I ovde mogu da ti umanje račun, samo pri svakom prekidu ih uredno obavestiš mejlom i pošalješ pritužbu i račun bude umanjen.Onu glupost sa izmenama paketa kada su uveli i neke SBB kanale prošle godine im neću zaboraviti. Poskupljenje od 500 dinara nije preveliko, ali me boli način na koji su to uradili, kao da smo stoka za šišanje, a ne ljudi koji plaćaju njihove usluge. Od tada su pokvarili aplikaciju koju su do tada koliko toliko doveli u red, najavili revolucionarnu novost za webOS platformu pa vratili na staro, moj JVC tv novu android aplikaciju ne može da pokrene a bio sam im tester za stare i sve je radilo, net štuca skoro pa na dnevnom nivou.
Drug u Norveškoj mi priča da internet provajder sa kim ima ugovor beleži nenajavljene prekide neta ili televizije na osnovu prijava korisnika i smanji iznos računa na kraju meseca u skladu sa brojem prekida. Ovi naši da se ugledaju malo na to ako hoće da im iko ostane od korisnika kojima ugovori ubrzo ističu
Zdravo, tu smo da pomognemo i izvršimo sve neophodne provere. Hajde nam prosledi broj u DM i sa kakvim poteškoćama se tačno susrećeš. Proverićemo sve detaljno. ~JelenaProsto ne mogu da verujem da od strane yettel podrške vlada totalni ignore, da li će popraviti aplikaciju ili ne, ama baš ništa (devojačka strategija kad ignoriše nekog dečka, a on poludi) Tako da vidim jedino da ovu temu treba obrisati, neko od admina novu da otvori i sami ćemo se snalaziti kao i uvek do sada.
Susrećem se sa takvim problemima da trenutna aplikacija na uređajima koje dajete na korišćenje (Android TV BOX) nema opcije snimi, nema opciju pretraga, nema opciju omiljeni sadržaj. Kada nameravate da ažurirate aplikaciju i da bude funkcionalna, sada trenutno je bukvalno klot, sva sreća pa barem ima opciju vraćanje unazad. Takođe uništena je opcija EPG, sada trenutno kada se vraćaju emisije unazad pritiskom levog tastera na daljincu mora da se drži i više puta pritiska sve zavisi do dužine trajanja neke emisije, filma itd... pre je bilo dovoljno jedan klik jedna emisija i sve tako. Hvala unapred na vašem budućem odgovoru. Nadam se Jelena da sada neće uslediti opcija (Ignore) za odgovor.Zdravo, tu smo da pomognemo i izvršimo sve neophodne provere. Hajde nam prosledi broj u DM i sa kakvim poteškoćama se tačno susrećeš. Proverićemo sve detaljno. ~Jelena
Nema podsetnik!Susrećem se sa takvim problemima da trenutna aplikacija na uređajima koje dajete na korišćenje (Android TV BOX) nema opcije snimi, nema opciju pretraga, nema opciju omiljeni sadržaj. Kada nameravate da ažurirate aplikaciju i da bude funkcionalna, sada trenutno je bukvalno klot, sva sreća pa barem ima opciju vraćanje unazad. Takođe uništena je opcija EPG, sada trenutno kada se vraćaju emisije unazad pritiskom levog tastera na daljincu mora da se drži i više puta pritiska sve zavisi do dužine trajanja neke emisije, filma itd... pre je bilo dovoljno jedan klik jedna emisija i sve tako. Hvala unapred na vašem budućem odgovoru. Nadam se Jelena da sada neće uslediti opcija (Ignore) za odgovor.
Koliko ja znam - nemaNadam se da ne kršim pravila ako je greška brišite upit, da li ima Netflix verzija za Yettel box koji nije verifikovan
Kakvu novu, sada?Da li je neko dobio novu verziju app na Android tv?
Bolje nikad ta da ne dođe, nizašta nije.Мисли сигурно на верзију апликације која је актуелна на Yettel уређајима, а која никако да дође на друге Android TV уређаје, нпр. Chromecast.
Pa kada je klot koje funkcije ima? Nikakve sem vraćanja unazad.Ради боље и брже од старе, ја сам додуше и једну и другу мало користио, углавном гледам ЕОН.
Ne koristim Android TV pa ne znamDa li je neko dobio novu verziju app na Android tv?
Moje mišljenje, ponaosob, lično mislim da se ne isplati da im se plaća, bilo kom operateru jer svakako na kraju vraćaš uređaj ako raskineš ugovor.Imam Yetrwlov paket, internet i tv i samo jedan box uredjaj. Hocu i u drugoj sobi da gledam tv, sta mi se isplati najvise, da doplatim za njihov uredjaj 300 ili 350 rsd ili da kupim sam uredjaj i koji predlazete povoljan? Hvala
Nije. Imaš na njihovom sajtu spisak podržanih uređaja na kojima radi njihova TV aplikacija. Moraš neki od njih da kupiš.Hvala. Da li je bitno samo da uredjaj ima android i google OS?
Ja sam juce i prekjuce na mom tabletu gledao Euroleague satima, bez ikakvih problema, plus u sredu Copa del Rey isto na tabletuA meni vec dva dana na tabletu ne radi TV aplikacija. Ulogujem se sve ok,ali nijedan kanal ne radi.
Ukoliko i dalje imaš poteškoća sa digitalnom TV, zamoliću te da nam se javiš u DM-u.Ево сада 07.03.2027. године, у 00:45 часова гледам ТВ, када из чистог мира престане ТВ да ради! Опет она фора после поноћи да раде "на побољшању" система и мени онемогуће гледање ТВ.
Нисам добио никакво обавештење, ни поруку да ће ми бити прекинут рад ТВ апликације.
Интернет ради, имам Мове и Еон, али то имам џабе! Јетел ТВ плаћам!
Одох да спавам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari