Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Zašto onda piše 6 strimova odjednom, a 10 uređaja za registraciju 🥲

Društvo jel možete vi da se logujete trenutno na yettel portal ili yettel tv sa kompjutera meni stalno izlazi "došlo je do greške pokušajte kasnije"

Da li si možda pokušao sa promenom pretraživača?
S tim u vezi... Ima li šanse da se na zvaničnoj strani i/ili ovde prikažu poslednje podržane verzije pregledača? Odnosi se na TV platformu preko Web-a.
Minimalni tehnički zahtevi / verzije OS-a kao i verzije pretraživača su promenjive i zastarevaju tokom vremena, tj prestaju biti podržane. S tim u vezi Yettel će povremeno ažurirati tabele sa podržanim uređajima, tehničkim zahtevima kao i verzijama pretraživača.

Inace postoje najmanje tri tipa TV profila, pa koji dobijete, a to obicno izgleda ovako:
1. hipernet duo, trio uz stb na 24 ugovor = 6 strimova (2 stb + 1 smart tv + 1 web + 1 telefon)
2. hipernet tv uz stb na 12 ugovor = 3 strima (1 stb + 1 smart tv + 1 web/telefon)
3. hipernet tv bez ugovora = 1 strim (1 smart tv/web/telefon)

Naravno u racunicu strimova upada i strim sa stb-a.

Profil tip 1. imam ja, i kad obrisem stb, imam 3 x smart tv + 1 web + 1 telefon.

Poslednja izmena:
Tokom dana žalosti 22.01. zatamneli smo muzičke TV kanale ("MTV 00s” i “MTV 90s”), što je standardna procedura etičkog karaktera koja se sprovodi u takvim situacijama. Pomenuti muzički TV kanali ce odmah nakon završetka Dana žalosti biti vraćeni u ponudu.

Vaš Yettel!

Da li na STBu postoji opcija da se skine aplikacija ELTV za gledanje Evrolige?

Pitanje jedno, u poslednje vreme onaj tv sbc zavode, tipa pojavilo mi se za daljinski ono 8 i 9 da drzim i tsko stoji na ekranu beskonacno , i tako se nekad upuca a kad ga restartujem bukvalno moram cekam 10 min da se upali. E to sad nesto novo od njihovih silnih updejta ili ovaj djavo prso i trebam da ih cimam da mi zamene? Nije do neta sigurno posto je spojen preko mreznog

Dakle program za TV je biću blag užasno loš i bagovit ima li neke nada da se to promeni? Mada šta i ja pitam jasno je da neće u skorije vreme...ili ikad.

Jel Yettel mobilna internet mreza pala?
Imam vise yettel kartica i mobilna mreza puca vec pola sata.
Mts kartice mi rade

Pitanje jedno kad resetuje uredjaj(struja on off) jer povremeno ume da se upuca mom stbu treba 4minuta do slike? Je tako i drugima ili ovaj treba da se menja. Pre je trebalo i duze al sam uradio factory reset?

Nekad se desi da nece da prodje dalje od yettel logoa, pa ide cupanje iz struje. Kad se skroz pogubi treba sigurno 5 minuta. Uglavnom, mora ozbiljna optimizacija, jer se vuce kao puz kroz interfejs. Mobilna aplikacija je sada solidna i upotrebljiva.

Molim za pomoć. Kako da uparim daljinac od Hipernet boxa sa LG TV -om? Guglao sam i pretraživao i ovaj forum , ništa ne radi. Probao sam razne kombinacije dugmića koje se pominju ali ništa neće da mjutuje TV. LG je iz 2016.godine i nema BT samo IR. Updejtovana je najnovija verzija softvera za daljinac.

Moj stb od uključenja u struju do slike za 57 sekundi.
Ja mislim da je meni pre bilo tako, pre factory restea se upucavao na bukvalno 10+ min sto je bas kriminalno, mislim i sad se upucava na 4 min jos je meni na mreznom kablu tako da nije sigurno do wifija. Inace onaj 7 9 za daljinski za spajanje mi uopste vise ne radi

Molim za pomoć. Kako da uparim daljinac od Hipernet boxa sa LG TV -om? Guglao sam i pretraživao i ovaj forum , ništa ne radi. Probao sam razne kombinacije dugmića koje se pominju ali ništa neće da mjutuje TV. LG je iz 2016.godine i nema BT samo IR. Updejtovana je najnovija verzija softvera za daljinac.
Metod uparivanja sa unosom koda za lg model ne radi. Drugi metod koji radi, ja sam tako upario lg tv i stari i novi, je sa manuelnom pretragom koda. Daljinac ubacis u taj mod manuelne pretrage i onda stiskas jedno dugme sve dok ne pronadjes odgovoarajuci kod. Koja je kombinacija tastera daljinca za ulazak u taj mod pretrage, ne secam se napamet ali ima napisana u ovoj temi, pretrazi.

Na kraju kad uspes, rade sve osnovne funkcije na tv-u, volume, navigacija, paljenje, gasenje.

Kada se pokaže spisak provajdera idi na search polje i ukucaj yettel..tako ce ti se pojaviti yettell box kao.opcija. meni magic remote radi bez problema

To je kontra od onoga sto trazi, to je da se koristi lg daljinac za yettel box, on pita kako da koristi yettel daljinac za lg tv.

Metod uparivanja sa unosom koda za lg model ne radi. Drugi metod koji radi, ja sam tako upario lg tv i stari i novi, je sa manuelnom pretragom koda. Daljinac ubacis u taj mod manuelne pretrage i onda stiskas jedno dugme sve dok ne pronadjes odgovoarajuci kod. Koja je kombinacija tastera daljinca za ulazak u taj mod pretrage, ne secam se napamet ali ima napisana u ovoj temi, pretrazi.

Na kraju kad uspes, rade sve osnovne funkcije na tv-u, volume, navigacija, paljenje, gasenje.
Ma ja sam uspeo da dođem do toga da listam te kodove tasterom za premotavanje, ali kapiram da bi trebalo brzo da se nađe. Sigurno sam 100 puta stisnuo. Jedino ako taj metod više ne radi.

Negde nakon 20 stiskanja, samo racunaj da ne uradi MUTE, vec nesto drugo, znaci sta god da se desi na tv-u, nasao si kod. Kod mene se prikazala poruka na tv-u, nesto tipa, ova funkcija nije trenutno dostupna, nakon sto je pronasao kod.

I jos nesto, lampica na daljincu treba da treperi koliko se secam, ako je uspesno usao u taj mod za pretrazivanje, jer moze da se desi da nisi usao u mod kako treba, pa dzabe stiskas, sve u svemu gnjavaza...

Poslednja izmena:
Negde nakon 20 stiskanja, samo racunaj da ne uradi MUTE, vec nesto drugo, znaci sta god da se desi na tv-u, nasao si kod. Kod mene se prikazala poruka na tv-u, nesto tipa, ova funkcija nije trenutno dostupna, nakon sto je pronasao kod.

I jos nesto, lampica na daljincu treba da treperi koliko se secam, ako je uspesno usao u taj mod za pretrazivanje, jer moze da se desi da nisi usao u mod kako treba, pa dzabe stiskas, sve u svemu gnjavaza...
Pa ima neke dve kombinacije, ali bi bilo stvarno normalno da to stave u uputstvo za korišćenje. Ako neko ima neka okači ovde molim vas.

Nazad
Vrh Dno