Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Apsolutno se slažem: atmosfera je pogođena, priča je zanimljiva i grafika korektno odrađena. Definitivno bolje od nekih naslova gdje je grafika svrha sama sebi pa razvojni team već najavljuje i drugi nastavak sa još "realnijom i bogatijom" grafikom.
nisam bas siguran da sam te najbolje razumeo. Igra je dobro kodirana i ispeglana pa u DX10 pod Vistom izgleda bolje nego u dx9 pod XP-om i ima iste performanse na oba sistema i zato nije relevantna za poredjenje ? :zgran:
vidi, igra koristi neke dx10 funkcije za render vode i koristi dx10 sistem za render senki i senke su ostrije. Takodje ima i soft edges na dimu i volumetric fog. Ovo sve nema u DX9 modu pod XP-om, a igra i dalje ima isti framerate sa svime time i to (opet naglasavam) pod Vistom ! Meni to ukazuje na to da nije Vista niti dx10 kriv sto ostale igre ne rade kako treba pod Vistom (u dx9 path-u) vec programeri igara.
nisam bas siguran da sam te najbolje razumeo. Igra je dobro kodirana i ispeglana pa u DX10 pod Vistom izgleda bolje nego u dx9 pod XP-om i ima iste performanse na oba sistema i zato nije relevantna za poredjenje ? :zgran:
vidi, igra koristi neke dx10 funkcije za render vode i koristi dx10 sistem za render senki i senke su ostrije. Takodje ima i soft edges na dimu i volumetric fog. Ovo sve nema u DX9 modu pod XP-om, a igra i dalje ima isti framerate sa svime time i to (opet naglasavam) pod Vistom ! Meni to ukazuje na to da nije Vista niti dx10 kriv sto ostale igre ne rade kako treba pod Vistom (u dx9 path-u) vec programeri igara.
Kada se pojavila igra razlika u dx9 i dx10 je bila mizerna po pitanju kvaliteta prikaza sto se nije moglo reci i za performanse. Igra je radila dosta brza pod XP-om i tacka. Framerate je na oko bio znatno nizi pod Vistom bilo da se radi o dx9 ili dx10 modu. E sad, moguce da su u medjuvremenu ispeglali drajvere i sredili optimizaciju u 1.1 patch-u. Nemam vise instaliranu Vistu pa da proverim...
Ne znam kako, ali na reviews po netu u vreme izlaska igre tabele su govorile drugacije i razlike su sitne u korist XP-a, a sto se kvaliteta grafike tice, pa nisu neke astronomske razlike na prvi pogled, ali postoje, neki se cak kunu da je celokupna slika bolja pod dx10, ostrija itd. e sad dali je to istina - ne znam. 🙂
zjuuu...to je tek krsh ! Po onome sto sam video to je cak i korak unazad od XP-a ! (pricam o interfejsu koji je oruznjena Vista, kao najlosiji Vista transformation pack za XP :S: )
zjuuu...to je tek krsh ! Po onome sto sam video to je cak i korak unazad od XP-a ! (pricam o interfejsu koji je oruznjena Vista, kao najlosiji Vista transformation pack za XP :S: )