9800 gtx imaces manje smaranja sa drajverima
Hm, 9800+ trosi 160W (tako barem kazu na ovom linku), pa ti proceni da li mozes da se uklopis u 450W. I da nije sve u sabiranju snaga, posto ce vecina snage da ide na 12V... Verovatno ce moci, ali je mnogo tesno.da li ce izdrzati moj chiftec 450w...!!!
da li ce izdrzati moj chiftec 450w...!!!
9800 gtx(josh bolje ako nadjesh 9800gtx+).Msi model ima (default-fabricke ) najvishe taktove-760/2300(ostali modeli idu na 670/2100,700/2200,740/2200,)samim tim,klokuje se na najvishe taktove.Pre neki dan sam video na sajtu o stabilnom radu na 850/2600!Znatchi,kad 9800gtx(+)bocnesh u slot,instalirash drajvere(koje dobijesh uz nju) i,sve ti radi kako treba,uz to,tiha i ne usijana(kao ati).Ukoliko ubacish novije NV drajvere,dobicesh i bolje perfomanse,(dok kod atija,sa novijim drajverima dobijash tekl koliko-toliko stabilan rad karte(u nekim sluchajevima i update bios-a karte...).
Znatchi,u tome je bolja NV u odnosu na ATI (tchak,sa NV cesh bez ikakvih problema igrati i bilo koje starije naslove,dok sa ATI, to necesh moci).Jedina "mana" NV karti je to shto su skuplje od ATI-jevih,ali nema da boli glava.Na tebi je izbor.
Moj glas za 9800gtx+.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari