Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Sačekali ste me sa zaje***cijom, ako ne ljutim se. 😅
Aj mal' da se uozbiljimo sada, di bolje radi ova mučena aplikacija? Klincima zvizno TeVeje mora rešavam to u narednim danima, a uz"o bi neki bolji ide raspust ukidaju im se sankcije na PlayStation
Pre mesec, dva su vratili staru aplikaciju na LG i posle toga šljaka bez problema. Samsung nemam pa ne mogu ni da ti kažem

Sačekali ste me sa zaje***cijom, ako ne ljutim se. 😅
Aj mal' da se uozbiljimo sada, di bolje radi ova mučena aplikacija? Klincima zvizno TeVeje mora rešavam to u narednim danima, a uz"o bi neki bolji ide raspust ukidaju im se sankcije na PlayStation
Pitanje je da li su izbacili novu aplikaciju za Samsung, niko je nije pominjao, ja ga nemam pa ne znam. To bi trebalo da odgovori neko ko ima Samsung a instalirao je TV aplikaciju. Za LG znaš i sam da su je svi prozivali da je nova verzija katastrofa, ja imam LG i instalirao sam je pre par meseci samo radi probe - više nije radila nego što je radila. Kasnije nove "unapređene" verzije više nisam isprobrao jer generalno koristim samo oba box-a.
Ako za Samsung nisu još izbacili - onda možeš da koristiš staru verziju (što je možda najbolje rešenje) a za LG možeš da isprobaš ovu najnoviju pa ako brljavi - skini prethodnu verziju. Ranije se na stare verzije (i za LG i za Samsung) niko nije žalio na njihov rad.

Poslednja izmena:
Neverovatno da se sve to dešava u 2025.godini... Ko radi na toj aplikaciji i kako ih plaćaju da puštaju app u produkciju koja je prepuna bagova. A pljuvali smo nekad eon, tražili dlaku u jajetu, ispade da je zaista najbolja aplikacija na ovim prostorima

Neverovatno da se sve to dešava u 2025.godini... Ko radi na toj aplikaciji i kako ih plaćaju da puštaju app u produkciju koja je prepuna bagova. A pljuvali smo nekad eon, tražili dlaku u jajetu, ispade da je zaista najbolja aplikacija na ovim prostorima
A preko stba radi dobro ? Usluga im je krš . Tv secka , nestane slika , uređaj se zaglupi , pa moras ga nekada i 2x na dan restartovati , a o apk da ne govorim . Internet je loš , a oni krive za to MTS , a zapravo su prodali više usluga nego sto mogu ispravno da isporuče . Jedino što su do pojave A1 bili najjeftiniji , a sada nisu ni to , mada koliko je loša usluga ne pomaže ni ta jeftinoća . A što su AP4i 5 Adrenalin i N1 i NovaS tražili da potpišeš novi aneks , a reklamirali da će imati sve programe .
Jednostavno usluga je B E Z O B R A Z L U K L O Š A , bar za mene . Jedva čekam istek UO .

Ništa, onda da odložim klincima kupovinu TV-a dok ne promene nešto u uslovima ugovora pa da raskinem ugovor.
Neka sačekaju još godinu dana. 😁

Pitanje je da li su izbacili novu aplikaciju za Samsung, niko je nije pominjao, ja ga nemam pa ne znam. To bi trebalo da odgovori neko ko ima Samsung a instalirao je TV aplikaciju. Za LG znaš i sam da su je svi prozivali da je nova verzija katastrofa, ja imam LG i instalirao sam je pre par meseci samo radi probe - više nije radila nego što je radila. Kasnije nove "unapređene" verzije više nisam isprobrao jer generalno koristim samo oba box-a.
Ako za Samsung nisu još izbacili - onda možeš da koristiš staru verziju (što je možda najbolje rešenje) a za LG možeš da isprobaš ovu najnoviju pa ako brljavi - skini prethodnu verziju. Ranije se na stare verzije (i za LG i za Samsung) niko nije žalio na njihov rad.

Na mom Samsungu 43" (dobijen za 1 dinar prošle godine) je i dalje stara verzija aplikacije, zadnje azuriranje iz februara.
Uglavnom radi, ponekad se "zaglupi"pa ne reaguje ništa 🙂

Vodim i meni ubacili N1, Novu i ostale kanale. Sta znaci to da su preuzli sve SBB kanale? Imam DUO M

Ma, verovatno su otključali sve kanale od 15.12.2025. do 15.1. 2026. godine. Možda čak i do 31.1.2026.

Poslednja izmena:
Društvo samo jedno pitanja ako može pomoc.
Gasim MTS, jel bolji Orion ili Yetel (tv/net) optika?

Društvo samo jedno pitanja ako može pomoc.
Gasim MTS, jel bolji Orion ili Yetel (tv/net) optika?
-- nemam odgovor na tvoje pitanje--

Ali imam par potpitanja/komentara:
Zar nije MTS kupio Orion?
Yettel ide preko MTS optike, tako da, sve ti je to mts...
Kod Yettel je TV loš. Ne znam kakva je orion aplikacija da ti uporedim, ali ne verujem da je moguće da bude lošija od Y. u ovom trenutku.

Inače, problem sa drop rezolucije posle gledanja fudbala duže od cca 55minuta u kontinuitetu više ne mogu da rešim promenom kanala kao do skoro (išao sam program Up-Down). Sada uspem da rešim problem tako što premotam malo unazad, pustim koju sekundu da ide, pa vratim na Live. Slika se resetuje i bude full HD kako i treba.

Primer od sinoć, dve utakmice. 70ti minut TSC-komšinica na kanalu 111 - loša rezolucija (kanal pušten od početka utakmice, nije menjan uopšte). U 9h počinje MUN na kanalu 112. Menjam oko 9.03, slika na kanalu 112 očaj živi, isto kao na 111 (dakle, odradim Up-Down 111-112-111). Vratim se na 112, premotam malo unazad - super slika. Vratim na Live - super slika. Vratim na 111 - super slika.

Jel to problem sa STBuređajem/baferom?

Plasim se da su Cinestar kanali samo neka promo fora a onda ce od januara da izmisle neki novi paket gde ce njih da ubace i da dignu cenu na 10 000 din😀

Sad mi deckic u kol centru rece da kada prodje 31.01.2026-te,kanali ce se ukloniti. Pitam ga koja je poenta uvoditi nesto pa onda ukinuti,on kaze tako je menadzment odlucio. E,sad,da li on zna sta prica to je druga stvar... @Yettel Srbija

Nazad
Vrh Dno