Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Ja koristim Yettel paket od polovine januara i skoro od samog početka imam problem sa daljinskim upravljačem i TV LG. Da bih mogao uključiti i islčkićiti TV moram da koristim daljinski upravljač od TV, jer ne prihvata ovaj koji sam dobio uz Yettelov paket. Šta je potrebno da uradim da bih mogao da koristim samo daljinski od Yettela i da ne moram koristiti daljinski od LG TV da bih uključio i isključio TV.

TV podešavanja - mreža - podešavanja uređaja - uključiti simplink(hdmi-cec)
Kad je ovo uključeno, svaki put kad se upali/ugasi box, TV će uraditi isto.

Pa šta ćemo bez tih premijum kanala da radimo? Šalu na stranu ako ti "radovi" ne donesu "bolji" Tv interfejs i donekle "bolju" sliku džaba ste radili...

Poslednja izmena:
Ja ne znam šta ću, već kriziram.
Celi život gledam Studio B da bih znao šta da obučem kad izlazim, odnosno koliko je stepeni. I sad odjednom nema ništa do juna, treba da se odvikavam?
Znate li vi da postoje razne vrste džankija? Stojim pred ormarom, ruke mi se tresu i ne znam šta da odaberem.

Yettel akviziteri nude SBB korisnicima prelazak u Yettel po dosta povoljnim uslovima uz argument da ce uskoro (ali ne znaju tacno kada) poceti da emituju programe N1 i Nova S televizije.
Koliko je to realno ocekivati? Nisam siguran bas da je svima u interesu povecanje prisutnosti ova 2 kanala u smislu dostupnosti na jos jednom provideru pored SBB -a, ako me razumete :)

Yettel akviziteri nude SBB korisnicima prelazak u Yettel po dosta povoljnim uslovima uz argument da ce uskoro (ali ne znaju tacno kada) poceti da emituju programe N1 i Nova S televizije.
Koliko je to realno ocekivati? Nisam siguran bas da je svima u interesu povecanje prisutnosti ova 2 kanala u smislu dostupnosti na jos jednom provideru pored SBB -a, ako me razumete :)
Što da se ne omoguće kada je sve rešeno...jednostavno kako se popularno kaže nisu više bitni..ako me razumete 😁

Jednostavno nema logike ta tvrdnja!
Zašto bi nudili prelazak sa sbb-a na yettel kad je yettel postao vlasnik sbb-a?
Jedino da žele da prevare korisnike pređu na sadašnji yettel (koji neće dobiti n1 i novu s) jer postojeći sbb ima važeći ugovor sa n1 i nova s

Jednostavno nema logike ta tvrdnja!
Zašto bi nudili prelazak sa sbb-a na yettel kad je yettel postao vlasnik sbb-a?
Jedino da žele da prevare korisnike pređu na sadašnji yettel (koji neće dobiti n1 i novu s) jer postojeći sbb ima važeći ugovor sa n1 i nova s
Strašni kanali neću moći da spavam danima bez njih, bolje da ubace CineStar kanale...

Informacija dobijena od akvizitera je da ce SBB i Yettel i dalje poslovati kao odvojena 2 pravna lica, dakle SBB se nece gasiti, sto bi licilo na odnos MTS i Supernova. Takodje, gašenjem jednog operatera se smanjuje izbor dostupnih operatera a trziste ne bi smelo da lici na monopol ili duopol, iako to ispod haube jeste.

Tako je. Jedina razlika koju će korisnici osetiti, bar u dogledno vreme, je sport, odnosno prelazak svega na arene i dolazak arena na sbb

Dočekali smo davnašnju želju da sve sportove imamo na jednom operateru. E sad, što je to u stvari monopol operater, koga briga. Nama korisnicima je dobro.
Opet se vraćam na moju priču: neka TV operateri (realno, sada imamo samo jednog ogromnog u zemlji - čak i ovi mali od velikog kupuju i preprodaju) sada daju opciju da kupujemo kanale po želji, a ne retar..di.r.ane TV pakete.

Samo internet. Danima se koči, resetuje a sad ovo.
Pre neki dan se uvukao A1 u zgradu. Ozbiljno razmišljam da jedno eksperimentalno smeće zamenim drugim.

Proradio tv.
Ali blokira, štuca.
Nešto se dešava očigledno

TV ne radi ni na jednoj platformi (STB (android), Android fon, PC).

Net radi.

Pa ne radi nigde cim nasviraju dovoljno novih korisnika koje ytl TV infrastruktura ne moze da pokrije, svake godine isto, i sad ce to da trokira non stop.

Vrh Dno