ukLz
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2018
- Poena
- 80
Moja oprema
- CPU & Cooler
- INTEL Core i5-12600KF 10-core @ 3.70GHz
- Matična ploča
- ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
- RAM
- G.SKILL 32GB Ripjaws V DDR4 3600MHz CL16
- GPU
- MSI GeForce RTX 3060 Ti 8GB VENTUS 3X OC
- Storage
- SAMSUNG 1TB 990 PRO NVMe M.2 PCIe Gen4 SSD | WD 2TB BLUE SN580 NVMe M.2 PCIe Gen4 SSD
- Zvuk
- /
- PSU
- SEASONIC Focus GX 750W 80+ Gold
- Kućište
- THERMALTAKE Ceres 300 TG ARGB
- Monitor
- IIYAMA G-MASTER G2470HSU-B1 @ 165Hz
- Miš & tastatura
- HYPERX Alloy Origins (HX Aqua) | LOGITECH G203 Lightsync
- Ostale periferije
- Trust GXT 707G Resto
- Laptop
- Lenovo IdeaPad 3 15ADA6
- Tablet
- /
- Mobilni telefon
- Xiaomi Mi 11i
- Pametni uređaji
- /
- Pristup internetu
- Optički internet
- ADSL
- Mobilni internet
Ćao, trenutno se nalazim u dilemi u vezi sa odabirom narednog telefona.
Trenutno štedim novac sa strane i planiram uzeti apsolutni flagship bez obzira na cenu. Dakle razmišljam uzeti Android (Apple me uopšte ne zanima) flagship model. Telefon koji trenutno koristim već 3 godine jeste Xiaomi Mi 11i i veoma sam zadovoljan njime. Trenutni favorit za kupovinu mi je Xiaomi 15 Pro (strpljivo čekam da izađe global verzija zbog eSIM-a, itd). Ali nakon čitanja recenzija online, mnogi pominju OnePlus 13 i Honor Magic 7 Pro kao bolje kandidate u flagship segmentu. Koja su vaša mišljenja vezano za ovu dilemu - šta je najpametnije uzeti u prvom kvartalu 2025?
Hvala.
Trenutno štedim novac sa strane i planiram uzeti apsolutni flagship bez obzira na cenu. Dakle razmišljam uzeti Android (Apple me uopšte ne zanima) flagship model. Telefon koji trenutno koristim već 3 godine jeste Xiaomi Mi 11i i veoma sam zadovoljan njime. Trenutni favorit za kupovinu mi je Xiaomi 15 Pro (strpljivo čekam da izađe global verzija zbog eSIM-a, itd). Ali nakon čitanja recenzija online, mnogi pominju OnePlus 13 i Honor Magic 7 Pro kao bolje kandidate u flagship segmentu. Koja su vaša mišljenja vezano za ovu dilemu - šta je najpametnije uzeti u prvom kvartalu 2025?
Hvala.