Šta je novo?

DirectX 10 za windows XP

kilowatt

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2007
Poena
320
Zna li neko kako se instalira DX10 za XP?

Poslednja izmena:
Nikako, to zvanicno nije podrzano za stari winXP kernel.
Bez Viste ili novijih Linux-a i nista od dx10.

Da li imate neki link za 32bit Vistu koja lepo radi i koja ima DX10?

Hoće MS sve da nas silom natera da se upgrade-ujemo na vistu... bezobrazno, ali može mu se... 🙁

Da li je neko uporedjivao dx9 i dx10 u igrama? Ja sam na gamespotu gledao uporedni prikaz xp vs vista u Crysisu i ne mogu da pronadjem neku drastichnu razliku u korist dx10.

Nikako, to zvanicno nije podrzano za stari winXP kernel.
Bez Viste ili novijih Linux-a i nista od dx10.

Cekaj, cekaj, oces da kazes da postoji linux koji radi sa DX 10? A koji je ono bese razlog zasto ne mogu da se igraju win igre na unix platformi? Valjda zato sto linux ne zna da radi sa DX-om koji je microsoftov...

To prosijavanje radi i na dx9. Probaj crysis very high tweak.

Ovaj thread je zreo za zakljucavanje

Jedina razlika za koju ja znam je iz Bioshocka. Senke izgledaju - citiram - "Crispier", a onih crta prilikom particla, tipa dim. Npr, oštre crte prilikom susreta particla sa nekim objektom nestaju. To je to što ja znam.

^^^^ 😡 a da prvo instaliraš kod sebe pa da nam kažeš kako lepo radi ? 😡
Daj čoveče ne pali ljude da skidaju kojekakve gluposti i da unište XP. I same slike koje prikazuju FSX u DX9 i DX10 režimu su lažne, da ne pominjem ostale gluposti !!! A ko zna engleski neka pročita komentare ispod teksta.

A evo i kako se njihova (marketinška) akcija završila:

Alky Project

Sunday, January 06, 2008
It is with great sadness that I announce the closing of Falling Leaf Systems, LLC. We set out over a year ago to provide users of both "old and unsupported" as well as "alternative" Operating Systems the ability to run the latest games for the PC. Unfortunately, Falling Leaf Systems was unable to achieve that goal.

Poslednja izmena:
Poenta je da prvo ide geniuine provera pa tek onda instalacija, samim tim ovo ne bi trebali da rade korisnici sa ilegalnim softverom, ja sam probao sa nekim polovnjakom da kao instaliram 'to' na njega i totalno je je pokarambasio windows. Probao sam sa svojim kompom ali kako imam 7600GS odmah mi je izbacio da nemam adekvatan hardver, dakle ako nemamo DX 10 optimiziran hardver i legalan OS ne treba nam na XP-u - za sada.

Poenta je da prvo ide geniuine provera pa tek onda instalacija, samim tim ovo ne bi trebali da rade korisnici sa ilegalnim softverom, ja sam probao sa nekim polovnjakom da kao instaliram 'to' na njega i totalno je je pokarambasio windows. Probao sam sa svojim kompom ali kako imam 7600GS odmah mi je izbacio da nemam adekvatan hardver, dakle ako nemamo DX 10 optimiziran hardver i legalan OS ne treba nam na XP-u - za sada.

Eh kad bi to imalo ikakve veze sa legalnošću windows-a bilo bi lepo, ali na žalost to blage veze nema sa time.DX10 ostaje Vista exclusive ma kako se ljudi trudili da dokažu suprotno.

Nazad
Vrh Dno