratiti paznju na ovaj deo....
Sad smo mi krivi sto smo nesavrseni pa ne primecujemo tehnicku nesavrsenost...
Ima li neko kriptonita ili nekog radioaktivnog pauka da me ujede pa da primetim razliku....
Zato mi je muka od svih tih tech proser****** ....
Nije ovo PC pa ajmo da benchmarkujemo do besvesti....
Igra ili ti se svidja ili ne, ili je igras ili ne.....
I naravno da necu kupiti drugu konzolu zato sto mi neko kaze da je bolja, ali ja to necu moci da vidim :d

Vala bas, "objektivna tehnicka analiza" :) Klasican flame materijal za fanboy-eve, ali ok, moraju od necega da zive..

U svakom slucaju, niste u obavezi da citate njihove analize i mozete da ih zaobidjete ako vam je "muka"...

Kladim se da niko od vas nije ni pogledao video ;).
Koga tehnika ne zanima ne mora ni da gleda, razlike su u svakom slucaju sitne i tesko uocljive.

Naprotiv, ja sam pogledao i na kraju se upitao wtf?
Dakle, test je pokazao da su konzole ako se rade genericke igre slicne a da je ono sto ih odvaja eskluzive, tj vreme provedeno da bi se shvatila sustina konzole za koju se pravi igra....
Stoga je celo prepucavanje PS3 vs XBox besmisleno....
Ja volim PS3 (kao i PS2, i PS1) i niko me nece odgovoriti od toga dok su konzole ovako priblizne....
Kao sto drugi misle da je XBox superiorniji i to postujem....
Ali cenim da su neki po PC podforumima navikli na ovakve ratove, tipa NVidia vs Ati, pa ako ja imam 1 frame vise, to je moj e-pen** veci, te sam ja superiorniji.....
Bljak....

Naprotiv, ja sam pogledao i na kraju se upitao wtf?
Dakle, test je pokazao da su konzole ako se rade genericke igre slicne a da je ono sto ih odvaja eskluzive, tj vreme provedeno da bi se shvatila sustina konzole za koju se pravi igra....
Stoga je celo prepucavanje PS3 vs XBox besmisleno....
Ja volim PS3 (kao i PS2, i PS1) i niko me nece odgovoriti od toga dok su konzole ovako priblizne....
Kao sto drugi misle da je XBox superiorniji i to postujem....
Ali cenim da su neki po PC podforumima navikli na ovakve ratove, tipa NVidia vs Ati, pa ako ja imam 1 frame vise, to je moj e-pen** veci, te sam ja superiorniji.....
Bljak....

A ko se uopste prepucava?
Ovo je poredjenje i iskreno, nisam siguran da bih i primetio razliku sem mozda, ako bi stavili jednu konzolu pored druge i ako bih se bas potrudio ;).

Pa to je ono sto ti pricam, da stavis neutralan joypad i da se ne vidi konzola, niko ne bi znao na kojoj konzoli igra....
Zato podrzavam Cveju da su ovi testovi besmisleni...
Mada mi sad pade na pamet, mozda su namerno pravljeni da bi se po forumima nasiroko diskutovalo o igri, a gde se diskutuje, tu su i kupci.....
Hmmmmmmmm...
Mudro od njih....
Baciti kosku, a kucici nek se glodju :d

Vidi... nemamo 270 igrica za ono prvo, tako da tu jos imas sanse... :d
A sto se tice Zemuna....
Imam svedoke :p :p :d :d

haha Croatia rally

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-croatia-dirt-2/53012

ko zna, iako su mnogi skeptici ova igra mozda i pozitivno iznenadi.
Doduse jeste verovatno da ce igra biti vise arkada, ali ko zna recimo uz odlicnu grafiku, dosta zanimljivih lokacija i automobila mozda i ne bude lose.

Pa ko jos ocekuje da dirt bude silmulacija:)
Inace deluje super.Sada bas sibam dirt1 na mom ps3 i lcd televizoru.Izgleda dobro ali ne ni priblizno kao na kutiji:d
Sto se tice vasi ranijih postova oko frejmova i tih gluposti,mogu samo reci da se to nemoze tako porediti.
Ako je xbox tolko bolji u tome,zasto neizadje metal gear4 na njemu pa da se uradi poredjenje frejmova ili recimo uncarted,kilyon2:)
Imao sam prilike da sibam kutiju i mogu vam reci da je zaista bolja grafika kad se ps3 prikljuci na plazmu:smoke:
Hvala na razumevanju ako ste uopste razumeli sve ovo:D

Colt ti vise nisi moderator?

Evo danas sam skinuo demo i iskreno meni je ekstra, igrao sam one 2 staze skoro 2 sata online što mi se skoro nije desilo ..... ekstra bar za mene

CVG PS3 Review - 9.1/10

Verdict
The McRae series well and truly back. This is the mud-covered racer fans wanted.
Uppers
  • McRae series back on form
  • Real weight on the cars, real powersliding
  • Literally jaw-dropping visuals
Downers
  • Overly flash menus and slow navigation

/\ me like

Мене је демо баш разочарао. Ово је већа аркада него NFS. Осећај вожње је тотално промашен, као да ауто плута. Што су брзине веће, то је горе.

Жао ми је што је једини rally серијал тотално изгубио све оно због чега сам га играо. Richard Burns rally има 5-6 година више, а WRC игре не излазе. Али, САД је огромно тржиште, а тамо је најближа ствар релију destruction derby, тако да ме не чуди путања којом је CMR кренуо (тамо се ни не зове Colin McRae DIRT, него само DIRT).

Colin McRae serijal je izgubljen josh pre 7-8 godina :d

Мени је четворка последња ваљала. Кад се стави камера у ауту и подеси на максимално оштећење и највиши ниво тежине била је врхунска игра. Редовно смо у средњој после часова ишли да играмо то.

Мени је четворка последња ваљала. Кад се стави камера у ауту и подеси на максимално оштећење и највиши ниво тежине била је врхунска игра. Редовно смо у средњој после часова ишли да играмо то.

Bas to, cetvorka je jedina koja je donekle licila i imala ponasanje kao dvojka i kec, sve ostalo je djubre.

Ja kad sam bio u srednjoj igre su bile 2D, a 640x512 je bila hires :d

Vrh Dno