Sta kazu ocel praviti DX10 za xp il neki DX9d koji ce raditi kao dx10
pa ima par sitnica 🙂 moze se primetiti razlika... evo primera:
http://img164.imageshack.us/img164/1461/c001jk8.jpg
Nikako, to zvanicno nije podrzano za stari winXP kernel.
Bez Viste ili novijih Linux-a i nista od dx10.
Ne radi Linux sa DirectX-om, ali se preko OpenGL-a mogu iskoristiti hardverske DX10 mogućnosti. Osim što OpenGL izgleda više nikog ne interesuje...Cekaj, cekaj, oces da kazes da postoji linux koji radi sa DX 10?
Ne radi Linux sa DirectX-om, ali se preko OpenGL-a mogu iskoristiti hardverske DX10 mogućnosti. Osim što OpenGL izgleda više nikog ne interesuje...
Naravno da ima. To je MS hteo da se zeza davno, pa su videli da to baš i neće moći.Kako sam ja razumeo, Vista uopshte nema GL podrshku??? :trust:
Poenta je da prvo ide geniuine provera pa tek onda instalacija, samim tim ovo ne bi trebali da rade korisnici sa ilegalnim softverom, ja sam probao sa nekim polovnjakom da kao instaliram 'to' na njega i totalno je je pokarambasio windows. Probao sam sa svojim kompom ali kako imam 7600GS odmah mi je izbacio da nemam adekvatan hardver, dakle ako nemamo DX 10 optimiziran hardver i legalan OS ne treba nam na XP-u - za sada.
Eh kad bi to imalo ikakve veze sa legalnošću windows-a bilo bi lepo, ali na žalost to blage veze nema sa time.DX10 ostaje Vista exclusive ma kako se ljudi trudili da dokažu suprotno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari