Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Na zvanicnoj stranici Yettela u paketima u popisu kanala su dodati cinestar kanali. Ne verujem da su ih dodali na listu kanala,a da ce ih obrisati 31.01.2026 malo nelogicno.
Inace MTV 90 i MTV 00 kanali su uklonjeni sa liste.

Na zvanicnoj stranici Yettela u paketima u popisu kanala su dodati cinestar kanali. Ne verujem da su ih dodali na listu kanala,a da ce ih obrisati 31.01.2026 malo nelogicno.
Inace MTV 90 i MTV 00 kanali su uklonjeni sa liste.
Znam ja to,ali deckic koji se javio je delovao kao da je tek ustao i javio se na telefon,bas je zvucao pospano, pa je mozda pored ne obavestenosti i ovo razlog.
Nazvao sam posle opet i receno mi je da ce ovi novi kanali i posle promocije ostati na najjacem paketu,a manji ce morati verovatno da doplate za iste.

Pa i ja imam najjači paket - trio - i nemam te kanale , proveriću večeras . Za N1 i Nova S i AP4 i AP5 i A Adrenalin su tražili da potpišem aneks novi što nisam hteo da uradim .Imam najjači paket i još da im doplatim , kako da ne . Živela IPTV - tu mogu da gledam sve bez doplate .

Na TV L paketu postoje svi ovi kanali koje spominjete- gomila Cinestar kanala kojih nije bilo ranije, ne samo premium 1-2.

Nisu oni otvorili sto nas vole. A erotski a hrtovi to nista a. Da se uozbiljim do avgusta a posle adio

Pa i ja imam najjači paket - trio - i nemam te kanale , proveriću večeras . Za N1 i Nova S i AP4 i AP5 i A Adrenalin su tražili da potpišem aneks novi što nisam hteo da uradim .Imam najjači paket i još da im doplatim , kako da ne . Živela IPTV - tu mogu da gledam sve bez doplate .
Ako nije premium paket, ništa onda.

Nisu oni otvorili sto nas vole. A erotski a hrtovi to nista a. Da se uozbiljim do avgusta a posle adio
Imam premium, a te erotske samo mogu da gledam na njihovom stb uređaju sa novom aplikacijom. Imam i mi stick koji ima samo staru aplikaciju i tu ne može erotski da se gledaju.

Čeka se zvanična izjava u stilu: "Brinemo za tebe, našeg korisnika, kako se ne bi prehladio u zanosu 😊 "

Tj. u prevodu sa slepačko-botovskog: da ponoćni prekid neta ili P015 u sred "posla" ne izazove ozbiljniju....."erotiku" nego što bi inače.
U daljem prevodu: "Plati skuplji paket, pa se prehlađuj do mile volje (al' samo na box-u)".

Hardcore žalost... 🙄🙄🙄

Nisam gledao da li ima zvanicnog saopštenja, ali ovo sa otključanim kanalima nije ništa novo, ni za njih a ni za ostale provajdere-operatere. Od 25.12. do februara biće i HBO

Na TV L paketu postoje svi ovi kanali koje spominjete- gomila Cinestar kanala kojih nije bilo ranije, ne samo premium 1-2.
Ja sam imao na pocetku taj L najveci,dok nisu preimenovali i kao napravili nove,pa sam uz doplatu od 450 dinara presao na ovaj TV Premium i tu imam sve kanale.

Meni su ti kanali sa promocije sada dostupni .
1765918103482.png
Ovo je sta ja imam tv net i fiksni mi uvalili tada kao ide uz to
I nemam AP4 AP5 AAdrenalin N1 i Nova S
Sada kada su otvorili sve imam i ove kanale
HBO imam ceo u regularnom paketu

Jel vam rade UM kanali ove što su otključali za praznike? Svi ostali kod mene rade, samo ovi jok. Videli da se mnogo gleda N1 i odmah pogasili. 😅😅

Edit: Zvao korisničku i kažu imaju smetnje. Onda sam se ja nadovezao da me što lepše snime: "Pa kako vas nije sramota znamo svi od koga ste dobili direktivu da skinete sve UM kanale iz akcije. Jedva čekam da podignite cenu za 1 dinar da otkažem sve vaše usluge..."
Što se kaže prso sam kao oblanda.

@Yettel Srbija pa jel Vi shvatate koliko ste *******?!

Prilozi

• IMG_20251217_155937.jpg
    IMG_20251217_155937.jpg
    60.5 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena:
Što smo ga sapunjali, sapunjali smo.
Ja ne mogu da verujem kakva je ovo firma cirkus. Džabe milioni, avioni, kamioni, kad je neko bedan džabe sve.
Ništa, čeka Grga promenu uslova ugovora i ima da ih precrta kao što je MTS i idemo na A1, pa i ako oni uken**ju stvar onda ode Grga u šumu i kameno doba. Ko mi pridje ima da ujedam odmah.

Što smo ga sapunjali, sapunjali smo.
Ja ne mogu da verujem kakva je ovo firma cirkus. Džabe milioni, avioni, kamioni, kad je neko bedan džabe sve.
Ništa, čeka Grga promenu uslova ugovora i ima da ih precrta kao što je MTS i idemo na A1, pa i ako oni uken**ju stvar onda ode Grga u šumu i kameno doba. Ko mi pridje ima da ujedam odmah.
Nemoj tako čika Grgo, samo platiš premium, njihov box (sa novom apk), pa sapunjaš dalje de si stao 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣, prosto zar ne 🍻🍻🍻🍻🍔🍔🍔🍔

Ono moze da se sapunja i na Burazzers kanalu, mobilni net pa mu udaris cast na neki video bim i gledas kako je to krvav lebac, tako da moze se opusteno bez Jotela.

To su svima poslali, i ja sam dobio isto. Sad mene zbunjuje jedna stvar, gledam na internetu pakete i liste kanale ispada kao da su ubacili te kanale za stalno u premium paketima koji i ja imam, a u sms poruci piše drugo.
pre će biti kao što piše u sms poruci... mada bi naravno voleo da ostanu na premium paketu

-- nemam odgovor na tvoje pitanje--

Ali imam par potpitanja/komentara:
Zar nije MTS kupio Orion?
Yettel ide preko MTS optike, tako da, sve ti je to mts...
Kod Yettel je TV loš. Ne znam kakva je orion aplikacija da ti uporedim, ali ne verujem da je moguće da bude lošija od Y. u ovom trenutku.

Inače, problem sa drop rezolucije posle gledanja fudbala duže od cca 55minuta u kontinuitetu više ne mogu da rešim promenom kanala kao do skoro (išao sam program Up-Down). Sada uspem da rešim problem tako što premotam malo unazad, pustim koju sekundu da ide, pa vratim na Live. Slika se resetuje i bude full HD kako i treba.

Primer od sinoć, dve utakmice. 70ti minut TSC-komšinica na kanalu 111 - loša rezolucija (kanal pušten od početka utakmice, nije menjan uopšte). U 9h počinje MUN na kanalu 112. Menjam oko 9.03, slika na kanalu 112 očaj živi, isto kao na 111 (dakle, odradim Up-Down 111-112-111). Vratim se na 112, premotam malo unazad - super slika. Vratim na Live - super slika. Vratim na 111 - super slika.

Jel to problem sa STBuređajem/baferom?
Takve situacije sa iznenadnim padovima rezolucije ja nisam imao ni 2022-23 kada su bili skoro pa normalna pojava, a kamoli danas. Verovatno je problem do servera na kojem si...

Nazad
Vrh Dno