Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Кад се може очекивати да нова верзија апликације дође на друге уређаје нпр. Chromecast?
Šta se sve od naučnih dostignuća planira u 22. veku?
-Leteći taksi automobili
-Humanoidi kao ispomoć u kući
-Prvi let na Mars sa ljudskom posadom
-Naučnici pokušavaju da kloniraju Tiranosaurus Reksa
-Jetel izbacuje ažuriranu aplikaciju za Chromecast
😁

Ja dve godine čekao novu revolucionarnu app, pola godine UM kanale, došla nova, nema UM kanala... bolje da nije (greška P0001).
Istekao ugovor, ništa nisu nudili za produženje, prešao na A1.
I tamo na A1 sve šljaka kako treba, ima UM i Arena kanali,...?

I tamo na A1 sve šljaka kako treba, ima UM i Arena kanali,...?

Svi arena kanali uključujući premium 1-5, tenis, adrenalin.
Nema UM kanala, nisam ih imao ni na Yetelu jer nisam hteo da plaćam 4100 dinara.
Aplikacija radi, ne izbacuje greške, tj. nismo testni korisnici.
I to sve za 12meseci / 0 dinara + 12meseci /2999 dinara, u proseku 1500 na dve godine.

Što se tiče UM kanala, ionako je jedan čovek rekao da uskoro više neće biti tih kanala, sredio nam on lično. :ROFLMAO:

Fascinantno je kako je Yettel nesposoban da napravi aplikaciju za gledanje TV/medijskog sadržaja koja će da radi bez očiglednih bugova.
Pri tome, sama aplikacija je osnovna, bez ikakvih naprednih ili dodatnih funkcija, i opet ne radi kako treba.
Pozdrav

Fascinantno je kako je Yettel nesposoban da napravi aplikaciju za gledanje TV/medijskog sadržaja koja će da radi bez očiglednih bugova.
Pri tome, sama aplikacija je osnovna, bez ikakvih naprednih ili dodatnih funkcija, i opet ne radi kako treba.
Pozdrav
Samo me zanima da li iste ove probleme kao mi ovde imaju i u Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj. I kako ih onda oni tamo trpe i tretiraju, ili samo mi u Srbiji stalno kukamo.

Kako da ukljucim ArenaPremijum 3,4,5 obzirom da smo javili da su svima slobodni sa promocijom od pre neku nedelju ?

@markokostic75

U okviru Basic paketa, bez dodatne naknade, biće dostupni SAMO Arena Premium 1,2,3, Arena 1×2, Arena Fight i Premier League TV.

Dakle, ne otključavaju Arena Premium 4 i 5, Adrenalin i Arena Tenis kanale.

Nazad
Vrh Dno