Šta je novo?

Mobilni telefon Dilema: Koji flagship uzeti u 2025 ?

Koji mobilni telefon kupiti

ukLz

Poštovan
Učlanjen(a)
30.11.2018
Poena
80
Moja oprema  
CPU & Cooler
INTEL Core i5-12600KF 10-core @ 3.70GHz
Matična ploča
ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
RAM
G.SKILL 32GB Ripjaws V DDR4 3600MHz CL16
GPU
MSI GeForce RTX 3060 Ti 8GB VENTUS 3X OC
Storage
SAMSUNG 1TB 990 PRO NVMe M.2 PCIe Gen4 SSD | WD 2TB BLUE SN580 NVMe M.2 PCIe Gen4 SSD
Zvuk
/
PSU
SEASONIC Focus GX 750W 80+ Gold
Kućište
THERMALTAKE Ceres 300 TG ARGB
Monitor
IIYAMA G-MASTER G2470HSU-B1 @ 165Hz
Miš & tastatura
HYPERX Alloy Origins (HX Aqua) | LOGITECH G203 Lightsync
Ostale periferije
Trust GXT 707G Resto
Laptop
Lenovo IdeaPad 3 15ADA6
Tablet
/
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 11i
Pametni uređaji
/
Steam
https://steamcommunity.com/id/uklz/
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. ADSL
  3. Mobilni internet
Ćao, trenutno se nalazim u dilemi u vezi sa odabirom narednog telefona.

Trenutno štedim novac sa strane i planiram uzeti apsolutni flagship bez obzira na cenu. Dakle razmišljam uzeti Android (Apple me uopšte ne zanima) flagship model. Telefon koji trenutno koristim već 3 godine jeste Xiaomi Mi 11i i veoma sam zadovoljan njime. Trenutni favorit za kupovinu mi je Xiaomi 15 Pro (strpljivo čekam da izađe global verzija zbog eSIM-a, itd). Ali nakon čitanja recenzija online, mnogi pominju OnePlus 13 i Honor Magic 7 Pro kao bolje kandidate u flagship segmentu. Koja su vaša mišljenja vezano za ovu dilemu - šta je najpametnije uzeti u prvom kvartalu 2025?

Hvala.

Ja lično čekam da vidim tačno koje će kamere/senzori da budu u Vivo X200 Ultra i Xiaomi 15 Ultra. Ako ti kamere nisu prioritet Oneplus 13 "all the way".

Ako ti kamere nisu prioritet Oneplus 13 "all the way".
Ako mu vrhunske (najbolje moguće) kamere nisu prioritet. Inače, i OP 13 ima veoma sposoban kamera setup, s tim što se i dalje više isplati kupiti OP 12, i čekati da kamere kao X200 Ultra (ili bolje) postanu standard u klasi.

• Like
Reagovanja: uji
Na tvom mestu bih najverovatnije išao na Magic 7 Pro. Ako sam dobro ispratio, ne dolazi punjač u pakovanju i to mu je jedina ozbiljnija mana.😄 Uz originalni punjač napuni se 50% za 15 minuta. Ovako je veoma dobar telefon sa dosta dugom softverskom podrškom i dobrim ovlašćenim servisom u Srbiji.

Lično bih išao na Xiaomi 15 Ultra. Pokušavam da pronađem drugi model koji bi bio apsolutni flagship, ali svuda je kompromis pa kako god.

Magic 7 pro kod mene,prezadovoljan.

Ćao, trenutno se nalazim u dilemi u vezi sa odabirom narednog telefona.

Trenutno štedim novac sa strane i planiram uzeti apsolutni flagship bez obzira na cenu. Dakle razmišljam uzeti Android (Apple me uopšte ne zanima) flagship model. Telefon koji trenutno koristim već 3 godine jeste Xiaomi Mi 11i i veoma sam zadovoljan njime. Trenutni favorit za kupovinu mi je Xiaomi 15 Pro (strpljivo čekam da izađe global verzija zbog eSIM-a, itd). Ali nakon čitanja recenzija online, mnogi pominju OnePlus 13 i Honor Magic 7 Pro kao bolje kandidate u flagship segmentu. Koja su vaša mišljenja vezano za ovu dilemu - šta je najpametnije uzeti u prvom kvartalu 2025?

Hvala.
Bilo koji proslogodisnji flagship model, i to ce ti biti najrazumniji savet. :)

Nazad
Vrh Dno