Hmmm neznam kakvo je sada stanje sto se tice Yettel Tv-a,android aplikacija manje-vise i nije mi bitna.Naime zivim u unutrasnjosti i koristio sam Total Tv,ali zbog prodaje SBB-a sta cu predjem na mSAT (jer ovde u selu,ne postoji nicija optika..ni Yettel ni MTS).Posto nisam bas mladic mozda uvedu,kada budem starac Foco od stotinu leta 🙂
Koristim Yettel nekadasnji paket Total 20 50% popust,kao i Yettel kucni Internet Mobilni Internet Max.Oba paketa vise ne postoje najverovatnije cu u Martu preci na Yettel 30,a Mobilni net mogu da obnovim od 26.08 ove godine.Posto nemam Smart Tv vec neki LCD Blubery,ali radi samo brise ima zilion ulaza kojekakvih.Pozovem pre oko pola sata CC javi se neki muskarac ljubazan mladic i na tenane popricasmo,tj pitam ga mogu li koristiti Yettel Tv Box uz Yettel mobilni net da bih kad otkacim ove iz mSAT-a presao kod vas kaze moze.Preporucio mi Kucni Net 400 to je oko 2200rsd uz nov ruter,a isto rece da samo gledanje Tv-a ne skida net.Vec mogu da ga koristim,za sve ostalo kao i sada.Meni se konkretno svidja imaju i UM kanale Insajder,cini mi se ugledah Sinestar uglavnom i nije losa ponuda...meni i ne zapinje vracanje unazad i slicno vec klasicno gledanje TV-a.Kod MTS-a to je blagi uzas,ali moram da trpim do isteka UO.Koristi li jos neko Yettel Tv na taj nacin,eventualno neki savet sugestija bi dobro dosli.A ko ima Smart Tv evo Bench recezije,video od pre 7meseci 🤔