Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Meni i dalje ne radi ni jedan kanal.

Sad sam probao kod supruge, i kod nje radi, kao i tv aplikacija i box. Samo kod mene ma telefonu ne radi. Probao reinstall i nista. Jel zna neko gde mogu da nadjem listu gresaka po kodovima? Google mi nije od pomoci.

Samo još jedno pitanje kao novi korisnik da se ne zeznem:
Imam paket l, aktivirao sam Max, da li i voyo može da se aktivira a da se ne plaća dodatno ili jedno ili drugo?

Znači ako sam dobro razumeo, voyo svakako ima plus jedan od tri:Max, skyshowtime ili deezer i oni mogu mesečno da se menjaju ako hoću.

Tako je, to da li mogu mesecno da se menjaju iskreno ne znam, najbolje da pitas njihovu podrsku na fb ili instagramu.

problem je sledeći - užasna slika sa TV - Yettel, wifi priključen, kao i na eon app instalirana. Optika Yettel. Sve ostalo mi deluje skroz ok - Netflix, Max, YouTube, PS. Svakako bih trebao dodatno i te stvari podesiti jer nisam od kupovine tv uradio, kalibracija i to, najbolji settings.

Ima li neko predstavu za TV programe šta uraditi? Nekako su igrači na utakmicama mutni, nije ni približno HD, a zna da ode i u 8bitnu verziju prikaza utakmice. Isto Yettel kod ortaka gledao pre neki dan Evroliga, slika top, sve full.
Pozdrav, pisano već na drugom delu foruma, bilo bi super ukoliko postoji ima rešenje ovog problema sa slikom.

Znači ako sam dobro razumeo, voyo svakako ima plus jedan od tri:Max, skyshowtime ili deezer i oni mogu mesečno da se menjaju ako hoću.
U okviru paketa Yettel kod kuće L možeš aktivirati besplatno 1 digitalni servis u okviru slota (max, deezer ili skyshowtime). Voyo je besplatan i ne računa se u aktivaciju u okviru slota do 31.10.2026.

Stvarno kada će interfejs za TV da se unormali...kod mene nema dana da nešto ne baguje.

Meni su u dve Yettel poslovnice rekli da treba da dobijemo preko 20-25 novih kanala (dakle N1, Nova S, HRT1, HRT2, Nova Max, Nova Series, SHORTSTV HD, CinemaMax, CineStar, Club MTV, IDJTV, iConcerts, TV5 Monde,... nove Arene) i da je to razlog što im treba tako mnogo vremena da ih sve ubace-dodaju. Ali nisu znali da mi kažu koliko tačno kanala dobijamo, niti su imali listu svih tih kanala. A vreme kada ćemo ih dobiti je orijentaciono negde tamo 1.-15.jun.

Pa ne bi bilo loše da nam neko iz Yettela ovde priloži kompletnu listu svih kanala koje ćemo dobiti, razvrstane po grupama (kategorijama) kao i to da li će sve te kanale dobiti oba TV paketa ili ne (samim tim koje kanale dobijaju oni sa M paketima). To je po meni važnije nego datum kada ćemo ih dobiti, ne znači mi ništa mesec dana pre ili kasnije, plus taj podatak o spisku kanala treba da imaju-znaju več sada.

Poslednja izmena:
Srbija je ovo ovde se ništa ne zna ni post festum, a ne mesec dana unapred. Biće šta će biti.

Pozdrav, pisano već na drugom delu foruma, bilo bi super ukoliko postoji ima rešenje ovog problema sa slikom.
Recimo da mogu da pomognu postovi #1790 i #1791 u ovoj temi, kao neki postovi pre njih.

Ima li nekih vesti za Hisense TV, jer svi ostali imaju aplikacije, stvarno je blamaža

Nazad
Vrh Dno