A da li imaš najači super ultra mega paket? 🙂 nije prvi put.Bar ovaj najjaci paket...
A da li imaš najači super ultra mega paket? 🙂 nije prvi put.Bar ovaj najjaci paket...
Znam ja to,ali deckic koji se javio je delovao kao da je tek ustao i javio se na telefon,bas je zvucao pospano, pa je mozda pored ne obavestenosti i ovo razlog.Na zvanicnoj stranici Yettela u paketima u popisu kanala su dodati cinestar kanali. Ne verujem da su ih dodali na listu kanala,a da ce ih obrisati 31.01.2026 malo nelogicno.
Inace MTV 90 i MTV 00 kanali su uklonjeni sa liste.
Ako nije premium paket, ništa onda.Pa i ja imam najjači paket - trio - i nemam te kanale , proveriću večeras . Za N1 i Nova S i AP4 i AP5 i A Adrenalin su tražili da potpišem aneks novi što nisam hteo da uradim .Imam najjači paket i još da im doplatim , kako da ne . Živela IPTV - tu mogu da gledam sve bez doplate .
Imam premium, a te erotske samo mogu da gledam na njihovom stb uređaju sa novom aplikacijom. Imam i mi stick koji ima samo staru aplikaciju i tu ne može erotski da se gledaju.Nisu oni otvorili sto nas vole. A erotski a hrtovi to nista a. Da se uozbiljim do avgusta a posle adio
Otključane purnjave. Imam Basic paket.Nisu oni otvorili sto nas vole. A erotski a hrtovi to nista a. Da se uozbiljim do avgusta a posle adio
Ja sam imao na pocetku taj L najveci,dok nisu preimenovali i kao napravili nove,pa sam uz doplatu od 450 dinara presao na ovaj TV Premium i tu imam sve kanale.Na TV L paketu postoje svi ovi kanali koje spominjete- gomila Cinestar kanala kojih nije bilo ranije, ne samo premium 1-2.
Ima neki kanal u 4K 😎Otključane purnjave. Imam Basic paket.
Nemoj tako čika Grgo, samo platiš premium, njihov box (sa novom apk), pa sapunjaš dalje de si stao 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣, prosto zar ne 🍻🍻🍻🍻🍔🍔🍔🍔Što smo ga sapunjali, sapunjali smo.
Ja ne mogu da verujem kakva je ovo firma cirkus. Džabe milioni, avioni, kamioni, kad je neko bedan džabe sve.
Ništa, čeka Grga promenu uslova ugovora i ima da ih precrta kao što je MTS i idemo na A1, pa i ako oni uken**ju stvar onda ode Grga u šumu i kameno doba. Ko mi pridje ima da ujedam odmah.
isto ovo sam i ja dobio
To su isto radili i prethodnjih godina - otključaju na par meseci kanale koji se plačaju, ništa novoSad mi deckic u kol centru rece da kada prodje 31.01.2026-te,kanali ce se ukloniti. Pitam ga koja je poenta uvoditi nesto pa onda ukinuti,on kaze tako je menadzment odlucio. E,sad,da li on zna sta prica to je druga stvar... @Yettel Srbija
To su svima poslali, i ja sam dobio isto. Sad mene zbunjuje jedna stvar, gledam na internetu pakete i liste kanale ispada kao da su ubacili te kanale za stalno u premium paketima koji i ja imam, a u sms poruci piše drugo.isto ovo sam i ja dobio
pre će biti kao što piše u sms poruci... mada bi naravno voleo da ostanu na premium paketuTo su svima poslali, i ja sam dobio isto. Sad mene zbunjuje jedna stvar, gledam na internetu pakete i liste kanale ispada kao da su ubacili te kanale za stalno u premium paketima koji i ja imam, a u sms poruci piše drugo.
Baš ću da ih zovem da čujem, pošto na sajtu piše drugčije, ako bude kao u poruci onda je obmana korisnika u pitanju.pre će biti kao što piše u sms poruci...
Takve situacije sa iznenadnim padovima rezolucije ja nisam imao ni 2022-23 kada su bili skoro pa normalna pojava, a kamoli danas. Verovatno je problem do servera na kojem si...-- nemam odgovor na tvoje pitanje--
Ali imam par potpitanja/komentara:
Zar nije MTS kupio Orion?
Yettel ide preko MTS optike, tako da, sve ti je to mts...
Kod Yettel je TV loš. Ne znam kakva je orion aplikacija da ti uporedim, ali ne verujem da je moguće da bude lošija od Y. u ovom trenutku.
Inače, problem sa drop rezolucije posle gledanja fudbala duže od cca 55minuta u kontinuitetu više ne mogu da rešim promenom kanala kao do skoro (išao sam program Up-Down). Sada uspem da rešim problem tako što premotam malo unazad, pustim koju sekundu da ide, pa vratim na Live. Slika se resetuje i bude full HD kako i treba.
Primer od sinoć, dve utakmice. 70ti minut TSC-komšinica na kanalu 111 - loša rezolucija (kanal pušten od početka utakmice, nije menjan uopšte). U 9h počinje MUN na kanalu 112. Menjam oko 9.03, slika na kanalu 112 očaj živi, isto kao na 111 (dakle, odradim Up-Down 111-112-111). Vratim se na 112, premotam malo unazad - super slika. Vratim na Live - super slika. Vratim na 111 - super slika.
Jel to problem sa STBuređajem/baferom?
Da je N1 i Novu S žao za ljude pustili bi na svom web sajtu. Kao i ostali.Isključili N1 i Novu S.
***a, omaklo se nekome, pa pustio..dok nije stigla direktiva.
Manje od 24h im trebalo da isprave "grešku"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari