Šta je novo?

Dijaspora shop

Jako mi je krivo sto nemam screenshot od juce (7.10.2026.). Naime, gledao sam stapni usisivac, stoji cena 48.849 dinara (a Tehnomaniji bila 54.277 - spominjem Tehnomaniju jer su deo iste grupacije). Danas Tehnomanija 70.089, a Dijaspora 63.089 dinara - pri cemu stoji lazna cena da je u poslednjih 30 dana najniza bila 54.277, a ne 48.849 dinara. Da ga daju tacno za dinar sutra, ne bih ga uzeo, i savetujem svima da izbegavaju te prevarante. Zaboravio sam ono najbitnije, akcija na oba sajta je bila navodno do 31. oktobra. Zaobidjite u sirokom luku.

Nesto sam skoro hteo da narucim sa Tehnomanije ili Dijaspora shop ne secam se i kad sam video da je postarina 800 dinara odustao sam a neka sitnica je bila.

Jako mi je krivo sto nemam screenshot od juce (7.10.2026.). Naime, gledao sam stapni usisivac, stoji cena 48.849 dinara (a Tehnomaniji bila 54.277 - spominjem Tehnomaniju jer su deo iste grupacije). Danas Tehnomanija 70.089, a Dijaspora 63.089 dinara - pri cemu stoji lazna cena da je u poslednjih 30 dana najniza bila 54.277, a ne 48.849 dinara. Da ga daju tacno za dinar sutra, ne bih ga uzeo, i savetujem svima da izbegavaju te prevarante. Zaboravio sam ono najbitnije, akcija na oba sajta je bila navodno do 31. oktobra. Zaobidjite u sirokom luku.
Ja uzeo preko dijaspora shopa taj usisivač, za vikend je bila i akcija 10% na sve, pa sa cashback akcijom od 18000 od bosch-a, izašlo ispod 26000 za unlimited 10 (po ceni bih rekao da si taj gledao).

A staviš preuzimanje u paketšopu, to je ustvari Tehnomanija maloprodaja i oni su kucali račun, tako da su spojeni skroz kao jedna radnja, ne znam što glume sa tim paketšopovima i winwin kao posebnim brendom, sve je isto.

Nazad
Vrh Dno