Šta je novo?

DiRT 2

ZmagO_93

Slavan
Učlanjen(a)
05.03.2009
Poena
319
Colin McRae: DiRT 2 is the next game in the long-running rally-game series from Codemasters.
Codemasters is developing DiRT 2, a follow up sequel to their successful 2007 rally-based racing game. DiRT 2 will retain the Colin McRae title that the series has become known for despite the tragic helicopter crash in September 2007, which took the life of both McRae and his son.

The game will be built off of the third generation of the EGO Engine and will feature improved car handling, damage models, and graphics. Among some of the other changes are an updated particle system, water hazards, and a new front-end UI based on the inside of a driver's RV. Codemasters claims the game will feature cars and tracks twice as detailed as those in Race Driver GRID, which was released in June of 2008.

DiRT 2 will feature countless licensed vehicles, ranging from traditional rally cars to dune buggies. There will be seven car classes in DiRT 2. Your first car in DiRT 2 will be the Group N Subaru. The game will also feature improved online fuctionality, including head to head competitive multiplayer, leaderboards, and other social interactive features.

DiRT 2 will be available in 2009.

Debut teaser :
http://www.gametrailers.com/player/47246.html

Poslednja izmena:
opa matori stalno nas obradujes sa dobrim vestima! postao si vredniji od moderatora! :)

Sto mene ne saceka owaka riba pod tusem...:)

Ma ona u trailer-u...ne widi joj se lice.....al ima obline

Probah demo, meni je gameplay ocaj. Grafika je odlicna, ali automobili se ponasaju kao u CMR3, malo pomeranje pecurke/dpada rezultuje u veoma naglim skretanjima, a prijanjanja ima na izvoz. Jedva sam se nakanio da zavrsim stage..

Što neko već reče: Ko da vozim na srednjem loncu.

Nismo ni očekivali da će se tebi dopasti :)

Nemam ja nista protiv dobrih arkadnih igara, ali ovo je zabavno i izazovno kao one flash igre sto ljudi pikaju na poslu jer nemaju nista pametnije da rade :)

I koji q trazi Mitsubishi Eclipse na sljunku :d

Nemam ja nista protiv dobrih arkadnih igara, ali ovo je zabavno i izazovno kao one flash igre sto ljudi pikaju na poslu jer nemaju nista pametnije da rade :)

Stvrano sta ce u Colinu taj ruzni auto.
Mesto mu je ispred fensi kafane u Silikonoskoj dolini. :D

Cenim da u celoj igri mozes da podesavas hendlovanje i ostale stvari....
Inace nije lose, odma sam mu provalio kontriranje tako da lepo klizi.....
Narocito adrenalin radi kad promenis pogled.....

Probah demo, meni je gameplay ocaj. Grafika je odlicna, ali automobili se ponasaju kao u CMR3, malo pomeranje pecurke/dpada rezultuje u veoma naglim skretanjima, a prijanjanja ima na izvoz. Jedva sam se nakanio da zavrsim stage..

Sa necim moramo da se slozimo a to je oko pomeranja tih pecurki, probao na xbox360 i stvarno malo vise pomerite odoste u polje ili publiku!

Tako da za sada je to to ali sa izlaskom finalne verzije mozda nece biti toga ali ostaje samo da sacekamo i da vidimo, inace grafika je prelepa!

Jedan na LFS forumu me ubedjuje da je totalno druga igra (bolja fizika) kada se promeni tezina tamo pre pocetka trke. Ja probao i isti qrac odnosno isto ponasanje.. Pa sam pomislio da nije mozda PS3 demo falican.. Probaj pa vidi da li je drugacije, inace to je podesavanje za tezinu protivnika pa ne znam kako bi moglo uopste da ima veze sa ponasanjem automobila..

Jedan na LFS forumu me ubedjuje da je totalno druga igra (bolja fizika) kada se promeni tezina tamo pre pocetka trke. Ja probao i isti qrac odnosno isto ponasanje.. Pa sam pomislio da nije mozda PS3 demo falican.. Probaj pa vidi da li je drugacije, inace to je podesavanje za tezinu protivnika pa ne znam kako bi moglo uopste da ima veze sa ponasanjem automobila..

a na cega ti preporucje da promenis? na najteze ili sta. ok nije problem igrati na najteze ali mislim da to nema toliko svrhe na samu kontrolu vozila!

a na cega ti preporucje da promenis? na najteze ili sta. ok nije problem igrati na najteze ali mislim da to nema toliko svrhe na samu kontrolu vozila!

Pa na poslednje dve stavke, stavi na najteze da.. (hardcore). Jedino gde sam ja video razliku je da sam stigao sedmi na kraju a ne prvi :)

Pa na poslednje dve stavke, stavi na najteze da.. (hardcore). Jedino gde sam ja video razliku je da sam stigao sedmi na kraju a ne prvi :)

pa na to sam i mislio! tako da verujem da to nema nikakve veze sa tezinom koja je odabrana u igri. nego su to sve lupetanja, ostaje nam samo da vidimo dali ce ovaj problem biti prisutan i kod finalne verzije ili ce se nesto promenuti ako se nepromene dzabe grafika ako su joj kontole lose...

Pa to je potpuno normalno za takve igre, i u Dirt kecu je takvo upravljanje bilo, a volanom je josh gore, neupotrebljiv je :)

Ovde je gore upravljanje nego u Dirt 1, sad sam probao demo, jedino sto je grafika stvarno brutalna...

Kod nas i nema smisla, posto ce onaj ko moze da bira uzeti besplatnu verziju :).
I nije to samo od pre par nedelja, oni objavljuju showdown-ove od marta 2007.

Sreca pa je Dirt obichna generika :)

edit: a i Batman :)

edit2: shto nikad ne stave Forza vs Gran Turismo ili KZ2 vs njihov najbolji FPS ili LBP vs Viva Pinjata :d:d Zato shto to Microsoft nije platio :)

Poslednja izmena:
Pa Batman i nije generika, mada nije ni drugi Isusov dolazak kao sto nas recenzenti ubedjuju.
Za Dirt se slazem, ali ima ljudi koji vole serijal.

Ima ih previse, zato vecina igara jedva vredi onih 100 din:)

Nazad
Vrh Dno