jox
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2003
- Poena
- 680
Ima li neko dilerstvo u ComputerLand-u? ako ne, predlog je da se skupimo i da zajedno po dilerskim cenama (koje su osetno nize u odnosu na krajnje www.compland.co.yu) kupimo vecu kolicinu hardware-a. MOgli bi da organizujemo takvu akciju, pa ako hocete prijavite se... konkretno mene zanimaju USB Flash drajvovi. Tamo primerak od 128MB po dilerskoj ceni dodje 51e... ako znate za jeftinije samo recite. Isto tako me zanima i MP3 player, koji moze da posluzi i kao USB Flash Drive (kao sto je Creative MuVo), pa ako znate gde ga ima sem u CompLandu (tamo je 119e po dilerskoj ceni) pisite....
P.S. najbolje bi bilo da se pojavi neki vec autorizovani diler kod njih i da se ne ugradi nista za benchmarkovce, ali ne znam koliko je to realno ocekivati.
P.S.S. Usput oni imaju ceo asortiman Creative-a, Logitech-a, iRiver-a, WMG-a, Soitek-a , ........ a imaju i dilerski cenovnik na sajtu!
P.S. najbolje bi bilo da se pojavi neki vec autorizovani diler kod njih i da se ne ugradi nista za benchmarkovce, ali ne znam koliko je to realno ocekivati.
P.S.S. Usput oni imaju ceo asortiman Creative-a, Logitech-a, iRiver-a, WMG-a, Soitek-a , ........ a imaju i dilerski cenovnik na sajtu!