Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Vršac - nema interneta, a imam kritičan posao da završim za sutra.

Čudan je taj koncept obaveštavanja korisnika o potencijalnim radovima, čini mi se da sam to video negde u filmovima…

Onu glupost sa izmenama paketa kada su uveli i neke SBB kanale prošle godine im neću zaboraviti. Poskupljenje od 500 dinara nije preveliko, ali me boli način na koji su to uradili, kao da smo stoka za šišanje, a ne ljudi koji plaćaju njihove usluge. Od tada su pokvarili aplikaciju koju su do tada koliko toliko doveli u red, najavili revolucionarnu novost za webOS platformu pa vratili na staro, moj JVC tv novu android aplikaciju ne može da pokrene a bio sam im tester za stare i sve je radilo, net štuca skoro pa na dnevnom nivou.
Drug u Norveškoj mi priča da internet provajder sa kim ima ugovor beleži nenajavljene prekide neta ili televizije na osnovu prijava korisnika i smanji iznos računa na kraju meseca u skladu sa brojem prekida. Ovi naši da se ugledaju malo na to ako hoće da im iko ostane od korisnika kojima ugovori ubrzo ističu

Onu glupost sa izmenama paketa kada su uveli i neke SBB kanale prošle godine im neću zaboraviti. Poskupljenje od 500 dinara nije preveliko, ali me boli način na koji su to uradili, kao da smo stoka za šišanje, a ne ljudi koji plaćaju njihove usluge. Od tada su pokvarili aplikaciju koju su do tada koliko toliko doveli u red, najavili revolucionarnu novost za webOS platformu pa vratili na staro, moj JVC tv novu android aplikaciju ne može da pokrene a bio sam im tester za stare i sve je radilo, net štuca skoro pa na dnevnom nivou.
Drug u Norveškoj mi priča da internet provajder sa kim ima ugovor beleži nenajavljene prekide neta ili televizije na osnovu prijava korisnika i smanji iznos računa na kraju meseca u skladu sa brojem prekida. Ovi naši da se ugledaju malo na to ako hoće da im iko ostane od korisnika kojima ugovori ubrzo ističu
I ovde mogu da ti umanje račun, samo pri svakom prekidu ih uredno obavestiš mejlom i pošalješ pritužbu i račun bude umanjen.

Nažalost, vreme koje izgubiš na tako nešto tiniko ne može nadoknaditi...

Prosto ne mogu da verujem da od strane yettel podrške vlada totalni ignore, da li će popraviti aplikaciju ili ne, ama baš ništa (devojačka strategija kad ignoriše nekog dečka, a on poludi) Tako da vidim jedino da ovu temu treba obrisati, neko od admina novu da otvori i sami ćemo se snalaziti kao i uvek do sada.

Prosto ne mogu da verujem da od strane yettel podrške vlada totalni ignore, da li će popraviti aplikaciju ili ne, ama baš ništa (devojačka strategija kad ignoriše nekog dečka, a on poludi) Tako da vidim jedino da ovu temu treba obrisati, neko od admina novu da otvori i sami ćemo se snalaziti kao i uvek do sada.
Zdravo, tu smo da pomognemo i izvršimo sve neophodne provere. Hajde nam prosledi broj u DM i sa kakvim poteškoćama se tačno susrećeš. Proverićemo sve detaljno. ~Jelena

Zdravo, tu smo da pomognemo i izvršimo sve neophodne provere. Hajde nam prosledi broj u DM i sa kakvim poteškoćama se tačno susrećeš. Proverićemo sve detaljno. ~Jelena
Susrećem se sa takvim problemima da trenutna aplikacija na uređajima koje dajete na korišćenje (Android TV BOX) nema opcije snimi, nema opciju pretraga, nema opciju omiljeni sadržaj. Kada nameravate da ažurirate aplikaciju i da bude funkcionalna, sada trenutno je bukvalno klot, sva sreća pa barem ima opciju vraćanje unazad. Takođe uništena je opcija EPG, sada trenutno kada se vraćaju emisije unazad pritiskom levog tastera na daljincu mora da se drži i više puta pritiska sve zavisi do dužine trajanja neke emisije, filma itd... pre je bilo dovoljno jedan klik jedna emisija i sve tako. Hvala unapred na vašem budućem odgovoru. Nadam se Jelena da sada neće uslediti opcija (Ignore) za odgovor.

Poslednja izmena:
Nadam se da ne kršim pravila ako je greška brišite upit, da li ima Netflix verzija za Yettel box koji nije verifikovan

Susrećem se sa takvim problemima da trenutna aplikacija na uređajima koje dajete na korišćenje (Android TV BOX) nema opcije snimi, nema opciju pretraga, nema opciju omiljeni sadržaj. Kada nameravate da ažurirate aplikaciju i da bude funkcionalna, sada trenutno je bukvalno klot, sva sreća pa barem ima opciju vraćanje unazad. Takođe uništena je opcija EPG, sada trenutno kada se vraćaju emisije unazad pritiskom levog tastera na daljincu mora da se drži i više puta pritiska sve zavisi do dužine trajanja neke emisije, filma itd... pre je bilo dovoljno jedan klik jedna emisija i sve tako. Hvala unapred na vašem budućem odgovoru. Nadam se Jelena da sada neće uslediti opcija (Ignore) za odgovor.
Nema podsetnik!

Da li ću se rastati sa ovom sektom sporazumno, pratite u narednim epizodama.
Kada sam prelazio u Yettel, imao sam divnu promoterku koja se sa mnom sve dogovarala. E sad, došlo je vreme rastanka, odnosno, moje želje da malo prevremeno odem, zbog prelaska u A1 koji mi za manje novce nudi bolju uslugu. Pošto radim od kuće i retko imam vremena da idem do njihovih poslovnica, početkom februara podnesem molbu da mi omoguće raskid ugovora na daljinu. I oni omoguće, objasne proceduru, ko i kako može da vrati opremu po deaaktivaciji usluge. Juhuu, ja srećan. Pomislim, sjajno, sve će ići glatko. Kad ono međutim...
Podnesem ja tako zahtev kako su mi rekli. Zove neka služba prošli četvrtak, stvarno prijatna devojka. Pa nemojte da raskinete, platili biste nešto penala, vako nako. Hajde da sačekate našu ponudu, da ipak ostanete. U međuvremenu, nešto se zakomplikovalo sa A1, ne mogu da unesu moj JMBG u sistm i ja tu malo ispaničarim da ću ostati bez interneta previše vremena i neću moći da radim. I hajde, kažem ja njoj, u redu. NEka bude. Pošalju mejl da odustanem od raskida. Uradim to. U ponedeljak zove neka druga služba sa ponudom. Ponuda daleko, daleko lošija od A1, ali naravno, nude mi se UM kanali. AHaha. Dobar vic. Pa ja UM kanale nisam imao od njihovog nastajanja legalnim putem, kad su mi bili najpotrebniji. E sad ćete da mi uvaljate UM kanale koji za pola godine možda više neće ni da postoje, ili ako i budu postojali, biće Pink style. Jok more. Ja na televizoru gledam samo sport. Da plaćam više, a da mi brzina interneta ostane ista, a dobijam nekih 30 kanala. Wow wow wow. Ja kažem ne. Zovu juče ponovo, sa istom tom ponudom. Ja kažem, konačno ne, ne želim ništa od takve ponude. DOdatno, u Hipernetu sam imao i fiksni, koji bih sad morao da plaćam posebno. Ne hvala. Juče se jave i ljudi iz A1, da su stvari otkočene, da je predugovor sklopljen, da možemo da nastavimo dalje...
Juče ponovo podnesem zahtev za konačan neopoziv raskid, sa molbom da me više niko ne zove, da nema potrebe da me ubeđuju kad ne nude ništa revolucionarno, ali jutros opet zovu. Samo sam odlučio da se više ne javljam na njihove pozive. Sve što žele, mogu da mi kažu samo pismeno. Nisam ja na pijaci. Valjda su neka ozbiljna kompanija. nisu ni glupi da ne znaju šta meni nudi A1, a ako misle da sam ja glup, to je već vređanje.

A kako to ide sa raskidom ugovora, meni ističe u julu ali ako može vrlo rado bih što pre prekinuo sa njima i prešao na A1. Da li se plaćaju neki penali i koliko?

Мисли сигурно на верзију апликације која је актуелна на Yettel уређајима, а која никако да дође на друге Android TV уређаје, нпр. Chromecast.

Ради боље и брже од старе, ја сам додуше и једну и другу мало користио, углавном гледам ЕОН.

Imam Yetrwlov paket, internet i tv i samo jedan box uredjaj. Hocu i u drugoj sobi da gledam tv, sta mi se isplati najvise, da doplatim za njihov uredjaj 300 ili 350 rsd ili da kupim sam uredjaj i koji predlazete povoljan? Hvala

Imam Yetrwlov paket, internet i tv i samo jedan box uredjaj. Hocu i u drugoj sobi da gledam tv, sta mi se isplati najvise, da doplatim za njihov uredjaj 300 ili 350 rsd ili da kupim sam uredjaj i koji predlazete povoljan? Hvala
Moje mišljenje, ponaosob, lično mislim da se ne isplati da im se plaća, bilo kom operateru jer svakako na kraju vraćaš uređaj ako raskineš ugovor.

Hvala. Da li je bitno samo da uredjaj ima android i google OS?
Nije. Imaš na njihovom sajtu spisak podržanih uređaja na kojima radi njihova TV aplikacija. Moraš neki od njih da kupiš.
Takođe obrati pažnju na to da li ćeš "sutra" moči istovremeno da gledaš TV i na tom njihovom boxu koji si uzeo a i na tom android uređaju koji budeš kupio. Ima čitav "pravilnik" na koliko uređaja možeš gledati istovremeno ako uzmeš jedan ili dva boxa, kao i na kojim uređajima možeš gledati istovremeno (telefon, tablet, računar, drugi android uređaj,...). Jeste komplikovano ali tako je...

Ево сада 07.03.2027. године, у 00:45 часова гледам ТВ, када из чистог мира престане ТВ да ради! Опет она фора после поноћи да раде "на побољшању" система и мени онемогуће гледање ТВ.
Нисам добио никакво обавештење, ни поруку да ће ми бити прекинут рад ТВ апликације.
Интернет ради, имам Мове и Еон, али то имам џабе! Јетел ТВ плаћам!

Одох да спавам...

A meni vec dva dana na tabletu ne radi TV aplikacija. Ulogujem se sve ok,ali nijedan kanal ne radi.

A meni vec dva dana na tabletu ne radi TV aplikacija. Ulogujem se sve ok,ali nijedan kanal ne radi.
Ja sam juce i prekjuce na mom tabletu gledao Euroleague satima, bez ikakvih problema, plus u sredu Copa del Rey isto na tabletu

Ево сада 07.03.2027. године, у 00:45 часова гледам ТВ, када из чистог мира престане ТВ да ради! Опет она фора после поноћи да раде "на побољшању" система и мени онемогуће гледање ТВ.
Нисам добио никакво обавештење, ни поруку да ће ми бити прекинут рад ТВ апликације.
Интернет ради, имам Мове и Еон, али то имам џабе! Јетел ТВ плаћам!

Одох да спавам...
Ukoliko i dalje imaš poteškoća sa digitalnom TV, zamoliću te da nam se javiš u DM-u.

Posle više od godinu dana uspeo da iskopam zagubljeni Xiaomi Stick 4k. Ubaci u TV koji nije smart, instalirao Yettel Tv aplikaciju sa Google stora i prosto zanemeh koliko je slika bolja, čistija, oštrija....nego na onom njihovom STB-u što nam daju. O staroj aplikaciji koliko fluidnije radi da ne trošim reči od ove njihove "nove, našminkane" koju su nam uvalili.
@Yettel Srbija nemoj ništa da dirate što se tiče te aplikacije ko Boga vas molim.

Nazad
Vrh Dno